LAF Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Nawet w sporcie Polakami gardzą a niemcom ( celowo z małej ) robią dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 8 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2023 Leżę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 W dniu 28.01.2023 o 11:35, matek napisał(a): Ogólnie jakąś strategię w PO chyba już zaczynają wdrażać - najpierw Sikorski, teraz ona. Rozwiń https://i.pl/media-radoslaw-sikorski-otrzymuje-rocznie-100-tys-dolarow-ze-zjednoczonych-emiratow-arabskich-jego-zachowanie-budzi-podejrzenia/ar/c1-17276295 To wiele wyjaśnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 W dniu 9.02.2023 o 11:58, fluber napisał(a): https://i.pl/media-radoslaw-sikorski-otrzymuje-rocznie-100-tys-dolarow-ze-zjednoczonych-emiratow-arabskich-jego-zachowanie-budzi-podejrzenia/ar/c1-17276295 To wiele wyjaśnia Rozwiń Jest lobbystą w takim razie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 W dniu 9.02.2023 o 12:11, Sebastian napisał(a): Jest lobbystą w takim razie. Rozwiń Jest polskim europosłem lobbujacym na rzecz arabskiej dyktatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 W dniu 9.02.2023 o 13:15, fluber napisał(a): Jest polskim europosłem lobbujacym na rzecz arabskiej dyktatury Rozwiń Myślę, że za takie drobne to raczej robi drobne rzeczy. To raczej majętny facet jest z majętną żoną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 W dniu 9.02.2023 o 14:49, Sebastian napisał(a): Myślę, że za takie drobne to raczej robi drobne rzeczy. To raczej majętny facet jest z majętną żoną. Rozwiń On od 2017 dostał od nich 3 miliony. To nie są drobne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 W dniu 9.02.2023 o 17:33, fluber napisał(a): On od 2017 dostał od nich 3 miliony. To nie są drobne Rozwiń To zależy dla kogo Fluber. Dla mnie nie, dla Ciebie też nie. Ale on teraz jak poszedł do Brukseli to zaczął zarabiać mniej a przecież europosłowie zarabiają fajne pieniądze. I żeby nie było, cała sytuacja mało mnie śmieszy - uważam, że nie da się godzić jakiejkolwiek funkcji publicznej z byciem lobbystą. Prędzej czy później zawsze dojdzie do konfliktu interesów to raz a dwa, że skłania zwyczajnie do korupcji. Uważam, że Sikorski natychmiast powinien złożyć mandat. Natomiast wciąż będę twierdził, że dla niego to nie są jakieś ogromne pieniądze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 W dniu 9.02.2023 o 17:37, Sebastian napisał(a): To zależy dla kogo Fluber. Dla mnie nie, dla Ciebie też nie. Ale on teraz jak poszedł do Brukseli to zaczął zarabiać mniej a przecież europosłowie zarabiają fajne pieniądze. I żeby nie było, cała sytuacja mało mnie śmieszy - uważam, że nie da się godzić jakiejkolwiek funkcji publicznej z byciem lobbystą. Prędzej czy później zawsze dojdzie do konfliktu interesów to raz a dwa, że skłania zwyczajnie do korupcji. Uważam, że Sikorski natychmiast powinien złożyć mandat. Natomiast wciąż będę twierdził, że dla niego to nie są jakieś ogromne pieniądze. Rozwiń Nawet jeżeli jego łączny majątek z wszystkich nieruchomości, oszczędności w różnych walutach, samochodów i kruszców to wg oświadczenia 10 milionów, to jednak 3 miliony to nie są drobne. To 30 procent jego całego majątku. A podejrzewam że 30 procent Twojego majątku to nie są drobne. Mojego też nie. Więc i w przypadku Sikorskiego też nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 W dniu 9.02.2023 o 17:47, fluber napisał(a): Nawet jeżeli jego łączny majątek z wszystkich nieruchomości, oszczędności w różnych walutach, samochodów i kruszców to wg oświadczenia 10 milionów, to jednak 3 miliony to nie są drobne. To 30 procent jego całego majątku. A podejrzewam że 30 procent Twojego majątku to nie są drobne. Mojego też nie. Więc i w przypadku Sikorskiego też nie. Rozwiń 10 milionów ? To chyba jakaś słaba wycena, chyba, że mocno wydaje. Jeśli ma 10 mln to 3 mln to rzeczywiście sporo. Ale jak ma 10 milionów to żaden z niego "Pan" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
starYfaN Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 W dniu 9.02.2023 o 14:49, Sebastian napisał(a): Myślę, że za takie drobne to raczej robi drobne rzeczy. To raczej majętny facet jest z majętną żoną. Rozwiń Jeżeli uznamy, że głosowanie przeciwko ustawom godzącym w interesy arabów jest "drobną rzeczą". A głosuje tak od momentu arabskiego abonamentu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sebastian Opublikowano 9 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2023 W dniu 9.02.2023 o 19:54, starYfaN napisał(a): Jeżeli uznamy, że głosowanie przeciwko ustawom godzącym w interesy arabów jest "drobną rzeczą". A głosuje tak od momentu arabskiego abonamentu Rozwiń Nie odnosiłem się tu do faktu głosowania ale do samego wynagrodzenia. To co sądzę o samym lobbowaniu napisałem później. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 Wstańmy i klaszczmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 10 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 W dniu 10.02.2023 o 07:09, fluber napisał(a): Wstańmy i klaszczmy Rozwiń Za Platformy płacili gorzej wiec nie marudź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 10 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 W dniu 10.02.2023 o 08:01, jack napisał(a): Za Platformy płacili gorzej wiec nie marudź Rozwiń Wiesz, ale platforma to tak niski punkt odniesienia, że nie ma co porównywać. To jak mówić samochód ładniejszy od multipli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 10 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 W dniu 10.02.2023 o 08:05, RappaR napisał(a): Wiesz, ale platforma to tak niski punkt odniesienia, że nie ma co porównywać. To jak mówić samochód ładniejszy od multipli Rozwiń Wykres rośnie, jest super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 W dniu 10.02.2023 o 08:01, jack napisał(a): Za Platformy płacili gorzej wiec nie marudź Rozwiń Za Platformy asystent musiał zarabiać 140 procent płacy minimalnej. Przez 8 lat to wynagrodzenie wzrosło o 47 procent, gdy przeciętne wynagrodzenie o 78 procent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 10 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 W dniu 10.02.2023 o 08:11, fluber napisał(a): Za Platformy asystent musiał zarabiać 140 procent płacy minimalnej. Przez 8 lat to wynagrodzenie wzrosło o 47 procent, gdy przeciętne wynagrodzenie o 78 procent. Rozwiń PIS ofiarą własnego sukcesu. Zawsze znajdzie się jakiś malkontent. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 10 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 PiS prawdziwi liberałowie - niech rynek weryfikuje. W dniu 10.02.2023 o 08:05, RappaR napisał(a): To jak mówić samochód ładniejszy od multipli Rozwiń Beka z multpli ale kilka lat temu wziąłem na wynajem w Hiszpanii i autko bardzo praktyczne, dużo miejsca w środku i można spakować sporo rzeczy na plaże. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 10 Lutego 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2023 W dniu 10.02.2023 o 08:51, Koelner napisał(a): PiS prawdziwi liberałowie - niech rynek weryfikuje. Rozwiń Co masz na myśli? Bo rynek weryfikuje w taki sposób, że na uczelni od 2-3 lat zostają najsłabsi ( nie licząc pojedynczych pasjonatów) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi