ignazz Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Ile lat tamtym zawodnikom zajęło dojście na szczyt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Teraz, ignazz napisał: Ile lat tamtym zawodnikom zajęło dojście na szczyt? możesz sprawdzić na kartach grajków Comegys już w 2gim sezonie pokazał, że będzie defensywnym kotem, od 4tego to już topowy big man w gierce Humphries przebimbał rookie kontrakt a potem Suns przedłużyli go za grosze (może specjalnie go chowali xD) i wskoczył na borderline ASG lvl Nocioni od 4tego sezonu wskoczył do s5 (ale pewnie cały czas się nieźle prezentował bo 76ers utrzymywali go w składzie cały czas) Ogólnie mało jest rookiech, którzy od 1szego sezonu stanowią o obliczu drużyny (Iverek, Webber, Shaq, LBJ) - nawet Twój Grant Hill potrzebował trochę czasu na zostanie potworem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Słaby draft? 6 all-starów/superstarów i kilku potencjalnych elite-rolesów. Zgłaszam wniosek o dopuszczenie mnie jako konsultanta przy tworzeniu graczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 grant Hill będzie potworem w te PO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 (edytowane) 5 minut temu, MarcusCamby napisał: Słaby draft? 6 all-starów/superstarów i kilku potencjalnych elite-rolesów. Zgłaszam wniosek o dopuszczenie mnie jako konsultanta przy tworzeniu graczy. a dokładnie to 4ech all-starów mój Ty enbiejowy ekspercie zresztą porównaj sobie klasę 2007 do 2008 -> przepaść Edytowane 9 Kwietnia 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 (edytowane) 9 minut temu, julekstep napisał: a dokładnie to 4ech all-starów mój Ty enbiejowy ekspercie zresztą porównaj sobie klasę 2007 do 2008 -> przepaść mocniejsze nazwiska w 2007 moim zdaniem. Tyle, że większa głębia na jakieś 8-10 dobrych picków w przyszłym drafcie. Ale jednak Durant, Oden, Marc Gasol, Horford i Noah to bardziej topowe prospekty. Przynajmniej pod kątem RL NBA. Edytowane 9 Kwietnia 2020 przez MarcusCamby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Teraz, MarcusCamby napisał: mocniejsze nazwiska w 2007 moim zdaniem. Tyle, że większa głębia na jakieś 8-10 dobrych picków. Ale jednak Durant, Oden, Marc Gasol, Horford i Noah to bardziej topowe prospekty. Przynajmniej pod kątem RL NBA. no i oni tutaj powinni być dobrzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 2 minuty temu, julekstep napisał: no i oni tutaj powinni być dobrzy Podejrzewam, że conajmniej jeden z nich bedzie bustem, zawsze tak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 48 minut temu, SlaKB napisał: Podejrzewam, że conajmniej jeden z nich bedzie bustem, zawsze tak jest Ciekawe który. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzisław Ptak Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Wpłynęła bardzo mocna oferta za A.Bynuma od jednego z contenderow ze Wschodu - trwa dopinanie szczegółów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzisław Ptak Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Blazers zrezygnowali z Bisona i picku Pacers 32’. Assety dziś się ma, jutro nie, Jazzforever- miał odpisać GM Blazers na prośbę o modyfikacje wymiany, udowadniając ze ma gołębie serce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzisław Ptak Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Dirk Nowitzki nowym wzmocnieniem Blazers. "(...) Dirk Nowitzki. Zawsze Chcialem byc jak Dirk Nowitzki" - Kevin Durant, 18.03.2031 w wywiadzie dla ESPN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 (edytowane) props za to co powyżej -> planowanie (szczególnie teraz, kiedy tradeblock co chwile kusi jakimiś grajkami) jest baaardzo pożądaną cechą imho.... ....... ...... no chyba, że dostaniesz jedynkę w drafcie z Shaqiem to możesz mieć wyjebane Edytowane 16 Kwietnia 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzisław Ptak Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Kevin Garnett wraca do Blazers po miesięcznym wypożyczeniu do Raptors. „to jest mój dom, to jest mój GM”- powiedział Garnett zapytany o zaskakujący powrót Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 51 minut temu, Zdzisław Ptak napisał: „to jest mój dom, to jest mój GM” Tak też mowił Szymon Szewczyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Po ile ten Garnet teraz chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 2 minuty temu, ignazz napisał: Po ile ten Garnet teraz chodzi? 3 Boozery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 13 minut temu, julekstep napisał: 3 Boozery Boozer to podobno mega cienki i przepłacony gracz. Wiec takich trzech dam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 22 minuty temu, ignazz napisał: Po ile ten Garnet teraz chodzi? Myślałem o Tobie jako kolejnym domu Kevina ale nie masz assetow dla mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Na stronce do pobrania draft preview (zastrzegamy sobie prawo do zmian jeszcze ofc ) zmieńcie sobie format do xls (ja używam libre office ) i się smućcie WARTO BYŁO TANKOWAĆ? xDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi