LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2024 W dniu 27.11.2024 o 11:43, todo napisał(a): Przecież to jest zwykły teatrzyk. Możliwe, że on uważa totalnie inaczej, ale takie rzeczy później ludzie udostępniają, jest głośno. A im tylko o to chodzi. Rozwiń tak samo ja mogę myśleć, że Ty w rzeczywistości jesteś europosłem? co mnie obchodzi co ona tak naprawdę myśli, skoro dobrze gada, to mowię, że dobrze gada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 27 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2024 W dniu 27.11.2024 o 11:37, LeweBiodroSmoka napisał(a): głównie to tego, co na to ci wszyscy eksperci nie jest on idealna, ale w PE odpala się jak rakieta Rozwiń Zajączkowska była ciekawa, przebojowa, wyszczekana aż okazała się nie mniejszą hipokrytką niż inni politycy #osiemgwiazdek Mnóstwo słów zero treści, głośne chwytliwe hasła za którymi nic nie stoi Tarczyński wersja sexy Brakuje żeby się gdzieś do zdjęcia za trunpem ustawiła i mamy Dominika, na którego @Koelner poleci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 27 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2024 W dniu 27.11.2024 o 13:58, josephnba napisał(a): Zajączkowska była ciekawa, przebojowa, wyszczekana aż okazała się nie mniejszą hipokrytką niż inni politycy #osiemgwiazdek Mnóstwo słów zero treści, głośne chwytliwe hasła za którymi nic nie stoi Tarczyński wersja sexy Brakuje żeby się gdzieś do zdjęcia za trunpem ustawiła i mamy Dominika, na którego @Koelner poleci Rozwiń Pani Ewa była fajna, kiedy u boku Korwina wychwalała jego przedmiotowe traktowanie kobiet. Teraz dla odmiany, pod szyldem AfD, stała się prawdziwą wyzwoloną wojowniczką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 28 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 https://forsal.pl/biznes/aktualnosci/artykuly/9677265,co-sie-dzieje-z-panstwowymi-spolkami-tak-slabych-wynikow-nie-bylo-od.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 28 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 TVP w likwidacji chlubnie kontynuuje tradycje kurwizji, choć nie jest jeszcze tak finezyjne i popełnia proste błędy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 c*** z tym tvp ale Wioleta Wramba jest mocno do jebnięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 28 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 (edytowane) W dniu 28.11.2024 o 12:16, DRK napisał(a): TVP w likwidacji chlubnie kontynuuje tradycje kurwizji, choć nie jest jeszcze tak finezyjne i popełnia proste błędy Rozwiń W kraju musi się dziac lepiej niż myślałem skoro przychodzisz tu z takimi rewelacjami Edytowane 28 Listopada 2024 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 28 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 W dniu 28.11.2024 o 13:53, josephnba napisał(a): W kraju musi się dziac lepiej niż myślałem skoro przychodzisz tu z takimi rewelacjami Rozwiń Do końca wyborów prezydenckich będzie lepiej. @LeweBiodroSmoka pisałem o tym parę dni temu https://dorzeczy.pl/kraj/661360/rzad-zamrozi-800-plus-i-podniesie-vat-ke-zaakceptowala-plan-tuska.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2024 W dniu 28.11.2024 o 13:53, josephnba napisał(a): W kraju musi się dziac lepiej niż myślałem skoro przychodzisz tu z takimi rewelacjami Rozwiń Wiola przeprosiła a jej trzeba wybaczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 29 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2024 https://kobieta.onet.pl/wiadomosci/donald-tusk-mieszka-w-starej-kamienicy-zona-premiera-zima-ciagnie-od-piwnicy/bechq0d?utm_source=detal&utm_medium=synergy&utm_campaign=allonet_detal_popularne Jakże wspaniali ci nasi mężowie stanu Jeden miaszka w klocku na Żoliborzu, drugi w starej kamienicy gdzie mu zimno w nogi I to wszystko dla nas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
todo Opublikowano 29 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2024 (edytowane) W dniu 27.11.2024 o 12:16, LeweBiodroSmoka napisał(a): tak samo ja mogę myśleć, że Ty w rzeczywistości jesteś europosłem? co mnie obchodzi co ona tak naprawdę myśli, skoro dobrze gada, to mowię, że dobrze gada Rozwiń Tylko gadaniem zbiera sobie tylko publikę. A trochę nie o to chodzi. Może zamiast tracić na to czas, niezapomniana impreza integracyjna w Cracow Shooting Academy w Krakowie - https://www.shootingcracow.com/oferta/dla-firm/ Edytowane 10 Grudnia 2024 przez todo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2024 W dniu 29.11.2024 o 00:51, josephnba napisał(a): https://kobieta.onet.pl/wiadomosci/donald-tusk-mieszka-w-starej-kamienicy-zona-premiera-zima-ciagnie-od-piwnicy/bechq0d?utm_source=detal&utm_medium=synergy&utm_campaign=allonet_detal_popularne Jakże wspaniali ci nasi mężowie stanu Jeden miaszka w klocku na Żoliborzu, drugi w starej kamienicy gdzie mu zimno w nogi I to wszystko dla nas Rozwiń ja to nawet zacząłem im współczuć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 29 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2024 https://tvn24.pl/tvnwarszawa/srodmiescie/warszawa-ostatnie-pokolenie-blokuje-wislostrade-radni-krytykuja-st8200637 Jak wygra Trzaskowski, to tak będzie w całej Polsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 29 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2024 W dniu 29.11.2024 o 11:41, RappaR napisał(a): https://tvn24.pl/tvnwarszawa/srodmiescie/warszawa-ostatnie-pokolenie-blokuje-wislostrade-radni-krytykuja-st8200637 Jak wygra Trzaskowski, to tak będzie w całej Polsce Rozwiń A jak wygra zandberg to będziesz gwałcony analnie co wieczór To co napisałem ma takie samo odzwierciedlenie w faktach jak twoje teorie Nawet TVN to krytykuje, ale oczywiście skrzywdzony przez kobiety rapapr się lepiej Wożę zawsze kilka butelek wody w bagażniku, lepiej żeby ostanie pokolenie miało dobrego lekarza bo jeśli mnje to trsfi wyleję im po butelce na te puste łby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2024 W dniu 29.11.2024 o 12:10, josephnba napisał(a): A jak wygra zandberg to będziesz gwałcony analnie co wieczór To co napisałem ma takie samo odzwierciedlenie w faktach jak twoje teorie Nawet TVN to krytykuje, ale oczywiście skrzywdzony przez kobiety rapapr się lepiej Wożę zawsze kilka butelek wody w bagażniku, lepiej żeby ostanie pokolenie miało dobrego lekarza bo jeśli mnje to trsfi wyleję im po butelce na te puste łby Rozwiń Wiesz, faktem jest, że Warszawa wynajmuje tym terrorystom 160-metrowy lokal na Kruczej za 4000 złotych miesięcznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2024 przecież te k**** powinni zdelegalizować jak nsdp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 29 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2024 W dniu 29.11.2024 o 13:52, fluber napisał(a): Wiesz, faktem jest, że Warszawa wynajmuje tym terrorystom 160-metrowy lokal na Kruczej za 4000 złotych miesięcznie. Rozwiń Nie znaczy to jednak że ktoś w Warszawie ich popiera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 29 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2024 W dniu 29.11.2024 o 15:11, josephnba napisał(a): Nie znaczy to jednak że ktoś w Warszawie ich popiera Rozwiń Nie wiem kto to popiera, wiem że Warszawiacy dopłacają tym terrorystom, bo władze Warszawy zamiast wynająć lokal na wolnym rynku, postanowiły wynająć lokal terrorystom z dużym rabatem. A jak ostatnio sprawdzałem, kto rządzi Warszawą, to chyba był to Trzaskowski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 29 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2024 (edytowane) W dniu 29.11.2024 o 15:45, fluber napisał(a): Nie wiem kto to popiera, wiem że Warszawiacy dopłacają tym terrorystom, bo władze Warszawy zamiast wynająć lokal na wolnym rynku, postanowiły wynająć lokal terrorystom z dużym rabatem. A jak ostatnio sprawdzałem, kto rządzi Warszawą, to chyba był to Trzaskowski. Rozwiń Wynajęcie im tego nie było błędem (tendncja wspierania stowarzyszeń itp), błędem jest brak wypowiedzenia umowy po tym co robią na ulicach Wciąż jednak brak wypowiedzenia im umowy nie jest tożsamy z tym że jak trzasek dostanie żyrandol to w każdym mieście będą siedzieć na ulicach To jak zwykle nadinterpretacja rappara Edytowane 29 Listopada 2024 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 29 Listopada 2024 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2024 Policjanci otrzymali informację o blokujących jezdnię aktywistach o godzinie 16.05. Blokada była ustawiona przed Mostem Gdańskim w kierunku Żoliborza. - O godzinie 16.15 ruch został udrożniony. W trakcie działań policjanci wylegitymowali 16 osób, 13 z nich siedziało na jezdni. Wobec wszystkich skierowano wnioski o ukaranie do sądu - poinformował Kamil Sobótka z Komendy Stołecznej Policji Nawiązując do płaczu naszego jebaki z mieszkaniem w cenie domu to mam szczerą nadzieję że jak trzasek zostanie preziem to tak będzie w całej Polsce 10 minut od zgłoszenia do usunięcia tych debili 10 k**** minut, a Pan "kobieta mnie bije" podnosi alarm On też mam nadzieję jest ostatnim pokoleniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi