Reikai Opublikowano 6 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2023 Ogolnie kumpel w zeszlym miesiacu majac dwa weekendy szalenstwa przejebal 350f na koks i to jest absolutnie normalna cena, wiec za dobra impreze trzeba liczyc te 150f conajmniej za osobe, to jest w c*** siana. Dlatego koks jest strasznie przeceniany, bo jest zbyt drogi jak na to co oferuje, zdecydowanie lepiej jest walczyc w federacji MdMA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2023 5 minut temu, Reikai napisał: 101, przynajmniej u mnie. Ale to jest 50/50 czy trafisz szklo/knorr w proszku, a dobry koks :] W Londynie jest troche lepiej ale to dalej jest 60-80f za g minimum, wszystko ponizej to krysztal/tania feta. Czyli tyle samo ile w 2017 według tego co znalazł @lorak. No to realnie koka tanieje w UK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2023 (edytowane) 4 minuty temu, Reikai napisał: Ogolnie kumpel w zeszlym miesiacu majac dwa weekendy szalenstwa przejebal 350f na koks i to jest absolutnie normalna cena, wiec za dobra impreze trzeba liczyc te 150f conajmniej za osobe, to jest w c*** siana. mdma jest znacznie tańsze, a zabawa niezgorsza ahhh nie doczytałem przeraża mnie ta moja "eksperskość" Edytowane 6 Maja 2023 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2023 2 minuty temu, P_M napisał: Wręcz przeciwnie, Rappar powinien mieć nakaz picia, bo wtedy ma najlepszą produkcję na forum xDD Ja rozumiem, że jak ktoś jest pijany to może być zabawny, bo się chwieje, zatacza i przewraca, ale mnie to nie bawi i forumowy odpowiednik tego zachowania też nie. Tu powinniśmy koledze pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 6 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2023 1 minutę temu, Reikai napisał: Ogolnie kumpel w zeszlym miesiacu majac dwa weekendy szalenstwa przejebal 350f na koks i to jest absolutnie normalna cena, wiec za dobra impreze trzeba liczyc te 150f conajmniej za osobe, to jest w c*** siana. Dlatego koks jest strasznie przeceniany, bo jest zbyt drogi jak na to co oferuje, zdecydowanie lepiej jest walczyc w federacji MdMA. Zakladam że kumpel nie robi w City 350 kupa siana, przejebal na koks etc to troche jak w kawale z pedałem i gejem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2023 1 minutę temu, fluber napisał: Ja rozumiem, że jak ktoś jest pijany to może być zabawny, bo się chwieje, zatacza i przewraca, ale mnie to nie bawi i forumowy odpowiednik tego zachowania też nie. Tu powinniśmy koledze pomóc. Twoja działalność na forum także świadczy o tym, że potrzebujesz pomocy może nawet bardziej niż @RappaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 6 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2023 20 minut temu, Reikai napisał: zwlaszcza od managerow na wysokich stanowiskach. ci managerowie to w jakiej branży, tak plus minus? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2023 19 minut temu, fluber napisał: Należy tak pić, żeby się nie doprowadzać do stanu, w którym nie możesz się powstrzymać, żeby nie wejść na forum i nie napisać pewnych rzeczy:) Mimo wszystko w moim życiu to forum nie jest aż tak bardzo istotne jak w Twoim i nie wyznacza mojego życia w równym stopniu co u Ciebie W sumie Fluber jak chcesz o szkodliwości używek, ja chętnie porozmawiam z Tobą Słyszałeś o szkodliwości spędzania zbyt dużej ilości czasu przed ekranem? Ma to równie złe skutki jak alkohol, może też poprzesz zakaz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2023 KOLEJNY RAZ KIEDY ALKOHOL PODZIELIŁ POLAKÓW! KOLEKTYW PADA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 6 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2023 3 minuty temu, RappaR napisał: Słyszałeś o szkodliwości spędzania zbyt dużej ilości czasu przed ekranem? Ma to równie złe skutki jak alkohol, może też poprzesz zakaz? W ogóle powinno się zbanować transmisje NBA w Europie. Ludzie przez to nie mają odpowiedniej dawki snu, potem rano taki niewyspany kierowca jedzie do pracy i stanowi poważne zagrożenie dla zdrowia i życia innych! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2023 17 minut temu, rw30 napisał: ci managerowie to w jakiej branży, tak plus minus? Stockowych haseł w necie Teraz, P_M napisał: W ogóle powinno się zbanować transmisje NBA w Europie. Ludzie przez to nie mają odpowiedniej dawki snu, potem rano taki niewyspany kierowca jedzie do pracy i stanowi poważne zagrożenie dla zdrowia i życia innych! Niewyspany człowiek gorzej prowadzi od człowieka po 2 piwach gorszy czas reakcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 6 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2023 Zapamiętajcie tej dzień Rappar i fluber skoczyli sobie do gardeł Elektorat się sypie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 6 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2023 1 minutę temu, RappaR napisał: Niewyspany człowiek gorzej prowadzi od człowieka po 2 piwach gorszy czas reakcji Otóż to. Pozostaje szykować zgłoszenie na policję na Borysa za popularyzowanie NBA i zwiększenia zagrożenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2023 13 minut temu, RappaR napisał: Mimo wszystko w moim życiu to forum nie jest aż tak bardzo istotne jak w Twoim i nie wyznacza mojego życia w równym stopniu co u Ciebie W sumie Fluber jak chcesz o szkodliwości używek, ja chętnie porozmawiam z Tobą Słyszałeś o szkodliwości spędzania zbyt dużej ilości czasu przed ekranem? Ma to równie złe skutki jak alkohol, może też poprzesz zakaz? Ale ja się nie martwię o Twoje życie na forum tylko w ogóle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2023 Teraz, fluber napisał: Ale ja się nie martwię o Twoje życie na forum tylko w ogóle. A ja o Twoje ogólnie. Mój nałóg nie powstrzymuje mnie od tego, by sobotę spędzić w pracy, za to Tobie Twój nałóg uniemożliwia spędzenie soboty z bliskimi, to jest prawdziwa tragedia nad którą wszyscy tu bolejemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2023 8 minut temu, josephnba napisał: Zapamiętajcie tej dzień Rappar i fluber skoczyli sobie do gardeł Elektorat się sypie oj tam oj tam fluber pomodli sie za Rappara, Rappar wypije zdrowie flubera i bedzie jak dawniej! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2023 wina Tuska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 6 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2023 Top 3 spędzania czasu na forum to: 1. fluber . . . . . 2 RappaR 3. Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2023 6 minut temu, RappaR napisał: A ja o Twoje ogólnie. Mój nałóg nie powstrzymuje mnie od tego, by sobotę spędzić w pracy, za to Tobie Twój nałóg uniemożliwia spędzenie soboty z bliskimi, to jest prawdziwa tragedia nad którą wszyscy tu bolejemy Ale Cie wzięło na pablowanie, żeby odwrócić od siebie uwagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2023 4 minuty temu, DLT_Braddock napisał: Top 3 spędzania czasu na forum to: 1. fluber . . . . . 2 RappaR 3. Koelner Tego tu jeszcze brakowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi