julekstep Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 5 minut temu, Pan A. napisał(a): Nie bój się marzyć, teraz jak rząd Pana Premiera Tuska dał nam "800 plus" świat stoi przed nami otworem, trzeba zbierać kasę i brać rodzinę na zagraniczną przygodę -> Frankfurt auf Odra, Goerlitz, Drezno a może nawet Berlin! Pomyśl sobie, prawdziwy Döner Kebab! Pamiętaj! Vivus zmienił nazwę na Vivigo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 35 minut temu, julekstep napisał(a): Pamiętaj! Vivus zmienił nazwę na Vivigo! https://xyz.pl/prezes-providenta-w-ostatnich-latach-bylismy-w-regresie-teraz-chcemy-sie-odbic-wywiad/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 7 minut temu, fluber napisał(a): https://xyz.pl/prezes-providenta-w-ostatnich-latach-bylismy-w-regresie-teraz-chcemy-sie-odbic-wywiad/ Usmiech obywatela jest bezcenny! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Jakie k**** tortury Olszewskiego? Coś mi umknęło w sprawie tego złodzieja? 3 godziny temu, Pan A. napisał(a): Nie bój się marzyć, teraz jak rząd Pana Premiera Tuska dał nam "800 plus" świat stoi przed nami otworem, trzeba zbierać kasę i brać rodzinę na zagraniczną przygodę -> Frankfurt auf Odra, Goerlitz, Drezno a może nawet Berlin! Pomyśl sobie, prawdziwy Döner Kebab! Frankfurt to ciekawy, aczkolwiek niedoceniany kierunek jeśli ktoś lub zwiedzać Berlin dla mnie to tylko dworzec zoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan A. Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2 godziny temu, josephnba napisał(a): Frankfurt to ciekawy, aczkolwiek niedoceniany kierunek jeśli ktoś lub zwiedzać Berlin dla mnie to tylko dworzec zoo Nad Menem czy Odrą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2 godziny temu, josephnba napisał(a): Jakie k**** tortury Olszewskiego? Coś mi umknęło w sprawie tego złodzieja? https://www.niedziela.pl/artykul/108240/Niepokojace-informacje-o-stanie-zdrowia-ks-Michala-Olszewskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 28 minut temu, fluber napisał(a): https://www.niedziela.pl/artykul/108240/Niepokojace-informacje-o-stanie-zdrowia-ks-Michala-Olszewskiego Fascynujący artykuł, wiele wnosi. Ale przynajmniej krótki. Męczennik. Już niedługo jego twarz zacznie się na szybach pojawiać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 6 minut temu, jack napisał(a): Fascynujący artykuł, wiele wnosi. Ale przynajmniej krótki. Męczennik. Już niedługo jego twarz zacznie się na szybach pojawiać. Aha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 28 minut temu, fluber napisał(a): https://www.niedziela.pl/artykul/108240/Niepokojace-informacje-o-stanie-zdrowia-ks-Michala-Olszewskiego Fundacja Profeto kupiła skarpetki od firmy Many Mornings za 3,5 mln zł na preferencyjnych warunkach jako "prezenty dla darczyńców", po czym ksiądz Michał Olszewski miał przekazywać je firmie Wadas do komercyjnej sprzedaży na niemieckim Amazonie. Przebicie wyniosło nawet 10 mln zł — opisuje "Gazeta Wyborcza https://wiadomosci.onet.pl/kraj/tajemnica-biznesu-ks-michala-olszewskiego-zaskakujace-informacje/wy5kv71#:~:text=Fundacja Profeto kupiła skarpetki od,— opisuje "Gazeta Wyborcza". Zarzuca się mu liczne nieprawidłowości przy wypłacie ponad 66 mln zł z Funduszu Sprawiedliwości fundacji Profeto, która zdaniem prokuratury nie spełniała wymogów formalnych do otrzymania wsparcia finansowego. https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-ks-michal-olszewski-wyszedl-z-aresztu-duchowny-zabral-glos,nId,7843267#utm_source=paste&utm_medium=paste&utm_campaign=chrome To są sprawy które trzeba wyjaśnić a nie "tortury" xD Dla mnie to taka sama prawda z tymi torturami jak to że posuwał jakąś łaskę jak go aresztowali zwykłe BS. W sumie to jest mega słabe że strony PIS krzyczac "zamach stanu", "tortury" etc Totalne rozmywanie tematów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 3 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Fundacja Profeto kupiła skarpetki od firmy Many Mornings za 3,5 mln zł po czym ksiądz Michał Olszewski miał przekazywać je do komercyjnej sprzedaży na niemieckim Amazonie. Przebicie wyniosło nawet 10 mln zł — opisuje "Gazeta Wyborcza XD 8 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Zarzuca się mu liczne nieprawidłowości przy wypłacie ponad 66 mln zł z Funduszu Sprawiedliwości fundacji Profeto, która zdaniem prokuratury nie spełniała wymogów formalnych do otrzymania wsparcia finansowego. Gdybym napisał, że za to iż Owsiak sprzedaje z zyskiem akcesoria z logo wośp i za to, że rząd przekazał mu pieniądze na pomoc powodzianom na co WOŚP nie spełnia wymogów formalnych, bo nie ma tego w celach statutowych, powinno się go aresztować na rok, trzymać w kajdankach zespolonych i głodzić to byś stwierdził, że jestem jebniety, co nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 15 minut temu, fluber napisał(a): XD Gdybym napisał, że za to iż Owsiak sprzedaje z zyskiem akcesoria z logo wośp i za to, że rząd przekazał mu pieniądze na pomoc powodzianom na co WOŚP nie spełnia wymogów formalnych, bo nie ma tego w celach statutowych, powinno się go aresztować na rok, trzymać w kajdankach zespolonych i głodzić to byś stwierdził, że jestem jebniety, co nie? https://demagog.org.pl/fake_news/ile-wosp-przekazal-na-pomoc-powodzianom-sprawdzamy-dane-ze-zbiorki/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 11 minut temu, fluber napisał(a): XD Gdybym napisał, że za to iż Owsiak sprzedaje z zyskiem akcesoria z logo wośp i za to, że rząd przekazał mu pieniądze na pomoc powodzianom na co WOŚP nie spełnia wymogów formalnych, bo nie ma tego w celach statutowych, powinno się go aresztować na rok, trzymać w kajdankach zespolonych i głodzić to byś stwierdził, że jestem jebniety, co nie? xD Możliwe że bez tego jesteś Wpłacili za niego kaucję i po jakim czasie wyszedł (ale trzeba wyolbrzymić i ROK wrzucić xD) ? Dlaczego znowu wracasz do Owsiaka ? Masz z nim jakiś problem, dostał jakieś zarzuty czy coś? Znowu rozmywanie, znowu tortury, znowu zamach stanu, znowu WOŚP, znowu Owsiak. Nudy, ziew. Nie ma afer PO (co nadal mnie niezmiernie dziwi) to trzeba grać zgranymi do bólu kartami, żal ta polityka w Polsce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2 minuty temu, Pablo81 napisał(a): https://demagog.org.pl/fake_news/ile-wosp-przekazal-na-pomoc-powodzianom-sprawdzamy-dane-ze-zbiorki/ Nie wiem co to ma wspólnego z tym.co napisałem. Nie mam problemu z tym że WOŚP wydał 39,4 miliona z 72 milionów. Nie o tym był mój post przecież Według stanu na 3 stycznia 2025 roku, ze zgromadzonych w zbiórce 32 mln zł oraz z zarezerwowanych ze środków fundacji 40 mln zł wydano prawie 39,4 mln zł 2 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Dlaczego znowu wracasz do Owsiaka ? Masz z nim jakiś problem, dostał jakieś zarzuty czy coś? Znowu rozmywanie, znowu tortury, znowu zamach stanu, znowu WOŚP, znowu Owsiak. Nudy, ziew. Bo szukałem do analogii kogoś kto sprzedaje z zyskiem ciuchy na rzecz fundacji i dostaje kasę od aktualnego rządu na jej prowadzenie. Masz lepszy typ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 6 minut temu, fluber napisał(a): Nie wiem co to ma wspólnego z tym.co napisałem. Nie mam problemu z tym że WOŚP wydał 39,4 miliona z 72 milionów. Nie o tym był mój post przecież Według stanu na 3 stycznia 2025 roku, ze zgromadzonych w zbiórce 32 mln zł oraz z zarezerwowanych ze środków fundacji 40 mln zł wydano prawie 39,4 mln zł Bo szukałem do analogii kogoś kto sprzedaje z zyskiem ciuchy na rzecz fundacji i dostaje kasę od aktualnego rządu na jej prowadzenie. Masz lepszy typ? Znajdź jeszcze kogoś kto jest posadzony o branie kasy z Funduszu sprawiedliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2 minuty temu, agresywnychomik napisał(a): Znajdź jeszcze kogoś kto jest posadzony o branie kasy z Funduszu sprawiedliwości. Radio Eska, RMF FM, superexpress, wirtualna polska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 11 minut temu, agresywnychomik napisał(a): Nie ma afer PO nie ma, nie było i nie będzie! Skoro antyPO nie robi inb jak antypis a i media są mniej spolaryzowane to wiadomo że to co za pisu było męczone do bólu teraz jest po prostu niczym (przejęcie TK vs przejęcie TVP, rakiety przy granicy za PiSu vs rakiety za PO, akcje w policji) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 9 minut temu, fluber napisał(a): Nie wiem co to ma wspólnego z tym.co napisałem. Nie mam problemu z tym że WOŚP wydał 39,4 miliona z 72 milionów. Nie o tym był mój post przecież Według stanu na 3 stycznia 2025 roku, ze zgromadzonych w zbiórce 32 mln zł oraz z zarezerwowanych ze środków fundacji 40 mln zł wydano prawie 39,4 mln zł Bo szukałem do analogii kogoś kto sprzedaje z zyskiem ciuchy na rzecz fundacji i dostaje kasę od aktualnego rządu na jej prowadzenie. Masz lepszy typ? To zgłoś doniesienie do prokuratury, a nie powielasz jakieś fejki. Jesteś bardzo łaskawy, że nie masz problemów z przekazaniem 40 mln (zebranych na ten cel zostało tylko 32 mln) na pomoc powodzianom. Z jednej strony moje dzieci kwestowały na WOŚP, z drugiej robiliśmy też różne paczki pod patronatem parafii i Caritas. Nie zauważyłem w obu środowiskach wzajemnej nienawiści. Ta cała wojna to nie jakiś ruch oddolny czy głos ludu, a kreowana jest na potrzeby polityczne. Te twoje wszystkie wklejki to takie echo republiki czy trwam. Idealnie dzień w dzień przeklejasz to co tam jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2 minuty temu, julekstep napisał(a): nie ma, nie było i nie będzie! Skoro antyPO nie robi inb jak antypis a i media są mniej spolaryzowane to wiadomo że to co za pisu było męczone do bólu teraz jest po prostu niczym (przejęcie TK vs przejęcie TVP, rakiety przy granicy za PiSu vs rakiety za PO, akcje w policji) PiS nielegalnie powołal 3 z 15 sędziów TK - afera Po przestała wypłacać pensje całemu trybunałowi - e tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 7 minut temu, fluber napisał(a): Radio Eska, RMF FM, superexpress, wirtualna polska Podajesz media które o tym donoszą czy jak? Jak nie to plz podaj linki. 3 minuty temu, julekstep napisał(a): nie ma, nie było i nie będzie! Skoro antyPO nie robi inb jak antypis a i media są mniej spolaryzowane to wiadomo że to co za pisu było męczone do bólu teraz jest po prostu niczym (przejęcie TK vs przejęcie TVP, rakiety przy granicy za PiSu vs rakiety za PO, akcje w policji) Właśnie ja myślę że będą ale dopiero na jesieni jak już pójdą na pełnej. Inna sprawa że PiS jest tak słaby że głowa mała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 8 Lutego Udostępnij Opublikowano 8 Lutego Teraz, Pablo81 napisał(a): To zgłoś doniesienie do prokuratury, a nie powielasz jakieś fejki. Jesteś bardzo łaskawy, że nie masz problemów z przekazaniem 40 mln (zebranych na ten cel zostało tylko 32 mln) na pomoc powodzianom. Na co mam złożyć doniesienie? Przecież napisałem, że nie mam problemu z tym że Owsiak przekazał 39 milionów z tych 72 milionów, które powiedział, że przekaże. Może sobie mówić co chce, nic nowego 1 minutę temu, agresywnychomik napisał(a): Podajesz media które o tym donoszą czy jak? Jak nie to plz podaj linki. Podaje komu płacił.fundusz sprawiedliwości https://oko.press/funduszu-sprawiedliwosci-mamy-liste-mediow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi