Reikai Opublikowano 15 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 1 minutę temu, jack napisał: Wręcz przeciwnie, strasznie się oburzasz na wyniki sondażu opierając się na najprawdopodobniej własnej ocenie czyli "danymi z dupy" Tez by Ci bylo wstyd być w tej samej ekipie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 8 minut temu, Koelner napisał: tam nie ma nic o inteligencji aha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 Ciekaw jestem co tam Mentzen wymyślił https://github.com/ProjektyUstaw/Ustawy-o-PIT w ogóle fakt, że wypuścili coś faktycznie do przeczytania to jakaś nowa jakość w kampanii wyborczej xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 (edytowane) 9 minut temu, jack napisał: Wręcz przeciwnie, strasznie się oburzasz na wyniki sondażu opierając się na najprawdopodobniej własnej ocenie czyli "danymi z dupy" no tak bo historycznie na tym forum nie gardzę 'badaniami ankietowymi' in general xD a jak socjologią ludzie sobie jeszcze podbijają ego to gardzę podwójnie (prawie tak jak Pani Defratyka wyborcami pisu! xD) Edytowane 15 Maja 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 15 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 Teraz, Reikai napisał: Tez by Ci bylo wstyd być w tej samej ekipie. chłop ma mindfucka. On, Doktor, Kołcz-filozof, Ważniak i jeszcze Deltuś (wiadomo) jako potencjalny koalicjant a tu jakieś badania, że średnia rozkminka słaba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 2 minuty temu, jack napisał: chłop ma mindfucka. On, Doktor, Kołcz-filozof, Ważniak i jeszcze Deltuś (wiadomo) jako potencjalny koalicjant a tu jakieś badania, że średnia rozkminka słaba. to miłe że masz świadomość tego jak wypada tu 'PiS' vs 'AntyPiS' xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 15 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: no tak bo historycznie na tym forum nie gardzę 'badaniami ankietowymi' in general xD a jak socjologią ludzie sobie jeszcze podbijają ego to gardzę podwójnie nie ma się co oburzać, wyniki z ankiety mają swoje uzasadnienie w twardych danych z zaufanego źródła https://www.tvp.info/44786643/tak-glosowali-wyborcy-z-roznym-wyksztalceniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 2 minuty temu, jack napisał: nie ma się co oburzać, wyniki z ankiety mają swoje uzasadnienie w twardych danych z zaufanego źródła https://www.tvp.info/44786643/tak-glosowali-wyborcy-z-roznym-wyksztalceniem ładnie rapparujesz xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 5 minut temu, jack napisał: chłop ma mindfucka. On, Doktor, Kołcz-filozof, Ważniak i jeszcze Deltuś (wiadomo) jako potencjalny koalicjant a tu jakieś badania, że średnia rozkminka słaba. Ja jestem w tej chwili w tandemie z @Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 15 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 2 minuty temu, julekstep napisał: ładnie rapparujesz xD przecież nie napisałem, że jesteś kłamcą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 2 minuty temu, jack napisał: przecież nie napisałem, że jesteś kłamcą bo ja nie kłamię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 5 minut temu, jack napisał: przecież nie napisałem, że jesteś kłamcą ale może zabiłeś swojego syna pijąc wódkę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 Godzinę temu, Reikai napisał: No kto by sie spodziewal. Z tego co widziałem łącznie wyszlo ze 9 procent ankietowanych podało odpowiedź, że spadają ceny ( wyborcy opozycji częściej niż wyborcy PiS odpowiadali, że inflacja nie ma zwiazku z cenami) Czyli co piąty za PiS odpowiadał że ceny spadają ( 20 procent) Co setny wyborca innej partii odpowiadał, że ceny spadają ( 1 procent) Wynika z tego, że poparcie dla PiS wynosi aktualnie 47 procent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 15 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 Godzinę temu, fluber napisał: Z tego co widziałem łącznie wyszlo ze 9 procent ankietowanych podało odpowiedź, że spadają ceny ( wyborcy opozycji częściej niż wyborcy PiS odpowiadali, że inflacja nie ma zwiazku z cenami) Czyli co piąty za PiS odpowiadał że ceny spadają ( 20 procent) Co setny wyborca innej partii odpowiadał, że ceny spadają ( 1 procent) Wynika z tego, że poparcie dla PiS wynosi aktualnie 47 procent. Prof fluber robi test socjologiczny 8 minut temu, jack napisał: poparcie dla PiS wynosi aktualnie 47 procent. Raczej koło 31 procent Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 46 minut temu, jack napisał: Raczej koło 31 procent Skoro 9 procent uważa "x" w tym 20 procent wyborców PiS i 1 procent wyborców niepis to wychodzi 47 a nie 31. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 15 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 4 minuty temu, fluber napisał: Skoro 9 procent uważa "x" w tym 20 procent wyborców PiS i 1 procent wyborców niepis to wychodzi 47 a nie 31. 1 proc, każdej czy sumy innych badanych partii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 3 minuty temu, jack napisał: 1 proc, każdej czy sumy innych badanych partii? Wow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 (edytowane) 29 minut temu, fluber napisał: Wow możesz nie zaczepiać antypisowskiej inteligiencji? se tam lepiej jedź do Niemiec w odwiedziny do swojego BFF! Edytowane 15 Maja 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 15 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2023 3 godziny temu, fluber napisał: Wynika z tego, że poparcie dla PiS wynosi aktualnie 47 procent. Niech będzie i 74%, ważne żeby w wyborach było mniej niż 231 mandatów. Dawno mnie nie było, a w temacie widzę bez zmian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi