elwariato Opublikowano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 w związku z panującą pandemią władze Pacers apelują o natychmiastowe skrócenie, ba nawet zakończenie sezonu zasadniczego. To wszystko z myślą o naszym wspólnym dobrze XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 (edytowane) Pierwsza 30tka draftu zrobiona (ofc poszczególne skille mogą jeszcze ulec zmianie): leci pierwsza simka 'multiple seasons' dla nich, więc patrzę jak to będzie w praktyce xD Edytowane 4 Grudnia 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 Daj trochę lepiej trójki Rubbio. Tak robisz go ułomnym a w rookie season on jednak 34% trafiał za trzy. Żaden gigant ale tez nie cancer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 4 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2020 (edytowane) 1 minutę temu, ignazz napisał: Daj trochę lepiej trójki Rubbio. Tak robisz go ułomnym a w rookie season on jednak 34% trafiał za trzy. Żaden gigant ale tez nie cancer. a potem miał kilka sezonów gdzie rzucał poniżej 30% dla takiego grajka 62 przed pierwszym campem to i tak dużo - zresztą zaraz kończy mi się simować 7 sezonów, więc zobaczę jak wygląda (simka go doceniła bo poszedł chyba jako 5 z graczy zrobionych) Edytowane 4 Grudnia 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 10 godzin temu, julekstep napisał: a potem miał kilka sezonów gdzie rzucał poniżej 30% dla takiego grajka 62 przed pierwszym campem to i tak dużo - zresztą zaraz kończy mi się simować 7 sezonów, więc zobaczę jak wygląda (simka go doceniła bo poszedł chyba jako 5 z graczy zrobionych) Rondo po 3 dobrych campach ma 60 3ki xd wiec 62 to jakiś kosmos na start dla Rubio a poza tym, czemu nie ma Dannyego Greena? Mój xd draftowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 15 minut temu, Qcin_69 napisał: a poza tym, czemu nie ma Dannyego Greena? Mój xd draftowy? to akurat jest dosc latwe do rozkminienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 4 minuty temu, julekstep napisał: to akurat jest dosc latwe do rozkminienia No ale taki Ben Wallace jest w simce mimo ze w drafcie niewybrany wiec No nie wiem na jakiej zasadzie to funkcjonuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 12 minut temu, Qcin_69 napisał: No ale taki Ben Wallace jest w simce mimo ze w drafcie niewybrany wiec No nie wiem na jakiej zasadzie to funkcjonuje Tak coś mi się wydaje, że Julek podał pierwszą 30 wybraną w realu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 5 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2020 1 godzinę temu, SzuLcU napisał: Tak coś mi się wydaje, że Julek podał pierwszą 30 wybraną w realu. A to soraski myślałem ze leciało po prostu pod względem skilla top30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2020 (edytowane) top-30 po ostatnich dodatkach - jeszcze paru graczy będę dodawał, ale raczej kasztany same zostały (może Alonzo Gee wejdzie do top-30 z tego co patrzę) edit - aha no jeszcze Wes Matthews pewnie wbije luźno do to 30 Edytowane 6 Grudnia 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 W dniu 6.12.2020 o 15:18, julekstep napisał: top-30 po ostatnich dodatkach - jeszcze paru graczy będę dodawał, ale raczej kasztany same zostały (może Alonzo Gee wejdzie do top-30 z tego co patrzę) edit - aha no jeszcze Wes Matthews pewnie wbije luźno do to 30 Chyba nie lubisz DeRozana. W zdecydowanej większości redraftów jest 4ty lub 5ty. U Ciebie koło 10tego miejsca. Nie za daleko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 54 minuty temu, Tecu napisał: Chyba nie lubisz DeRozana. W zdecydowanej większości redraftów jest 4ty lub 5ty. U Ciebie koło 10tego miejsca. Nie za daleko? zrobiłem sobie szybką 7-sezonową symulację: bieda all-star (w Wielkich Trailblazers xD) to chyba idealna opcja (z tego co kojarzę przy poprzedniej symulacji robił coś podobnego) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 co mu się zrobiło w 8 sezonie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 1 minutę temu, ignazz napisał: co mu się zrobiło w 8 sezonie? sezon 8 się nie rozpoczął jeszcze (przecież pisałem że zrobiłem simkę siedmiu :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 1 minutę temu, ignazz napisał: co mu się zrobiło w 8 sezonie? Ktoś tankował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 5 minut temu, julekstep napisał: sezon 8 się nie rozpoczął jeszcze (przecież pisałem że zrobiłem simkę siedmiu :P) ale w 9 wrócił z 20PPG? aaa to średnia ok... kariery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 16 minut temu, julekstep napisał: zrobiłem sobie szybką 7-sezonową symulację: bieda all-star (w Wielkich Trailblazers xD) to chyba idealna opcja (z tego co kojarzę przy poprzedniej symulacji robił coś podobnego) Ile mistrzostw?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 (edytowane) Championships: 0 jak widać na załączonym obrazku :] Edytowane 7 Grudnia 2020 przez Roger Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 1 minutę temu, Roger napisał: Championships: 0 jak widać na załączonym obrazku :] dobrze ze inni Komisze są kompetentniejsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2020 9 minut temu, Qcin_69 napisał: Ile mistrzostw?? tyle ile każdy by się spodziewał 0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi