RappaR Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał: No mam. Zarabiam 200k Euro na miesiąc. Netto! Kłamiesz jak zwykle. Stare, znałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 2 minuty temu, Pablo81 napisał: No mam. Zarabiam 200k Euro na miesiąc. Netto! Odnotowałem. Gratulacje! 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Wymieniając wyłącznie plusy niżu, nie pokazujesz, że przyrost jest zbędny? Oczywiście, że nie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 3 minuty temu, Koelner napisał: Niezła piaskownica. Ty też dziś próbowałeś rozmawiać z tym userem i też skończyło się piaskownicą. Chyba o czymś to świadczy? 1 minutę temu, RappaR napisał: Kłamiesz jak zwykle. Stare, znałem Teraz to żartowałem w odpowiedzi na twoje pijackie bujdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 Teraz, Pablo81 napisał: Ty też dziś próbowałeś rozmawiać z tym userem i też skończyło się piaskownicą. Chyba o czymś to świadczy? Nie zgodzę się, rozmowy z @Koelner mimo że się nie zgadzamy, są na poziomie. Oczywiście, że sobie dogryzamy, ale przynajmniej nie musimy sobie tłumaczyć oczywistości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał: Teraz to żartowałem w odpowiedzi na twoje pijackie bujdy Wiem, zarabiasz 1600 euro netto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 2 minuty temu, fluber napisał: Nie zgodzę się, rozmowy z @Koelner mimo że się nie zgadzamy, są na poziomie. Oczywiście, że sobie dogryzamy, ale przynajmniej nie musimy sobie tłumaczyć oczywistości. Nie moja wina, że Tobie trzeba je tłumaczyć Zjadłeś już snikersa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 Pablo robi w Netto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 3 minuty temu, RappaR napisał: Wiem, zarabiasz 1600 euro netto. No, nie. Nie zarabiam tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 1 minutę temu, julekstep napisał: Pablo robi w Netto? Słaby sklep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 Teraz, julekstep napisał: Pablo robi w Netto? Zawsze marzyłem o korpo. No ale nie wyszło Jak zawsze w komplecie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 Teraz, Pablo81 napisał: No, nie. Nie zarabiam tyle W alternatywnym świecie pewnie masz więcej Mówię teraz o tej ziemi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 Teraz, Koelner napisał: Słaby sklep skoro obsługa myśli tylko o tym jakby tu wariata przebałamucić na trejdach w simce to nie dziwota! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 3 minuty temu, Pablo81 napisał: Nie moja wina, że Tobie trzeba je tłumaczyć Zjadłeś już snikersa? Jakie oczywistości trzeba mi tłumaczyć?. Nie, nie jem snikersów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 Teraz, fluber napisał: Jakie oczywistości trzeba mi tłumaczyć?. Nie, nie jem snikersów Te, które próbowałem tłumaczyć. Nie chce mi się od nowa Opuszczam tę wspaniałą konwersację, bo muszę dzieci uśpić. Żeby nie bylo, że spierdalam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 Teraz, Pablo81 napisał: Te, które próbowałem tłumaczyć. Nie chce mi się od nowa Opuszczam tę wspaniałą konwersację, bo muszę dzieci uśpić. Żeby nie bylo, że spierdalam Spoko, rozumiem, z jugendamt nie ma żartów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 18 minut temu, Pablo81 napisał: Ty też dziś próbowałeś rozmawiać z tym userem i też skończyło się piaskownicą. Chyba o czymś to świadczy? Wiadomo -> jest dziwakiem ale przynajmniej wiemy że tacy ludzie istnieją i świat jest bardzo zróżnicowany 12 minut temu, julekstep napisał: skoro obsługa myśli tylko o tym jakby tu wariata przebałamucić na trejdach w simce to nie dziwota! akurat to nie jest jakiś wielki skill Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 3 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 4 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 11 godzin temu, fluber napisał: Spoko, rozumiem, z jugendamt nie ma żartów A potem narzekasz na poziom dyskusji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 4 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 5 minut temu, Pablo81 napisał: A potem narzekasz na poziom dyskusji Nie okłamuj pracodawcy że pracujesz jak siedzisz i piszesz na forum;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 4 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2023 19 minut temu, fluber napisał: Nie okłamuj pracodawcy że pracujesz jak siedzisz i piszesz na forum;) W Twoim przypadku "praca" to jest właśnie siedzenie i pisanie na forum wpisów przychylnych miłościwie panującej władzy., Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi