Reikai Opublikowano 2 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 https://glamrap.pl/10-000-zl-grzywny-dla-fabuly-za-klip-sprzed-14-lat/ Co to ma być? Kiedy reżyserzy do wora za promowanie morderstw? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 2 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 ktoś mi wytłumaczy co Tusk próbuje osiągnąć takim wystąpieniem / video jak powyżej? jakoś prostymi słowami i bez ironii, bo totalnie się pogubiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 W dniu 2.07.2023 o 12:44, rw30 napisał(a): ktoś mi wytłumaczy co Tusk próbuje osiągnąć takim wystąpieniem / video jak powyżej? jakoś prostymi słowami i bez ironii, bo totalnie się pogubiłem Rozwiń To samo co przy gadaniu o kopalniach. To samo co z 500 plus. Tusk chce wygrać wybory, więc mówi dokładnie to co popiera większość. Na pewno czytałeś rok 1984. Tutaj jest to samo tylko bez wymazywania, po prostu liczy na pamięć złotej rybki wyborców i że jebać PiS będzie ważniejsze niż to co mówi i czy ma jakieś poglądy. Ogólnie celem jest odsunięcie PiS od władzy, więc Tusk mówi wszystko co mu w tym najbardziej pomaga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 2 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 (edytowane) właśnie nie do końca mówienie że 'wiecie, Kaczyński nie wpuszcza i szczuje, ale jednak wpuszcza' w czymkolwiek pomaga, poza gadaniem o jakimśtam konflikcie i zamęcie - jakby tego było mało do tej pory albo ludzie nie byli przyzwyczajeni? Zwłaszcza, że większość rozsądnie myślących ludzi rozróżnia imigranta przypływającego na łódce od imigranta przyjeżdżającego z legalnymi dokumentami prosto do pracy. I to już zupełnie abtrahując od tego czy chcemy / powinniśmy tych pierwszych przyjmować. Więc tak summa summarum to wg. mnie ten Tusk strzela sobie w stopę (bo ktoś umiarkowany / niezdecydowany pomyśli łokhurwa, to ten Kaczyńśki nie jest taki zły skoro jednak wpuszcza), ale może ja czegoś nie wiem albo nie rozumiem - to akurat całkiem prawdopodobne. Tragicznie bez pomysłu jest ta platforma, bardzo jestem już PiSem zmęczony, ale z takim myśleniem to oni daleko nie zajadą. Edytowane 2 Lipca 2023 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 2 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 @rw30 jedyna alternatywna PoPisu to Konfederacja. PSL jest słaby a Lewica dziwna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 2 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 W dniu 2.07.2023 o 12:58, LAF napisał(a): @rw30 jedyna alternatywna PoPisu to Konfederacja. Rozwiń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 W dniu 2.07.2023 o 12:55, rw30 napisał(a): Tragicznie bez pomysłu jest ta platforma, bardzo jestem już PiSem zmęczony, ale z takim myśleniem to oni raczej daleko nie zajadą. Rozwiń Sondaze pokazują że to działa. W mediach liberalnych nie ma słowa np o tym co się dzieje we Francji, możesz to śledzić tylko na spolecznosciowkach. Nie doceniasz tego jak ludzie przedinternetowi są zamknięci na informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 W dniu 2.07.2023 o 13:03, fluber napisał(a): Sondaze pokazują że to działa. W mediach liberalnych nie ma słowa np o tym co się dzieje we Francji, możesz to śledzić tylko na spolecznosciowkach. Nie doceniasz tego jak ludzie przedinternetowi są zamknięci na informacje. Rozwiń W tvn24 puszczali dzisiaj płonąca Francje aaaaa i liberalne media lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 W dniu 2.07.2023 o 13:13, Koelner napisał(a): W tvn24 puszczali dzisiaj płonąca Francje aaaaa i liberalne media lol Rozwiń Niech każdy wejdzie, popatrzy i sam ocenić https://tvn24.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 W dniu 2.07.2023 o 13:17, fluber napisał(a): Niech każdy wejdzie, popatrzy i sam ocenić https://tvn24.pl/ Rozwiń nie są liberalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 2 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 Ale swirujesz fluber, nie wiadomo po co https://tvn24.pl/swiat/zamieszki-we-francji-dziennikarz-piotr-moszynski-nastapila-powazna-radykalizacja-opinii-publicznej-zada-przywrocenia-porzadku-7199084 https://tvn24.pl/tagi/francja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 2 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 W dniu 2.07.2023 o 12:55, rw30 napisał(a): właśnie nie do końca mówienie że 'wiecie, Kaczyński nie wpuszcza i szczuje, ale jednak wpuszcza' w czymkolwiek pomaga, poza gadaniem o jakimśtam konflikcie i zamęcie - jakby tego było mało do tej pory albo ludzie nie byli przyzwyczajeni? Rozwiń Raczej nie jesteśmy docelowym odbiorcą tego bełkotu. Powiatowa i gminna Polska wierzy w dotująca nas dobrą unię, realne działania polityków ect. Zanim znudziłem się forum po raz pierwszy, tłumaczono mi tutaj, że rudy likwidując OFE, nic mi nie zabrał, a nawet jeszcze mi dał. Realnie to mam ich wszystkich w d......., ale może się kiedyś doczekam, że a nuż któryś wyskoczy z realnymi zalążkami jakiegoś programu. Ale się nie doczekam. Powód jest prosty. Aby zostać GMem/ceo itd, trzeba mieć mózg i jaja. To teraz powiedzmy sobie, który z nich nadawałby się do takiej roli. Globalnie w ujęciu Polski, lub lokalnie. Każdy pod warunkiem, że dostanie darmowe $. I żaden, jeżeli nie ma dostępu do koryta. Parafrazując najstarsze przysłowie "nigdy nie lekceważ zdania durnych ludzi w dużej masie", to jest odbiorca docelowy bełkotu polityków. Przy czym, nie miałem na myśli poziomu wykształcenia, a raczej realną ocenę socjotechnicznych sztuczek tej bandy oszukańców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 2 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 Dobra, Ja robię out z tego wątku do Września. Na koniec zostawiam Was z tym : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 W dniu 2.07.2023 o 14:36, LAF napisał(a): Dobra, Ja robię out z tego wątku do Września. Na koniec zostawiam Was z tym : Rozwiń z kabaretów się wyrasta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 2 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 W dniu 2.07.2023 o 15:05, Koelner napisał(a): z kabaretów się wyrasta Rozwiń Czy oni wszyscy mogliby się już tak dla nas nie poświęcać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 2 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 W dniu 2.07.2023 o 14:36, LAF napisał(a): Dobra, Ja robię out z tego wątku do Września. Rozwiń A we wrzesniu co będzie że planujesz powrót? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 2 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 W dniu 2.07.2023 o 16:19, the_secret napisał(a): A we wrzesniu co będzie że planujesz powrót? Rozwiń Mentzen - premier Grzegorz Braun - minister obrony narodowej Korwin - minister finansów Konfederacja zrobi porządek Co to za głupie pytanie... xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 2 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2023 W dniu 2.07.2023 o 16:19, the_secret napisał(a): A we wrzesniu co będzie że planujesz powrót? Rozwiń Zapowiedz koalicji PiS Konfederacja jak jesien to z przytupem, a co... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi