Zdzisław Ptak Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Blisko wymiany na linii Raptors-Blazers, trwaja ostatnie szlify Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 Zawodnik Pacers, Tyson Chandler blisko zmiany klubu. Więc jak ktoś ma jakąś ciekawą ofertę last minutę, to Indiana zaprasza do rozmów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzisław Ptak Opublikowano 16 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 23 minuty temu, Ice23 napisał: Zawodnik Pacers, Tyson Chandler blisko zmiany klubu. Więc jak ktoś ma jakąś ciekawą ofertę last minutę, to Indiana zaprasza do rozmów Sources donosza że nowym klubem Chandlera będą Hornets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzisław Ptak Opublikowano 17 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Griffith w Denver Nuggets, Blazers otrzymaja pierwszorundowy pick za swojego weterana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 7 minut temu, Zdzisław Ptak napisał: Griffith w Denver Nuggets, Blazers otrzymaja pierwszorundowy pick za swojego weterana Zdzichu nawet tutaj pierwszy przed @Wojnar Adrianowski cc @człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Tak z ciekawości....jaka wartość może mieć pick Nuggets? Griffith to mimo wieku, jeszcze cały czas solidny zawodnik.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 5 minut temu, Qcin_69 napisał: Zdzichu nawet tutaj pierwszy przed @Wojnar Adrianowski cc @człowiek...morza a ja sie zaczalem zastanawiac o jakiego griffitha k**** chodzi :d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 4 minuty temu, Ice23 napisał: Tak z ciekawości....jaka wartość może mieć pick Nuggets? Griffith to mimo wieku, jeszcze cały czas solidny zawodnik.... Ale po co mi on? Nie wpisuje sie w timeline Druzyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 2 minuty temu, człowiek...morza napisał: a ja sie zaczalem zastanawiac o jakiego griffitha k**** chodzi :d Dawaj do nas Teraz, Qcin_69 napisał: Ale po co mi on? Nie wpisuje sie w timeline Druzyny Dawałem więcej, a Ty mi tu konkurenta wzmacniasz. Wstyd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 1 minutę temu, SlaKB napisał: Dawaj do nas Dawałem więcej, a Ty mi tu konkurenta wzmacniasz. Wstyd Misiu. Czekalem razem z Pablo z 3 tygodnie nim to policzysz i sie nie doczekalismy Griffith bardzo solidny ale szkoda blokowax minuty Wielkiego Kleizy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Misiu. Czekalem razem z Pablo z 3 tygodnie nim to policzysz i sie nie doczekalismy Griffith bardzo solidny ale szkoda blokowax minuty Wielkiego Kleizy Z samym Tobą bym to dopiął, nie moja wina że ze Spurs żeście se cos wymyślili jedyna nadzieja że w Nuggets piłki braknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 9 minut temu, SlaKB napisał: Dawaj do nas Dawałem więcej, a Ty mi tu konkurenta wzmacniasz. Wstyd pomysle co wolne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Cavs i Bulls 1 minutę temu, człowiek...morza napisał: pomysle co wolne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 22 minuty temu, człowiek...morza napisał: pomysle co wolne Weź cavs szybko będziesz mógł czarować pod swój skład. Wbijaj szybko abyś dziś ustawił swój zespół. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzisław Ptak Opublikowano 18 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Mo Williams i A.Iverson w jednym zespole- dopinane są szczegoly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Suns 2006? A może Hornets 2030? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 15 minut temu, MarcusCamby napisał: Suns 2006? A może Hornets 2030? Jedyny stud stąd to Marion. Wątpię żeby Jazz chcieli nim handlować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 welcome to.... Robert Horry świetnie śpiewa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdzisław Ptak Opublikowano 27 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Eden Cambell widziany na lotnisku w Miami, kolejne wzmocnienie Heat o krok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2020 (edytowane) Są przecieki, że ta klasa draftu będzie słaba. Jest też scouting report dla 3 najlepszych (overall) graczy w drafcie. Edytowane 6 Kwietnia 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi