Koelner Opublikowano 9 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2024 19 minut temu, DLT_Braddock napisał(a): Lubię czytać ten temat bo wiem dzięki temu jakimiś smiecionewsami g(ł)ówne media zasypują swoich wiernych widzów. Ty nasz kochany buntowniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 9 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2024 Freethinker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 9 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2024 1 godzinę temu, P_M napisał(a): Btw. Pierwsze posiedzenie sejmu było 13 Listopada, kiedy powinniśmy zacząć oceniać jakiś pierwszy okres nowego sejmu/rządu czy wniósł cokolwiek dobrego od strony ustawodawczej/zmienił coś ważnego w kraju? Przysłowie 100 dni? 26 minut temu, DLT_Braddock napisał(a): Lubię czytać ten temat bo wiem dzięki temu jakimiś smiecionewsami g(ł)ówne media zasypują swoich wiernych widzów. Nie marnuj na nas śmieci czasu Po prostu spierdalaj Godzinę temu, Reikai napisał(a): Za to Gowin pieknie sie rozpruwa wlasnie Od początku było wiadomo że to 60! Człowiek bez kręgosłupa zawsze będzie człowiekiem bez kręgosłupa I nie, nie pisałem o 60 poważnie ale Gowin od lat jest zwyczajnie popychadłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vice-rezerwa-rezerwy2 Opublikowano 9 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 9 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2024 56 minut temu, josephnba napisał(a): Przysłowie 100 dni? Godzinę temu, DLT_Braddock napisał(a): Ok, choć nie sądzę by cokolwiek to zmieniło względem dzisiaj xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 9 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2024 Kamiński I ten drugi. Wybory kopertowe Kur** jakie to ważne tematy! A potem zgodnie z koalicyjnym porozumieniem z Magdalenki nikt i tak nie ucierpi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 9 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2024 Teraz, DLT_Braddock napisał(a): Kamiński I ten drugi. Wybory kopertowe Kur** jakie to ważne tematy! A potem zgodnie z koalicyjnym porozumieniem z Magdalenki nikt i tak nie ucierpi XD No konfa powtarza od lat o magdalence, a jak nagle okazalo sie to bullshitem to krzysiu bosak w tym temacie osmieszyl sie na poziomie Dudy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 9 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2024 (edytowane) Wybrałbym dla Ciebie @Reikai ważniejsze tematy, ale co ja tam wiem. Skoro bawi cię polityczny freakfight .... Edytowane 9 Stycznia 2024 przez DLT_Braddock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 9 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2024 1 minutę temu, DLT_Braddock napisał(a): Wybrałbym dla Ciebie @Reikai ważniejsze tematy, ale co ja tam wiem. Skoro bawi cię polityczny freakfight .... No wybierz, chetnie sie dowiem co tam na foliarskich braunowych grupach Facebookowych grupach teraz na czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 9 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2024 1 minutę temu, Reikai napisał(a): No wybierz, chetnie sie dowiem co tam na foliarskich braunowych grupach Facebookowych grupach teraz na czasie. W skrócie Tusk reptilianin Kaczyński reptilianin Morawiecki reptilianin Hołownia reptilianin Razem pływają na skraj tarczy ziemskiej i sikają w otchłań Ostatnio Atora oglądałem, polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 9 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2024 6 minut temu, Reikai napisał(a): No wybierz, chetnie sie dowiem co tam na foliarskich braunowych grupach Facebookowych grupach teraz na czasie. Nie idź tą drogą. Nie warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 9 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2024 Teraz, DLT_Braddock napisał(a): Nie idź tą drogą. Nie warto. Wiem, dlatego omijam teorie spiskowe. Moglbys tez zaczac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 9 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2024 @DLT_Braddock wytłumacz nam życie! Już tyle czekamy…. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 9 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2024 21 minut temu, Koelner napisał(a): @DLT_Braddock wytłumacz nam życie! Już tyle czekamy…. Umrzesz Teraz, josephnba napisał(a): Umzesz 47 minut temu, P_M napisał(a): Ok, choć nie sądzę by cokolwiek to zmieniło względem dzisiaj xD Ja też nie, ale tak zazwyczaj się rozlicza Jeśli Gowin nie zmyśla o wyborach to po raz kolejny stawia Kaczyńskiego w dość wyjątkowej sytuacji To że ma w dupie ludzi jest wszystkim wiadome ale żeby aż tak być pojebanym na punkcie władzy? Może ci którzy mówili że Jarek naciskał na lądowanie w Smoleńsku mają rację... (Ziemia jest płaska) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 9 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2024 Ponoć Wąsika już policja wygarnela z pałacu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 9 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2024 Ciekawe czy sa mozliwe jakies fikolki fanow Dudy na to co on odjebal. 1 godzinę temu, DLT_Braddock napisał(a): A potem zgodnie z koalicyjnym porozumieniem z Magdalenki nikt i tak nie ucierpi Po raz setny, ale to sie zle zestarzalo 11 minut temu, DRK napisał(a): Ponoć Wąsika już policja wygarnela z pałacu. Obu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2024 8 minut temu, Reikai napisał(a): Ciekawe czy sa mozliwe jakies fikolki fanow Dudy na to co on odjebal. Ale co odjebal? Broni swojej decyzji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 9 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2024 7 minut temu, Reikai napisał(a): Obu. Czas był k**** najwyższy żeby Kamiński poszedł siedzieć Zdaję sobie sprawę że Duda za chwilę pewnie znów ich ułaskawi, albo że będzie kasacja wyroku czy coś tam jeszcze i dwóch lat nie odsiedzi Sasin z Szumowskim już mogą szczoteczkę i kubek szykować jeśli rewelacje Gowina się potwierdzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 9 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2024 Teraz, fluber napisał(a): Ale co odjebal? Broni swojej decyzji. No w tym problem chlop dzis schowal do palacu gosci, ktorych szuka policja. Pomijajac, ze zlamal prawo z ulaskawieniem, to dalej brnie w to tworzac kabaret. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 9 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2024 1 minutę temu, fluber napisał(a): Ale co odjebal? Broni swojej decyzji. To pogrubione to taki twój żart? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi