RappaR Opublikowano 8 Grudnia Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 3 minuty temu, josephnba napisał(a): Fajnie że ci stanął A w to że masz dziewczynę nikt i tak nie uwierzy W to, że jesteś niskim, grubym, łysym c***em za to nie mam żadnych problemów by uwierzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 9 Grudnia Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 1 godzinę temu, RappaR napisał(a): W to, że jesteś niskim, grubym, łysym c***em za to nie mam żadnych problemów by uwierzyć Nie przejmuj się mną Ważne że ci stanął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 9 Grudnia Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 4 godziny temu, RappaR napisał(a): Oczywiście, mi stanął. Przy mojej dziewczynie. Ci nie stanął przy Twojej żonie. Co akurat rozumiem i jest w pełni naturalne 2 godziny temu, josephnba napisał(a): Fajnie że ci stanął A w to że masz dziewczynę nikt i tak nie uwierzy Akurat przy dziewczynie Rapcia kazdemu staje, taka ma robotę 2 godziny temu, RappaR napisał(a): W to, że jesteś niskim, grubym, łysym c***em za to nie mam żadnych problemów by uwierzyć Bynajmniej nie niskim, o ile mnie pamiec nie myli Ten polytyczny to zloto, fajnie sobie z wamy chopaky pogadac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dunk Fan Opublikowano 9 Grudnia Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia (edytowane) Czytam fora głównie koszykarskie od 20 lat i takiego zjeba (tylko na podstawie postów, czyli trochę ryzykownie) jak josephnba to nie widziałem. Edytowane 9 Grudnia przez Dunk Fan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
todo Opublikowano 9 Grudnia Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia (edytowane) Efekt dyskusji o polityce klasyczny. No to się powyzywamy. Poza tym przy okazji łapcie - https://moonlightspa.pl/prezent-na-swieta-do-spa/ Jak widzicie taki prezent dla dziewczyny na Święta Bożego Narodzenia? Edytowane 13 Grudnia przez todo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Grudnia Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia (edytowane) To jest skarbnica wiedzy o życiu. Są walki których mimo że strzelają obie strony nie jesteś w stanie wygrać. Ani twój przeciwnik. Tak jest z tą wymianą zdań tutaj. Nie ma wygranych. Nie ma jeńców. Same straty. Agent Orange internetu. Edytowane 9 Grudnia przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Grudnia Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 7 minut temu, ignazz napisał(a): To jest skarbnica wiedzy o życiu. Są walki których mimo że strzelają obie strony nie jesteś w stanie wygrać. Ani twój przeciwnik. Tak jest z tą wymianą zdań tutaj. Nie ma wygranych. Nie ma jeńców. Same straty. Agent Orange internetu. Lekarz kontra inżynier. Obraz współczesnej polskiej elity:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Grudnia Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia i wszystko zjebaliscie, nawet mnie zaczął powoli dygać 6 godzin temu, elwariato napisał(a): Akurat przy dziewczynie Rapcia kazdemu staje, taka ma robotę Tyson Fury mówił że te najtańsze są najlepsze tylko trzeba mieć dostęp do penicyliny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 9 Grudnia Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia Od rana facebook bombarduje mnie zdjęciami jakiegoś kibola biegającego po parku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 9 Grudnia Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia Mógł chociaż zastrzec, że będzie po 5,19. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepler Opublikowano 9 Grudnia Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 12 godzin temu, RappaR napisał(a): W to, że jesteś niskim, grubym, łysym c***em za To, że niski wzrost nie jest ceniony wśród kobiet czy w dziale NBA to poniekąd rozumiem ale, że jest używany jako obelga w dziale polityka to na to już się nie godzę. #respectforniski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 9 Grudnia Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia Trzasek tez biega, codzien z rana, najpierw bronisze pozniej miròw, musi biegać bo starego diesela ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 9 Grudnia Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 8 godzin temu, Dunk Fan napisał(a): Czytam fora głównie koszykarskie od 20 lat i takiego zjeba (tylko na podstawie postów, czyli trochę ryzykownie) jak josephnba to nie widziałem. Przykro mi że masz tak smutne życie że ta zadra siedzi w tobie tyle lat Niestety ja o tobie zapomniałem i ponownie zapomnę chwilę po wysłaniu tego posta 37 minut temu, Kepler napisał(a): To, że niski wzrost nie jest ceniony wśród kobiet czy w dziale NBA to poniekąd rozumiem ale, że jest używany jako obelga w dziale polityka to na to już się nie godzę. #respectforniski Mam 181 więc taki noski nie jestem, ale faktycznie łysy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Grudnia Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 5 minut temu, josephnba napisał(a): Mam 181 więc taki noski nie jestem, ale faktycznie łysy za dużo ćpania za młodu i włoski wyszły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 9 Grudnia Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 7 minut temu, Koelner napisał(a): za dużo ćpania za młodu i włoski wyszły Na dragi nie było mnie stać, to prędzej alko kupowane w magicznym pokoju 813 w akademiku Szczyt sk****syństwa https://youtu.be/zvDQ2A_xoRI?si=cir3KGCIXczaqaad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Grudnia Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 6 minut temu, josephnba napisał(a): Szczyt sk****syństwa https://youtu.be/zvDQ2A_xoRI?si=cir3KGCIXczaqaad Widzę, że w Sejmie ciągle jest pite:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Grudnia Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 15 minut temu, josephnba napisał(a): Na dragi nie było mnie stać, to prędzej alko kupowane w magicznym pokoju 813 w akademiku jebany spirit rozrabiany. dzisiaj to bym od tego pewnie umarł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 9 Grudnia Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 9 minut temu, fluber napisał(a): Widzę, że w Sejmie ciągle jest pite:) Za coś takiego powinni go oblać lepikiem obtoczyć w pierzu i wywieźć za miasto Teraz, Koelner napisał(a): jebany spirit rozrabiany. dzisiaj to bym od tego pewnie umarł Włosy to niewielka cena za wspomnienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 9 Grudnia Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia (edytowane) 46 minut temu, josephnba napisał(a): Na dragi nie było mnie stać, to prędzej alko kupowane w magicznym pokoju 813 w akademiku Szczyt sk****syństwa https://youtu.be/zvDQ2A_xoRI?si=cir3KGCIXczaqaad Ja w 813 to majony Royal kupowałem xD P.s. Kapitol? Edytowane 9 Grudnia przez agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 9 Grudnia Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 1 godzinę temu, fluber napisał(a): Widzę, że w Sejmie ciągle jest pite:) I za wasze,nasze zrdufko plus jakim to trzeba byc kretynem zeby cos takiego palnac, jedno ze bogaty biednego nie zrozumie, ale jechac za podatnika grosz i odpalic cos takiego, przeciez to jest kilka procent poparcia w plecy, chociaz w sondazach ... choc to nie nowosc w sumie, byly ciastka, mirabelki teraz sucha bułka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi