RappaR Opublikowano 17 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 W dniu 17.10.2023 o 13:10, josephnba napisał(a): Uważam że żeby system sprawiedliwośi mógł zadziałać bądź nie, ktoś musi najpierw postawić zarzuty Druga sprawa to chyba nie jesteś takim naiwniakiem, żeby myśleć że jarek ze zbyszkiem mając twardedowody nie wykorzystali by tego politycznie do procesu pokazowego? No ale to najpewniej wina sondow że im nic prokuratura nie wysłała Zbyszek mniejsze pierdoły osobiście nadzorował a aferę większa niż sprawa olina i Rywina oczywiście olał Rozwiń I nie postawili zarzutów, mając twarde dowody. Przypadek W dniu 17.10.2023 o 13:10, josephnba napisał(a): Połowa jak nie większość posłów na majątki na poziomie średniej klasy średniej, a tego grodzki oczywiście dziwi Rozwiń Same zarobki posłów to nie jest jakiś high end, szczególnie że jakieś koszy mają i to Warszawa. Zresztą uposażenie posłów to chyba teraz średnia krajowa w Warszawie? Grodzki teoretycznie powinien zarabiać ciut więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 17 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 W dniu 17.10.2023 o 12:51, RappaR napisał(a): Przeczytałem oświadczenie majątkowe Tomasza Grodzkiego Jeśli tak wygląda osoba krystalicznie czysta wybrana na marszałka senatu, to serio niepierdolcie mi o nowej jakości Rozwiń jak nowa jakość, jak to w wiekszosci sa ci sami ludzie W dniu 17.10.2023 o 13:51, ely3 napisał(a): Ludzie twardo pokazali NIE dla takiej polityki więc nie -- nie będą kraść jak PIS.. Zaczną od razu kasować te bzdurne fundacje, instytuty itp Rozwiń matko sle to naiwnym trzeba byc by w to wierzyć, no chyba ze patrzy sie przez pryzmat powrotu do koryta starej elity ktora i tak juz sie nakradla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 W dniu 17.10.2023 o 13:51, ely3 napisał(a): Ale powtarzam - zasadnicza różnica jest taka że wyborcy Pisu akceptują złodziejstwo , afery zwłaszcza ,że oni z TVP sie tego nie dowiedzą Lewicę wykończyła afera Rywina , która jest małym mykiem przy takim handlarzu respiratorami i przewałem na 160 mln KO zostało zniesione przez taśmy Sowy ..Te 3 mln nowych wyborców poszło do wyborów bo tak bardzo mieli dośc tego złodziejstwa , zawłaszczania państwa Ludzie twardo pokazali NIE dla takiej polityki więc nie -- nie będą kraść jak PIS.. Zaczną od razu kasować te bzdurne fundacje, instytuty itp Sorki ale ja nie widzę by ktoś z obecnej jeszcze opozycji chciał kontynuować to czemu ludzie powiedzieli NIE. Akurat to jest sprawa niedyskutowalna więc stawiam ,ze w tej kwestii będą się pilnowac by pokazać ,że złodziejska partia jest tylko jedna Rozwiń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 17 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 W dniu 17.10.2023 o 14:21, RappaR napisał(a): Rozwiń dokladnie wyborca ko to czlowiek na wskros moralny i afer by nie zniósł, tych afer co to w tvn zapodadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 17 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 (edytowane) W dniu 17.10.2023 o 14:19, RappaR napisał(a): I nie postawili zarzutów, mając twarde dowody. Przypadek Same zarobki posłów to nie jest jakiś high end, szczególnie że jakieś koszy mają i to Warszawa. Zresztą uposażenie posłów to chyba teraz średnia krajowa w Warszawie? Grodzki teoretycznie powinien zarabiać ciut więcej. Rozwiń 1 nie bardzo nadążam za twoim tokiem rozumowania Piszesz o przestępcach ujawnionych u sowy (czyli wg ciebie są na to dowody) a jednocześnie się dziwisz że nie postawili nikomu zarzutów Sugerujesz że ekipa zbytnia celowo temu łeb ukręciła czy jak? 2 zarobki posłów to nie clue, wszyscy wiemy że kasę robi się bokami Śmieszy mnie natomiast jak zarobieni przez 30 lat z hakiem ludzie udają że mają 15letniego opla i M4 na dolnym Mokotowie a oszczędności 5000 zł Edytowane 17 Października 2023 przez josephnba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NieMy Opublikowano 17 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 W dniu 17.10.2023 o 13:51, ely3 napisał(a): Ale powtarzam Rozwiń W dniu 17.10.2023 o 13:51, ely3 napisał(a): Lewicę wykończyła afera Rywina Rozwiń W dniu 17.10.2023 o 13:51, ely3 napisał(a): KO zostało zniesione przez taśmy Sowy Rozwiń W dniu 17.10.2023 o 13:51, ely3 napisał(a): będą się pilnowac by pokazać ,że złodziejska partia jest tylko jedna Rozwiń Xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 W dniu 17.10.2023 o 14:40, josephnba napisał(a): Piszesz o przestępcach ujawnionych u sowy (czyli wg ciebie są na to dowody) a jednocześnie się dziwisz że nie postawili nikomu zarzutów Sugerujesz że ekipa zbytnia celowo temu łeb ukręciła czy jak? Rozwiń A nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
memento1984 Opublikowano 17 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 W dniu 17.10.2023 o 14:19, RappaR napisał(a): I nie postawili zarzutów, mając twarde dowody. Przypadek Same zarobki posłów to nie jest jakiś high end, szczególnie że jakieś koszy mają i to Warszawa. Zresztą uposażenie posłów to chyba teraz średnia krajowa w Warszawie? Grodzki teoretycznie powinien zarabiać ciut więcej. Rozwiń jakie sa wlasnie zarobki z dodatkami w takim np sejmie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 17 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 W dniu 17.10.2023 o 15:25, RappaR napisał(a): A nie? Rozwiń Nie wiem Wątpię żeby mając twarde dowody nie uwalił najpoważniejszego rywala To nie jest podobne ani do Jarka ani tym bardziej do Zbyszka Jaki w tym interes? W dniu 17.10.2023 o 15:32, memento1984 napisał(a): jakie sa wlasnie zarobki z dodatkami w takim np sejmie? Rozwiń Jakieś 10% tego co dostajesz w podkomisjach i 1% ze spółek skarbu państwa;) I to jest największą patologią naszego sejmu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 W dniu 17.10.2023 o 15:34, josephnba napisał(a): Nie wiem Wątpię żeby mając twarde dowody nie uwalił najpoważniejszego rywala To nie jest podobne ani do Jarka ani tym bardziej do Zbyszka Jaki w tym interes? Rozwiń Taśmy są twardymi dowodami, czemu z nimi nic nie zrobiono, sam sobie odpowiedź. W dniu 17.10.2023 o 15:32, memento1984 napisał(a): jakie sa wlasnie zarobki z dodatkami w takim np sejmie? Rozwiń Takie, że najlepszy samochód w sejmie ma poseł z pracy jako dentysta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 17 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 W dniu 17.10.2023 o 15:34, josephnba napisał(a): Nie wiem Wątpię żeby mając twarde dowody nie uwalił najpoważniejszego rywala To nie jest podobne ani do Jarka ani tym bardziej do Zbyszka Rozwiń przeciez to reka rękę myje, tam na siebie moga w tv pluć ale jak przyjdzie co do czego to krzywdy sobie zrobic nie dadzą, bo wiadome ze kazdy ma cos na sumieniu, haki ma każdy na każdego lepiejzatem tego nie ruszać. Zabawni sa przy tym ci wyborcy ktorzy wierza ze beda jakies rozliczenia, trybunaly stanu i takie tam, dorośli ludzie a okrutne naiwniaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 17 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 W dniu 17.10.2023 o 15:43, RappaR napisał(a): Takie, że najlepszy samochód w sejmie ma poseł z pracy jako dentysta Rozwiń Ten co ze względy na trudna sytuację materialną, wyżebrał coś z 800 tyś, a jak już pobrał, to kazał się odp od jego ciężko zarobionych pieniędzy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 17 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 W dniu 17.10.2023 o 16:07, starYfaN napisał(a): Ten co ze względy na trudna sytuację materialną, wyżebrał coś z 800 tyś, a jak już pobrał, to kazał się odp od jego ciężko zarobionych pieniędzy? Rozwiń Tak, ten. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 17 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 17 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 W dniu 17.10.2023 o 16:10, RappaR napisał(a): Tak, ten. Rozwiń I to jest właśnie cały sens bycia posłem. Dodatki i jeszcze raz dodatki W dniu 17.10.2023 o 16:14, LAF napisał(a): Rozwiń A to kto nie wszedł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 17 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 Słyszałem, że dziś przyszły premier - Kosiniak-Kamysz powiedział, że z tym dobrowolnym ZUSem dla przedsiębiorców to tylko tak żartowali Szybko poszło Nawet głosów do końca nie policzono Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 17 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 W dniu 17.10.2023 o 15:43, RappaR napisał(a): Taśmy są twardymi dowodami, czemu z nimi nic nie zrobiono, sam sobie odpowiedź. Takie, że najlepszy samochód w sejmie ma poseł z pracy jako dentysta Rozwiń No to tym bardziej dziwi mnie fakt że występujesz w roli obrońcy obecnej władzy mając w pamięci tak rażące zaniedbania i w sumie przestępstwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 17 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 W dniu 17.10.2023 o 16:14, LAF napisał(a): Rozwiń Zamiana czerwonych cwaniaków na czerwonych idiotów to tak jakby nieszczególnie krok naprzód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 17 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 W dniu 17.10.2023 o 16:16, Sebastian napisał(a): Słyszałem, że dziś przyszły premier - Kosiniak-Kamysz powiedział, że z tym dobrowolnym ZUSem dla przedsiębiorców to tylko tak żartowali Szybko poszło Nawet głosów do końca nie policzono Rozwiń Skąd info? Bo u mazurka mówił że to jest bottom line jeśli chodzi o umowę koalicyjną że to musi być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 17 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2023 W dniu 17.10.2023 o 16:16, Sebastian napisał(a): Słyszałem, że dziś przyszły premier - Kosiniak-Kamysz powiedział, że z tym dobrowolnym ZUSem dla przedsiębiorców to tylko tak żartowali Szybko poszło Nawet głosów do końca nie policzono Rozwiń I tu cię boli! Jakoś zaskoczony nie jestem. Jak cię czytam to przed oczami mam zawsze Chyrę z filmu Pieniądze to nie wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi