josephnba Opublikowano 20 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2024 22 minuty temu, julekstep napisał(a): top5 jest ale jedynki bym nie dał no i wariatta a nie warriata kebabowy noobie A co? Efes na francuskiej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2024 (edytowane) 5 minut temu, josephnba napisał(a): A co? Efes na francuskiej? no Efes za zasługi i ciągły poziom powinien być jedynką z urzędu (ale ofc tylko Francuska i Żaba, bo po lewej stronie Wisły smakuje gorzej ) dla mnie ostatnio go-to spotem jest Elegance na Karolkowej bo jest zajebisty i mam niedaleko biura (ale mają minusa za to że nie ma opcji w bułce ) Edytowane 20 Czerwca 2024 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 20 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2024 1 minutę temu, julekstep napisał(a): no Efes za zasługi i ciągły poziom powinien być jedynką z urzędu (ale ofc tylko Francuska i Żaba, bo po lewej stronie Wisły smakuje gorzej ) dla mnie ostatnio go-to spotem jest Elegance na Karolkowej bo jest zajebisty i mam niedaleko biura Sprawdzę i dam znać Jak zwrócę z waksów bo aktualnie siedzę w Toruniu na przekór groźbom Ja chatę lubię za bardzo smaczny ostry sos. Większość jest po prostu ostra i lekko kwaśna, ten z gorzykowskiej ma smak! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 20 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2024 ,,Jak się jednak okazuje, to mogła nie być jednorazowa sytuacja. Według „Sueddeutsche Zeitung” niemiecka policja miała jeszcze co najmniej raz naruszyć prawo poprzez przewiezienie migrantów przez granicą z Polską i pozostawienie ich. Funkcjonariusze pospieszają grupę kilkunastu osób. Są wśród nich mężczyźni, kobiety oraz dzieci. Mają walizki, towarzyszy im zwierzak domowy. W pośpiechu każą im jak najszybciej przejść przez most do Polski – opisuje gazeta" Jak ze zwierzakiem to na pewno znowu ci Afgańczycy z Usnarza. Dwa lata i wrócili. https://noizz.pl/spoleczenstwo/uchodzcy-przy-bialoruskiej-granicy-kot-uciekl-razem-z-rodzina-z-afganistanu/ezy9z13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2024 Zróbmy AtF kebabowego. mi ten przy rondo ONZ mocno siadł. longevity to jasne że Efez ale prime? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 20 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2024 (edytowane) 2 godziny temu, ignazz napisał(a): Zróbmy AtF kebabowego. mi ten przy rondo ONZ mocno siadł. longevity to jasne że Efez ale prime? Jest jeszcze jeden który mi wypadł z głowy Robią swoje mięcho, naprawdę zajebiste i mają różne rodzaje placków Kebab i frytki na Broniewskiego ONZ i róg Marszałkowskiej z nowym światem to już dno Edytowane 20 Czerwca 2024 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 20 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2024 Jak informuje Straż Graniczna, kierowcą auta był obywatel Turkmenistanu. Po uderzeniu w dom próbował uciekać, został jednak zatrzymany przez strażników granicznych. Przewoził trzech obywateli Egiptu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 20 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2024 1 minutę temu, agresywnychomik napisał(a): Jak informuje Straż Graniczna, kierowcą auta był obywatel Turkmenistanu. Po uderzeniu w dom próbował uciekać, został jednak zatrzymany przez strażników granicznych. Przewoził trzech obywateli Egiptu Może przyleciał na last minute jak polaki do Egiptu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 21 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2024 (edytowane) 10 godzin temu, agresywnychomik napisał(a): Jak informuje Straż Graniczna, kierowcą auta był obywatel Turkmenistanu. Po uderzeniu w dom próbował uciekać, został jednak zatrzymany przez strażników granicznych. Przewoził trzech obywateli Egiptu Oni ich przewożą do szpitala zamiast do szpitala wieziennego? niech niemcom teraz ich podrzuca. Edytowane 21 Czerwca 2024 przez steve Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 21 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2024 16 minut temu, steve napisał(a): Oni ich przewożą do szpitala zamiast do szpitala wieziennego? niech niemcom teraz ich podrzuca. Jak zapłacisz za paliwo przez całą Polskę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 21 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2024 1 minutę temu, josephnba napisał(a): Jak zapłacisz za paliwo przez całą Polskę a za ich leczenie w szpitalu kto płaci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2024 (edytowane) 11 godzin temu, josephnba napisał(a): Jest jeszcze jeden który mi wypadł z głowy Robią swoje mięcho, naprawdę zajebiste i mają różne rodzaje placków Kebab i frytki na Broniewskiego hahaha to koło mnie zaraz i nie polecam od kiedy zmienili mięso na 'swoje' to jest jedna wielka ruletka - czasem jest faktycznie dobry kebabik na poziomie tylko trochę poniżej Sapko itp (co jak na bielany jest super wynikiem bo Bielany-Bemowo-Żoliborz to warszawski kebabowy TRÓJKĄT c***OZY niestety), ale czasem jest sporo gorzej a raz mi się trafiła taka ohyda że już więcej tam nie pójdę no i mają fatalny sos ostry jak tam się jest to lepiej już przejść 5 min do Caspi kebab -> trochę za dużo czerwonej kapuchy dają, ale przynajmniej jest pewniaczek 13 godzin temu, ignazz napisał(a): Zróbmy AtF kebabowego. mi ten przy rondo ONZ mocno siadł. longevity to jasne że Efez ale prime? jestem za, ale nie macie szans tam w tym Sirinie jadłem ze 2 razy i było spoko (chociaż mała porcja), ale chodzą plotki że się popsuł w tamtych okolicach to Elegance zdecydowane nr1 a najbardziej nieodżałowana jest Balbinka, mój osobisty all-time favorite (super kebab - coś między Efesem i Sapko - w super lokalizacji i z GOAT nazwą, który miał totalnie zero hajpu przez co nigdy nie było kolejek etc, ale pewnie też przez to w końcu się zamknęli* ) Efes longevity zdecydowanie nr 1, prime też absolutna topka * ale mam podejrzenia że Mavi który otworzył się jakiś czas temu kilka przystanków dalej na Ochocie to mogą być ci sami ludzie (swoją drogą też bardzo dobry kebabik) Edytowane 21 Czerwca 2024 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 21 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2024 Godzinę temu, steve napisał(a): a za ich leczenie w szpitalu kto płaci? Też ty 43 minuty temu, julekstep napisał(a): hahaha to koło mnie zaraz i nie polecam od kiedy zmienili mięso na 'swoje' to jest jedna wielka ruletka - czasem jest faktycznie dobry kebabik na poziomie tylko trochę poniżej Sapko itp (co jak na bielany jest super wynikiem bo Bielany-Bemowo-Żoliborz to warszawski kebabowy TRÓJKĄT c***OZY niestety), ale czasem jest sporo gorzej a raz mi się trafiła taka ohyda że już więcej tam nie pójdę no i mają fatalny sos ostry jak tam się jest to lepiej już przejść 5 min do Caspi kebab -> trochę za dużo czerwonej kapuchy dają, ale przynajmniej jest pewniaczek jestem za, ale nie macie szans tam w tym Sirinie jadłem ze 2 razy i było spoko (chociaż mała porcja), ale chodzą plotki że się popsuł w tamtych okolicach to Elegance zdecydowane nr1 a najbardziej nieodżałowana jest Balbinka, mój osobisty all-time favorite (super kebab - coś między Efesem i Sapko - w super lokalizacji i z GOAT nazwą, który miał totalnie zero hajpu przez co nigdy nie było kolejek etc, ale pewnie też przez to w końcu się zamknęli* ) Efes longevity zdecydowanie nr 1, prime też absolutna topka * ale mam podejrzenia że Mavi który otworzył się jakiś czas temu kilka przystanków dalej na Ochocie to mogą być ci sami ludzie (swoją drogą też bardzo dobry kebabik) Ja tam jadłem dwa razy i mięso było zajebiste, do tego te smakowe tortille A sos jak już mówiłem najlepszy mają w wariancie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
steve Opublikowano 21 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2024 a w Fazir Kebab w Jozefowie byliscie? jade do siostry na weekend do Majdanu i nie wiem czy nie warto zajechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 21 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2024 41 minut temu, steve napisał(a): a w Fazir Kebab w Jozefowie byliscie? jade do siostry na weekend do Majdanu i nie wiem czy nie warto zajechac Nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2024 46 minut temu, steve napisał(a): a w Fazir Kebab w Jozefowie byliscie? jade do siostry na weekend do Majdanu i nie wiem czy nie warto zajechac Nope straszny hektar ode mnie Ale ponoc b.dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2024 kupujcie więcej kebabów to zwiększacie prawdopodobieństwo że córeczka Wam przyprowadzi hebanowego wnuczka, salam alejkum brader Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 21 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2024 (edytowane) Jak chcecie dobrego kebsa to zapraszam do mnie do Piaseczna a właściwe do Nowej Iwicznej. Grand Bazaar, prowadzi Turek.Przyznam że miewali jakiś czas temu wahania formy chyba przez to że są dosyć nowi ale ostatnie dwie wizyty sztosik a jeszcze wyłapaliśmy promocje na zupę z owoców morza za jakieś grosze Jak jeszcze mieszkałem na Ursynowie to chodziliśmy do Adany na Natolinie, super miejscówka gdzie można pooglądać mecze ale kebab przeciętny. Edytowane 21 Czerwca 2024 przez Sewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2024 12 minut temu, Koelner napisał(a): kupujcie więcej kebabów to zwiększacie prawdopodobieństwo że córeczka Wam przyprowadzi hebanowego wnuczka, salam alejkum brader Otworz cos dobrego w mojej okolicy to bede u Ciebie kupowal! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 21 Czerwca 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2024 14 minut temu, julekstep napisał(a): Otworz cos dobrego w mojej okolicy to bede u Ciebie kupowal! I potem Koelner Ci do domu wparuje zamiast Turka, co gorsze jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi