Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, julekstep napisał(a):

Mam wklad wlasny!

"zmien prace, wez calego kebsa dla siebie!"

Teraz, Pablo81 napisał(a):

A co kończyłeś?

za duzo info do teczki forumowej (czuwaj!). kierunek niepopularny (ale konkurencyjny!), ba brytyjczykow (etnicznych) bylo mniej niz ukraincow w Warszawie dzisiaj. pamietam wtedy spora ilosc rosyjskojezycznych studentow na mgmt i cos na nasze "stosunkow miedzynarodowych" hehe.

4 godziny temu, fluber napisał(a):

To czym to się różni od tvpis (poza ceną)?

https://x.com/_konliberal/status/1907870847039074406

Kłopot w tym że taki laf i jemu podobni wyborcy z tik toka naprawdę niewiele wiedzą o tym co naprawdę reprezentuje konfederacja i mentzen 

Chłop umie w internet i ciemny lud chłonie te minutowe wypierdy 

Oczywiście ten program TVP to pewnie 80% manipulacji faktami ale trochę jednak tych faktów, niewygodnych faktów te biedne dzieci by poznały 

Edytowane przez josephnba

4 godziny temu, josephnba napisał(a):

Kłopot w tym że taki laf i jemu podobni wyborcy z tik toka naprawdę niewiele wiedzą o tym co naprawdę reprezentuje konfederacja i mentzen 

Chłop umie w internet i ciemny lud chłonie te minutowe wypierdy 

Oczywiście ten program TVP to pewnie 80% manipulacji faktami ale trochę jednak tych faktów, niewygodnych faktów te biedne dzieci by poznały 

To nie są fakty, tylko w większości kłamstwa. Nie po to odsuwalem PiS od władzy, żeby płacić na takie samo gówno tylko skierowane w drugą stronę 

9 godzin temu, ignazz napisał(a):

A ja czytałem narzekania. Choć licząc inflacje wychodzi zapewne taniej to dalej to lipa. Nie wiem którzy koledzy ustalili to co piszesz. 

PiS poprzeczkę jednak zawiesił cholernie wysoko 

Pamiętam jak śmieszek pisał za poprzedniej władzy, że TVP fajna. Teraz za mniejszą kasę jest ~ to samo + kilka fajnych seriali i więcej publicystyki, ale już jest niefajna. Jak już pisałeś: "nieważne co, ważne kto".

1 minutę temu, Pablo81 napisał(a):

Pamiętam jak śmieszek pisał za poprzedniej władzy, że TVP fajna. Teraz za mniejszą kasę jest ~ to samo + kilka fajnych seriali i więcej publicystyki, ale już jest niefajna. Jak już pisałeś: "nieważne co, ważne kto".

Klamstewka z rana jak smietana.

Przeprosiles juz flubera?

37 minut temu, julekstep napisał(a):

Klamstewka z rana jak smietana.

Przeprosiles juz flubera?

W dniu 30.12.2023 o 16:44, julekstep napisał(a):

Blad.

Ja (porownujac programy z analogicznych okresow) napisalem ze - nie liczac serwisow informacyjnych - to za PiSu TVP bylo lepsza telewizja :)

Hahahaha :)

Widać, że oprócz tego, jak wyglądają własne stopy, zapomniałeś, co pisałeś ❤️

@Koelner @mayor a Wy przeprosiliscie już flubera?

Edytowane przez Pablo81