Skocz do zawartości

Polityka w Polsce

Borys

Rekomendowane odpowiedzi

4 godziny temu, RappaR napisał(a):

System by działał nawet bardzo dobrze gdyby nie trzy podstawowe problemy:

1) tworzenie z tego okazji do tworzenia systemu dyskryminacji rasowej i podstaw do tworzenia oligarchii totalitarnej 

2) niechęci sprowadzonych do bycia na pozycji gorszej i próba poprawy losu poprzez przestępczość 

3) dalszą rozrodczość imigrantów i de facto przejmowanie państwa 

przechodziłem koło siłowni w Marsylii. Sami młodzi Afrykańczycy, co do jednego. Większość białych Marsyliańczyków to 60+. 
Tutaj naprawdę potomkowie Franków to mniejszość wymierająca bardzo szybko 

Dokładnie - to jest przepis na problemy francuskie z Algierczykami i innymi ludami afrykańskimi 

4 godziny temu, jack napisał(a):

To nie jest żadna dyskryminacja rasowa. Po prostu ci co się już nachapali jadą na plażę. Kolor skóry nie ma tu znaczenia. I nikt tu niczego, nikomu nie zabrał a udostępnił. 

Źle na to patrzysz. Masz gotowe państwo do zasiedlenia na znanych warunkach. Z systemem edukacji, pracą. Ja po studiach wylądowałem na minimalnej a na obiad jadłem frytki z keczupem, które sam sobie smażyłem z obranych własnoręcznie ziemniaków. Bo na mięsko nie było mnie już stać. I byłem szczęśliwy bo miałem pracę i mogłem się sam utrzymać. Nic nikomu nie ukradłem a swój majątek budowałem sam. Wchodzisz w to jeśli ci się to podoba. Jak nie to nie, do widzenia.

Przecież o ręce do pracy nam chodzi 

To jest problem z drugim i każdym kolejnym pokoleniem którzy są kategorią b w społeczeństwie

1) tworzenie z tego okazji do tworzenia systemu dyskryminacji rasowej i podstaw do tworzenia oligarchii totalitarnej 

4 godziny temu, jack napisał(a):

To nie jest żadna dyskryminacja rasowa. Po prostu ci co się już nachapali jadą na plażę. Kolor skóry nie ma tu znaczenia. I nikt tu niczego, nikomu nie zabrał a udostępnił. 

Wyjaśnij mi dlaczego w UK możesz mówić Black lives matter, white lives doesn't matter, a za zwrot white lives matter tracisz pracę 

3 godziny temu, jack napisał(a):

A to ja nie wiem. Nie mówimy o UK

3 godziny temu, RappaR napisał(a):

A gdzie indziej nie ma podobnie? 

U RUSKICH!

@RappaR Bonzur, gdzie Japonia, gdzie Kuryle! Panie!

22 minuty temu, RappaR napisał(a):

Japonia jest u ruskich?