RappaR Opublikowano 17 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 9 minut temu, josephnba napisał(a): I to jest właśnie cały sens bycia posłem. Dodatki i jeszcze raz dodatki I jakie on dodatki dostał? 8 minut temu, josephnba napisał(a): No to tym bardziej dziwi mnie fakt że występujesz w roli obrońcy obecnej władzy mając w pamięci tak rażące zaniedbania i w sumie przestępstwa Ja bardziej jestem po prostu niechętny nowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 17 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 11 minut temu, RappaR napisał(a): I jakie on dodatki dostał? Zapomogę dla "biednych posłów" w trudnej sytuacji materialnej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 2 minuty temu, starYfaN napisał(a): Zapomogę dla "biednych posłów" w trudnej sytuacji materialnej Dostał uposażenie poselskie, tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 28 minut temu, Sebastian napisał(a): Słyszałem, że dziś przyszły premier - Kosiniak-Kamysz powiedział, że z tym dobrowolnym ZUSem dla przedsiębiorców to tylko tak żartowali Szybko poszło Nawet głosów do końca nie policzono O k****, czytałem o tym dziś artykuł na onecie bodaj i cała ta część rozmowy była wycięta. https://x.com/krawczyk_emil/status/1714192499374219769?s=20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 17 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 3 minuty temu, RappaR napisał(a): Dostał uposażenie poselskie, tyle. A należało mu się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 Teraz, starYfaN napisał(a): A należało mu się Nie. Tylko nie oszukujmy się. Na Ferrari nie zarobisz z 9k netto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 17 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 27 minut temu, josephnba napisał(a): I tu cię boli! Jakoś zaskoczony nie jestem. Jak cię czytam to przed oczami mam zawsze Chyrę z filmu Pieniądze to nie wszystko W sensie jakim ? Myślisz, że w jaki czasie zarabiam 2 tys zł ? Z tym, że nie każdy jest mną i widzę sytuację małych sklepów i malutkich zakładzików, które "coś tam" dłubią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kołczu33 Opublikowano 17 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 32 minuty temu, LAF napisał(a): Zabrakło tysiąca głosów w Lublinie i Razem miałoby 10 posłów kosztem starego komucha. 9 to i tak nieźle pewnie wystarczy żeby hamować hardkorowe zapędy neo-kato-Balcero-libków z platformy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 17 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 3 minuty temu, fluber napisał(a): O k****, czytałem o tym dziś artykuł na onecie bodaj i cała ta część rozmowy była wycięta. https://x.com/krawczyk_emil/status/1714192499374219769?s=20 Gwoli ścisłości - PSL to obiecywał a później w umowie koalicyjnej z Hołownią ustalili wakacje z dobrowolnością płacenia w pewnych warunkach - tyle, że to nie jest dobrowolność i w takim przypadku nie powinno się w ogóle o czymś takim mówić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 17 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 1 minutę temu, RappaR napisał(a): Nie. Tylko nie oszukujmy się. Na Ferrari nie zarobisz z 9k netto. To oczywiste. Ale żebranie przez 6 lat o darmowy płyn do spryskiwaczy do ferrari jest passe. To ferrari jest więcej warte niż 800 tyś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 1 minutę temu, starYfaN napisał(a): To oczywiste. Ale żebranie przez 6 lat o darmowy płyn do spryskiwaczy do ferrari jest passe. To ferrari jest więcej warte niż 800 tyś? Ogólnie tak, jest droższe i za 800k nie kupisz sobie niestety ferrari. Ale mem lepiej Ciebie podsumuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 17 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 30 minut temu, RappaR napisał(a): I jakie on dodatki dostał? Ja bardziej jestem po prostu niechętny nowej Jakiej nowej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 1 minutę temu, josephnba napisał(a): Jakiej nowej? No zielonych ludków nie było jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 17 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 1 minutę temu, RappaR napisał(a): Pokaż ukrytą zawartość Ogólnie tak, jest droższe i za 800k nie kupisz sobie niestety ferrari. Ale mem lepiej Ciebie podsumuje Przeczytaj jeszcze raz, pytałem, czy to konkretne ferrari jest warte więcej niż 800 tyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 17 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 (edytowane) 21 minut temu, fluber napisał(a): O k****, czytałem o tym dziś artykuł na onecie bodaj i cała ta część rozmowy była wycięta. https://x.com/krawczyk_emil/status/1714192499374219769?s=20 e tam po prostu poszło uproszczenie do haseł i tak to się kończy, wygląda na to, że wszyscy łącznie z Mazurkiem dali się zrobić w ch, bo nie przeczytali uważnie programu a PSL poleciał w ch twittując uproszczoną wersję A skończyło się na: Edytowane 17 Października 2023 przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 1 minutę temu, starYfaN napisał(a): Przeczytaj jeszcze raz, pytałem, czy to konkretne ferrari jest warte więcej niż 800 tyś To powinieneś zapytać "Czy to ferrari" I tak, to konkretne ferrari jest warte więcej niż 800 tysięcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 17 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 Btw. Jak ktoś taki jak Miłosz Motyka może być rzecznikiem prasowym PSL, ktoś kto wpadł na ten pomysł to na prawdę gratuluję.Tego typa nie da się słuchać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 17 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 6 minut temu, RappaR napisał(a): To powinieneś zapytać "Czy to ferrari" I tak, to konkretne ferrari jest warte więcej niż 800 tysięcy Dokładnie tak zapytałem bo według działaczy PSLu jakiś czas temu, było warte mniej niż 900 tyś i miało należeć do Tuska A nie jest ani Tuska, ani Lubczyka, to samochód firmowy, który poseł wykorzystuje prywatnie i nie płaci podatku od dodatkowych korzyści materialnych, wyłudzając uposażenie Teraz wróć i przeproś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 22 minuty temu, starYfaN napisał(a): Dokładnie tak zapytałem bo według działaczy PSLu jakiś czas temu, było warte mniej niż 900 tyś i miało należeć do Tuska Nie, zapytałem "to ferrari" I taka konstrukcja ma inne znaczenie. 22 minuty temu, starYfaN napisał(a): bo według działaczy PSLu jakiś czas temu, było warte mniej niż 900 tyś i miało należeć do Tuska Ja działaczem PSL nie jestem i to ferrari warte jest więcej niż 800 tysięcy 23 minuty temu, starYfaN napisał(a): Teraz wróć i przeproś Jak mi takie załatwisz za 800k, to przeproszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 17 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 2 godziny temu, RappaR napisał(a): Takie, że najlepszy samochód w sejmie ma poseł z pracy jako dentysta Morawiecki mógłby mieć ferrari. Wystarczyłoby poprosić żonę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi