RappaR Opublikowano 31 Marca Udostępnij Opublikowano 31 Marca 34 minuty temu, blackmagic napisał(a): Tylko kataster to jest takie rozwiązanie jak np. masz dziurawą drogę to dajmy znak ograniczenia prędkość. Ja wymagam by rząd naprawił drogę Czyli po dziurawej drodze powinni ludzie jechać z pełną prędkością, bo nie rozumiem toku rozumowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 31 Marca Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2 godziny temu, Gregorius napisał(a): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 31 Marca Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2 godziny temu, Gregorius napisał(a): Gdańsk zawsze niemiecki xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 31 Marca Udostępnij Opublikowano 31 Marca 7 minut temu, fluber napisał(a): To teraz zamień obrazki i Lewactwo zamień na Prawactwo. I dodam, ja mam wyjebane kto blokuje drogę, dopóki nie stoję w korku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 31 Marca Udostępnij Opublikowano 31 Marca 7 minut temu, jack napisał(a): To teraz zamień obrazki i Lewactwo zamień na Prawactwo. I dodam, ja mam wyjebane kto blokuje drogę, dopóki nie stoję w korku Dlaczego? Przecież prawactwo ich zaprosiło:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 31 Marca Udostępnij Opublikowano 31 Marca Otwórzmy granice bardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 31 Marca Udostępnij Opublikowano 31 Marca 3 minuty temu, fluber napisał(a): Dlaczego? Przecież prawactwo ich zaprosiło:) I to jest właśnie najsmutniejsze jeśli chodzi o prawactwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 31 Marca Udostępnij Opublikowano 31 Marca 8 minut temu, LAF napisał(a): Otwórzmy granice bardziej Mentzen ich wyrzuci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 31 Marca Udostępnij Opublikowano 31 Marca (edytowane) 5 minut temu, fluber napisał(a): Mentzen ich wyrzuci A potem zaprosi dzieci do pracy na nocnej zmianie Skoro mogą dzieci rodzić to i na nocną zmianę przyjdą. Edytowane 31 Marca przez jack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 31 Marca Udostępnij Opublikowano 31 Marca 1 minutę temu, jack napisał(a): A potem zaprosi dzieci do pracy na nocnej zmianie Ma to swoje plusy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 31 Marca Udostępnij Opublikowano 31 Marca 11 minut temu, LAF napisał(a): Otwórzmy granice bardziej Może lepiej ściągać imigrantów z Norwegii zamiast tych wszystkich islamistów. Trump tak chciał zrobić https://www.npr.org/sections/goatsandsoda/2018/01/12/577673191/trump-wishes-we-had-more-immigrants-from-norway-turns-out-we-once-did. Oh wait. Chyba jednak nie bo Norwegowie palą kościoły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 31 Marca Udostępnij Opublikowano 31 Marca 5 minut temu, fluber napisał(a): Ma to swoje plusy Nie miałem na myśli ministrantów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 31 Marca Udostępnij Opublikowano 31 Marca 12 minut temu, jack napisał(a): Nie miałem na myśli ministrantów Ja też nie. Ale nie widzę za bardzo problemu z tym, żeby np 15-latka dorabiała jako kelnerka na weselu 25 minut temu, jack napisał(a): Skoro mogą dzieci rodzić to i na nocną zmianę przyjdą. Natura tak to wymyśliła, że organizm może zajść w ciążę wtedy kiedy jest w stanie rodzić. Limit 18 lat to wyłącznie konstrukt spoleczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 31 Marca Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2 minuty temu, fluber napisał(a): Ja też nie. Ale nie widzę za bardzo problemu z tym, żeby np 15-latka dorabiała jako kelnerka na weselu No tak bo usunięcie emigrantów akurat uderzy w sektor weselny. Już pomijam, że obcowanie z najebanym wujkiem to świetne środowisko pracy dla 15to latki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 31 Marca Udostępnij Opublikowano 31 Marca Teraz, jack napisał(a): No tak bo usunięcie emigrantów akurat uderzy w sektor weselny. Już pomijam, że obcowanie z najebanym wujkiem to świetne środowisko pracy dla 15to latki. A w jaki? 15-latkowie spokojnie mogą rozwozić jedzenie rowerami. Jeszcze poziom otyłości i dzieci byśmy w ten sposób zmniejszyli. Młodzi chłopcy mieliby swoją kasę, byliby bardziej zaradni, co imponowaloby koleżankom. Mając własną kasę mogliby je zapraszać na randki itd. a to przełożyłoby się na szybsze zakładanie rodziny i wzrost dzietności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 31 Marca Udostępnij Opublikowano 31 Marca Lewactwo gdy: Jestes prawakiem, seksista, homofobem, faszysta - hello, human resources???!!! Jestes prawakiem, seksista, homofobem, faszysta, muzulmaninem - aww, you are so sweet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 31 Marca Udostępnij Opublikowano 31 Marca (edytowane) 5 minut temu, Chytruz napisał(a): Lewactwo gdy: Jestes prawakiem, seksista, homofobem, faszysta - hello, human resources???!!! Jestes prawakiem, seksista, homofobem, faszysta, muzulmaninem - aww, you are so sweet Kolegów nawet nie zdziwił fakt, że na nagraniu z Gdańska nie ma kobiet. Edytowane 31 Marca przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 31 Marca Udostępnij Opublikowano 31 Marca To ja pojadę Rapparem, @fluber dlaczego chcesz zakazać procesji w Boże Ciało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 31 Marca Udostępnij Opublikowano 31 Marca 8 minut temu, jack napisał(a): No tak bo usunięcie emigrantów akurat uderzy w sektor weselny. Już pomijam, że obcowanie z najebanym wujkiem to świetne środowisko pracy dla 15to latki. Pierwsze słyszę żeby w domach weselnych ktoś się przejmował legalnością zatrudnienia kelnerek. Przecież nie ma możliwości żeby jakakolwiek kontrola przyszła w nocy z soboty na niedzielę. Mam dużo znajomych prowadzących ten biznes ,to nawet mówią że podatki i skarbówki mają w dupie , płacą tyle ile im pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 31 Marca Udostępnij Opublikowano 31 Marca 4 godziny temu, fluber napisał(a): Dzwony i procesje na Boże Ciało są uciążliwe. Wycie imamów i dywany na chodnikach już nie:) Dla mnie ani jedno ani drugie nie jest uciążliwe. Przeboleję raz w roku w największe ich święto takie obrazki Nie dopisuj sobie historii do mojego posta Jako ciekawostkę napiszę tylko że mam kilku muzułmanów z czeczenii jako pracowników. Solidni, obowiązkowi, nie palą nie piją. Jako pracownicy są naprawdę w porządku, jeden z nich nawet zaprosił mnie na ucztę po ramadanie Ale założę się że są tacy którym to przeszkadza. Tobie przeszkadzają muzułmanie Komuś przeszkadzają katolicy A jeszcze komuś obie te sytuacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi