josephnba Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 8 godzin temu, fluber napisał(a): Co sądzicie o takim sposobie upamiętnienia? https://x.com/Rybitzky/status/1879137052660564126 Mamy to w dupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 25 minut temu, josephnba napisał(a): Mamy to w dupie Miło, że wpadłeś o 5 rano do wątku o polityce napisać, że nie interesuje Cię polityka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2 godziny temu, josephnba napisał(a): Mamy to w dupie dziwne że takie sytuacje Cię nie interesują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia (edytowane) 2 godziny temu, fluber napisał(a): Miło, że wpadłeś o 5 rano do wątku o polityce napisać, że nie interesuje Cię polityka:) Czy ma mnie interesować każda głupota którą robią politycy? Jaki ma to wpływ na gospodarkę, szkolnictwo lub służbę zdrowia? Jaki ma to wpływ na cokolwiek? Mam tylko nadzieję, że nie wzięli trębacza z wojska, bo to poniżej poziomu parasola Edytowane 15 Stycznia przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 9 minut temu, josephnba napisał(a): Czy ma mnie interesować każda głupota którą robią politycy? Jaki ma to wpływ na gospodarkę, szkolnictwo lub służbę zdrowia? Jaki ma to wpływ na cokolwiek? Mam tylko nadzieję, że nie wzięli trębacza z wojska, bo to poniżej poziomu parasola Nie chodzi mi o samą głupotę. Politycy PiS lokalnie też składają kwiaty na jakichś rondach smoleńskich w miesięcznicę. Po prostu widzę że robi się z Trzaskowskiego Komorowskiego i tak na chłodno zastanawiam.sie czy słusznie i faktycznie to co zrobił wczoraj było aż tak żenujące. Zwłaszcza, że sondaże bardzo się zmieniły bardzo szybko https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/koalicja-rzadowa-ma-problem-o-wiekszosci-decydowalaby-konfederacja-sondaz/wv7x5sq https://www.rp.pl/polityka/art41677651-kolejny-sondaz-wskazuje-na-spadek-poparcia-dla-rafala-trzaskowskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 5 minut temu, fluber napisał(a): Nie chodzi mi o samą głupotę. Politycy PiS lokalnie też składają kwiaty na jakichś rondach smoleńskich w miesięcznicę. Po prostu widzę że robi się z Trzaskowskiego Komorowskiego i tak na chłodno zastanawiam.sie czy słusznie i faktycznie to co zrobił wczoraj było aż tak żenujące. Zwłaszcza, że sondaże bardzo się zmieniły bardzo szybko https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/koalicja-rzadowa-ma-problem-o-wiekszosci-decydowalaby-konfederacja-sondaz/wv7x5sq https://www.rp.pl/polityka/art41677651-kolejny-sondaz-wskazuje-na-spadek-poparcia-dla-rafala-trzaskowskiego Ja się cieszę że trzasek idzie drogą shoguna W tym kontekście to jest faktycznie ważne politycznie wydarzenie Ale przynajmniej się dowiedziałem że mamy w Warszawie ulicę Adamowicza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia Ogólnie Trzaskowski to jest niestety kandydat na poziomie Kidawy. Ładnie się go słucha po francusku (bo nie znam jezyka) ale niestety po polsku i angielsku wychodzi kompletne nieprzygotowanie, brak wiedzy, umiejętności zachowania się w sytuacji gdy ktoś go zaskoczy pytaniem. No ale skoro polityków na poziomie sejmu mamy jakich mamy to skąd lepszy prezydent miałby się wziąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia (edytowane) 3 godziny temu, blackmagic napisał(a): Ładnie się go słucha po francusku (bo nie znam jezyka) KUDEMĄ ŻELIPAPĄ Edytowane 15 Stycznia przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia (edytowane) 13 minut temu, julekstep napisał(a): KUDEMĄ ŻELIPAPĄ Daj mi butelkę bimbru albo śliwowicy i ci odpierdolę taki francuski że zidane się zawstydzi I jeszcze go z łaciną wymieszam 3 godziny temu, blackmagic napisał(a): Ogólnie Trzaskowski to jest niestety kandydat na poziomie Kidawy. Ładnie się go słucha po francusku (bo nie znam jezyka) ale niestety po polsku i angielsku wychodzi kompletne nieprzygotowanie, brak wiedzy, umiejętności zachowania się w sytuacji gdy ktoś go zaskoczy pytaniem. No ale skoro polityków na poziomie sejmu mamy jakich mamy to skąd lepszy prezydent miałby się wziąć Dlatego jeśli miałbym być wyborcą KO z jakimś wpływem na wynik, postawiłbym na Sikorskiego przed Rafciem No ale Donald nie chciał przecież kogoś, kto w przyszłości mógłby mu jakkolwiek zagrozić Edytowane 15 Stycznia przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 3 minuty temu, josephnba napisał(a): No ale Donald nie chciał przecież kogoś, kto w przyszłości mógłby mu jakkolwiek zagrozić Działacze PO zdecydowali że wolą Komorowskiego oraz Trzaskowskiego zamiast Sikorskiego. To najlepsza ocena tej niekompetentnej i skompromitowanej formacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 1 minutę temu, Koelner napisał(a): Działacze PO zdecydowali że wolą Komorowskiego oraz Trzaskowskiego zamiast Sikorskiego. To najlepsza ocena tej niekompetentnej i skompromitowanej formacji. Serio wierzysz że tam działacze o czymś decydowali? Co najwyżej ci z wąskiego grona Tuska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 5 minut temu, josephnba napisał(a): Serio wierzysz że tam działacze o czymś decydowali? Co najwyżej ci z wąskiego grona Tuska Działacze którzy płacą składki byli dopuszczeni do głosowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia (edytowane) 30 minut temu, josephnba napisał(a): Serio wierzysz że tam działacze o czymś decydowali? Co najwyżej ci z wąskiego grona Tuska Sądzisz, że Platforma sfałszowała wyniki prawyborów? Bo nawet ja tak nie uważam Edytowane 15 Stycznia przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2 godziny temu, fluber napisał(a): Sądzisz, że Platforma sfałszowała wyniki prawyborów? Bo nawet ja tak nie uważam Potrafię w to uwierzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia https://x.com/KoneserUnii/status/1879489037326758230 Oni sobie sami sabotują tę kampanię. Chowanie tego co się zrobi jak Trzaskowski wygra i tego, że prezydent podpisze każda ustawę koalicji ma sens tylko wtedy, jak się głośno nie mówi, że się na to czeka. 6 minut temu, josephnba napisał(a): Potrafię w to uwierzyć A wierzysz w dobre intencje cenzury internetu? Nie rozumiem tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2 godziny temu, fluber napisał(a): https://x.com/KoneserUnii/status/1879489037326758230 Oni sobie sami sabotują tę kampanię. Chowanie tego co się zrobi jak Trzaskowski wygra i tego, że prezydent podpisze każda ustawę koalicji ma sens tylko wtedy, jak się głośno nie mówi, że się na to czeka. A wierzysz w dobre intencje cenzury internetu? Nie rozumiem tego. Nie wierzę, napisałem że finalnie nie jestem fanem tej ustawy, ale pewne regulacje są potrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 15 Stycznia Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia Miałem napisać wcześniej dlaczego jestem w stanie uwierzyć że Tusk zdecydował o wyborze kandydata Trzasek to bożyszcze wszystkich grubych feministek i eko terrorystów Ładny, gładki chłopczyk KO wg mnie postawili na niego żeby już w pierwszej turze zabrać jak najwięcej lewackiego elektoratu i skorzystać na wojence lewicy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 16 Stycznia Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia (edytowane) Moim zdaniem paradoksalnie to dobry czas dla Razem żeby urosnąć i tutaj wiele zależy od Zandberga oczywiście. Lewica jest na dnie ale widać pewne symptomy które mogą doprowadzić do wzrostu a co najważniejsze nie tej Lewicy którą znamy od 89r. - która tak na prawdę z lewicą, socjaldemokracją, tradycjami dawnego PPS'u nie mają nic wspólnego (sam ,,dzisiejszy'' PPS to niestety kabaret) taki Czarzasty to popłuczyny po PRL i co on ma do zaproponowania przeciętnemu obywatelowi, robotnikowi? No i nie zapominajmy że część Lewicy bez mrugnięcia okiem sprzedała się KO. Dwie Lewe Ręce robi dobrą robotę oddolnie a raczej nie sympatyzują z w.w. kawiorową lewicą. Idę o zakład że Zandberg na spokojnie przeskoczy Biejat w wyborach, ta kobieta to katastrofa. Edytowane 16 Stycznia przez Sewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 16 Stycznia Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Lewica póki będzie pierdolic o tęczy i lgbt jedynie to najlepiej żeby do sejmu nie weszła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Stycznia Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia Co sądzicie o nowym dealu Tuska z zelenskym? W zamian za "ekshumacje" na Ukrainie, Polska zgodziła się na odnowienie pomników UPA na terytorium Polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi