todo Opublikowano Środa o 12:10 Udostępnij Opublikowano Środa o 12:10 Tam sami eksperci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano Środa o 12:23 Udostępnij Opublikowano Środa o 12:23 W dniu 12.03.2025 o 12:10, todo napisał(a): Tam sami eksperci Rozwiń kiedyś fajne fury ogarniali a teraz c***nia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano Środa o 13:54 Udostępnij Opublikowano Środa o 13:54 W dniu 12.03.2025 o 09:30, RappaR napisał(a): System by działał nawet bardzo dobrze gdyby nie trzy podstawowe problemy: 1) tworzenie z tego okazji do tworzenia systemu dyskryminacji rasowej i podstaw do tworzenia oligarchii totalitarnej 2) niechęci sprowadzonych do bycia na pozycji gorszej i próba poprawy losu poprzez przestępczość 3) dalszą rozrodczość imigrantów i de facto przejmowanie państwa przechodziłem koło siłowni w Marsylii. Sami młodzi Afrykańczycy, co do jednego. Większość białych Marsyliańczyków to 60+. Tutaj naprawdę potomkowie Franków to mniejszość wymierająca bardzo szybko Rozwiń Dokładnie - to jest przepis na problemy francuskie z Algierczykami i innymi ludami afrykańskimi W dniu 12.03.2025 o 09:42, jack napisał(a): To nie jest żadna dyskryminacja rasowa. Po prostu ci co się już nachapali jadą na plażę. Kolor skóry nie ma tu znaczenia. I nikt tu niczego, nikomu nie zabrał a udostępnił. Źle na to patrzysz. Masz gotowe państwo do zasiedlenia na znanych warunkach. Z systemem edukacji, pracą. Ja po studiach wylądowałem na minimalnej a na obiad jadłem frytki z keczupem, które sam sobie smażyłem z obranych własnoręcznie ziemniaków. Bo na mięsko nie było mnie już stać. I byłem szczęśliwy bo miałem pracę i mogłem się sam utrzymać. Nic nikomu nie ukradłem a swój majątek budowałem sam. Wchodzisz w to jeśli ci się to podoba. Jak nie to nie, do widzenia. Przecież o ręce do pracy nam chodzi Rozwiń To jest problem z drugim i każdym kolejnym pokoleniem którzy są kategorią b w społeczeństwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano Środa o 13:56 Udostępnij Opublikowano Środa o 13:56 W dniu 12.03.2025 o 11:15, RappaR napisał(a): A gdzie indziej nie ma podobnie? Rozwiń u ruskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano Środa o 14:06 Udostępnij Opublikowano Środa o 14:06 W dniu 12.03.2025 o 13:56, memento1984 napisał(a): u ruskich Rozwiń Japonia jest u ruskich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano Środa o 14:29 Udostępnij Opublikowano Środa o 14:29 W dniu 12.03.2025 o 09:30, RappaR napisał(a): 1) tworzenie z tego okazji do tworzenia systemu dyskryminacji rasowej i podstaw do tworzenia oligarchii totalitarnej Rozwiń W dniu 12.03.2025 o 09:42, jack napisał(a): To nie jest żadna dyskryminacja rasowa. Po prostu ci co się już nachapali jadą na plażę. Kolor skóry nie ma tu znaczenia. I nikt tu niczego, nikomu nie zabrał a udostępnił. Rozwiń W dniu 12.03.2025 o 09:51, RappaR napisał(a): Wyjaśnij mi dlaczego w UK możesz mówić Black lives matter, white lives doesn't matter, a za zwrot white lives matter tracisz pracę Rozwiń W dniu 12.03.2025 o 11:03, jack napisał(a): A to ja nie wiem. Nie mówimy o UK Rozwiń W dniu 12.03.2025 o 11:15, RappaR napisał(a): A gdzie indziej nie ma podobnie? Rozwiń U RUSKICH! @RappaR Bonzur, gdzie Japonia, gdzie Kuryle! Panie! W dniu 12.03.2025 o 14:06, RappaR napisał(a): Japonia jest u ruskich? Rozwiń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano wczoraj o 09:09 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 09:09 Dobrze mówi. Tu nie chodzi o obniżkę podatków dla Polaków , im więcej firm z Ameryki tym lepiej dla nas. Obniżmy podatki dla zagranicznych korporacji ( tych amerykańskich ) i niech przyjdą tutaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano wczoraj o 09:15 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 09:15 W dniu 13.03.2025 o 09:09, LAF napisał(a): Dobrze mówi. Tu nie chodzi o obniżkę podatków dla Polaków , im więcej firm z Ameryki tym lepiej dla nas. Obniżmy podatki dla zagranicznych korporacji ( tych amerykańskich ) i niech przyjdą tutaj. Rozwiń Ale to już było. Przyjdą firmy z zagranicy zwolnione z podatków i jeszcze im dopłacimy do tego żeby u nas inwestowały. Tyle, że w tych firmach nie będzie miał kto pracować. No chyba, że zwolnimy Amerykanów a Polaków nie to wtedy nasze firmy upadną a pracownicy przejdą pracować u obcych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano wczoraj o 09:16 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 09:16 W dniu 13.03.2025 o 09:09, LAF napisał(a): im więcej firm z Ameryki tym lepiej dla nas Rozwiń Ameryka Łacińska lubi to W dniu 13.03.2025 o 09:09, LAF napisał(a): Tu nie chodzi o obniżkę podatków dla Polaków Rozwiń Dokładnie, warto dotować kosztem polskiego pracownika amerykańską giełdę. W dniu 13.03.2025 o 09:09, LAF napisał(a): Obniżmy podatki dla zagranicznych korporacji ( tych amerykańskich ) i niech przyjdą tutaj. Rozwiń Zarzynać jakiekolwiek możliwości rozwojowe polskich firm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano wczoraj o 09:29 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 09:29 W dniu 13.03.2025 o 09:16, RappaR napisał(a): Zarzynać jakiekolwiek możliwości rozwojowe polskich firm Rozwiń Albo zmusimy je do rozwoju W dniu 13.03.2025 o 09:15, jack napisał(a): Tyle, że w tych firmach nie będzie miał kto pracować. Rozwiń Jak dadzą lepsze warunki od polskich a oto nie trudno to chętni się znajdą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano wczoraj o 09:34 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 09:34 W dniu 13.03.2025 o 09:29, LAF napisał(a): Albo zmusimy je do rozwoju Jak dadzą lepsze warunki od polskich a oto nie trudno to chętni się znajdą Rozwiń Skoro dostaną lepsze warunki od Polskich to będą mogły sobie pozwolić na lepsze warunki. A zysk wywiozą do USA zamiast wydać u nas. Brawo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
todo Opublikowano wczoraj o 09:40 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 09:40 No, tylko nam zagranicznych korporacji brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano wczoraj o 09:58 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 09:58 W dniu 13.03.2025 o 09:29, LAF napisał(a): Albo zmusimy je do rozwoju Rozwiń Zajebisty pomysł. Niech młodziki w Polsce od razu startują z dorosłymi, w ten sposób zmusimy ich do rozwoju i za 15 lat 100 najlepszych koszykarzy na świecie będzie samymi Polakami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano wczoraj o 10:00 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 10:00 (edytowane) W dniu 13.03.2025 o 09:09, LAF napisał(a): Dobrze mówi. Tu nie chodzi o obniżkę podatków dla Polaków , im więcej firm z Ameryki tym lepiej dla nas. Obniżmy podatki dla zagranicznych korporacji ( tych amerykańskich ) i niech przyjdą tutaj. Rozwiń Brzydki on jest. Dawaj jakieś dupy a nie brzydali, którzy pierdolą głupoty! Edytowane wczoraj o 10:03 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano wczoraj o 10:12 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 10:12 W dniu 13.03.2025 o 10:00, Koelner napisał(a): Brzydki on jest. Dawaj jakieś dupy a nie brzydali, którzy pierdolą głupoty! Rozwiń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano wczoraj o 10:15 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 10:15 W dniu 13.03.2025 o 10:12, Alonzo napisał(a): Rozwiń Prawien 3 min filmik @Koelner zdazy 2 razy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano wczoraj o 10:16 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 10:16 W dniu 13.03.2025 o 10:15, julekstep napisał(a): Prawien 3 min filmik @Koelner zdazy 2 razy! Rozwiń na Twoją papę to nawet z 3 W dniu 13.03.2025 o 10:12, Alonzo napisał(a): Rozwiń Mocny temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano wczoraj o 10:18 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 10:18 ..ja ogólnie Panowie nie łapię jbc kontextu dyskusji - bo nie czytam politycznego jbc, ale czasami jak mi się coś skojarzy to cos wrzucę lub się looźno odniose Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano wczoraj o 10:22 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 10:22 W dniu 13.03.2025 o 09:34, jack napisał(a): Skoro dostaną lepsze warunki od Polskich to będą mogły sobie pozwolić na lepsze warunki. A zysk wywiozą do USA zamiast wydać u nas. Brawo. Rozwiń Niekoniecznie. Jeżeli Polacy zostawią więcej na zakupach to polskie PKB zyska o czym pisał @P_M W dniu 13.03.2025 o 10:00, Koelner napisał(a): Brzydki on jest. Dawaj jakieś dupy a nie brzydali, którzy pierdolą głupoty! Rozwiń https://vm.tiktok.com/ZNde7aoeo/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano wczoraj o 10:22 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 10:22 W dniu 13.03.2025 o 10:00, Koelner napisał(a): Brzydki on jest. Dawaj jakieś dupy a nie brzydali, którzy pierdolą głupoty! Rozwiń A odnośnie Mentzena, to chyba niestety kolejna przystawka (tym razem pisu). Piński mówił, że Wipler za dopięcie tego dealu ma dogadane stanowisko prezesa Orlenu. Ciekawe czy tak będzie zweryfikujemy po kolejnych wyborach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi