Skocz do zawartości

Media Room

Zdzisław Ptak

Rekomendowane odpowiedzi

1 godzinę temu, profesora napisał(a):

Sprzedawaj dalej póki możesz komuś wcinać kit 😂 w przyszłym sezonie będzie mistrzostwo ;)

Fajnie, że jest awans do PO, ale dalej Heat są borderline PO teamem, a szczęścia i dziwnych wyników może po prostu zabraknąć :) Oczywiście dziwny klik @Cichy z MVP dla Sadowskiego pomaga, ale bez przesady.

UPDATE UPDATE UPDATE

tracker kontuzji przed PO (liczba dni dla stanu przed G1 PO):

wschód:

Pistons -> Immanuel Quickley (5), Dick Holub (6)
Nets -> Sam Hauser (2)
Hornets -> Josh Green (3)
Magic -> Joel Embiid (34)
Wizards -> Kyle Filipowski (26)
Bucks -> Naz Reid (18), Keldon Johnson (10)

zachód:

Kings -> Michael Porter Jr (7)
Warriors -> Aaron Gordon (50), Spencer Dinwiddie (40), Jalyen Brown (8)
Nuggets -> Jonas Valanciunas (45)
Mavericks -> Devonte Graham (40), Giannis Antetokounmpo (17), Bol Bol (1)

Edytowane przez julekstep

58 minut temu, Pablo81 napisał(a):

Dennis Smith Jr w międzyczasie był z 15x wymieniany.

Że 3-4 razy. 

Fakt

..ale zawsze kończył sezon w Seattle, a jego wymiana wynikała tylko z potrzeby wyrównania kontraktów. On był przez dlugie lata 3 pg u mnie, a w Seattle jak doskonale wiesz zawsze brakowało graczy do handlowania jako tzw. kontrakty wyrównujące. :)

Nie zmienia to faktu, ze od draftu planowałem zatrzymać go cała karierę w Seattle mimo jego fatalnego 3P.

37,085 Karl Towns Photos & High Res Pictures - Getty Images

KAT Defensive Player of the Year! 💪

Do tego - All Defensive First Team i All League Second Team.

Ponadto - lider simki w zbiórkach - 15,3zb., blokach - 3,5bl. 

Był tuż za top10 w śr. pkt. - 28,2pkt. Trafił rekordowe dla siebie 138 3P na 45%.

W Dumnych SuperSonics rozegrał właśnie swój najlepszy sezon prowadząc drużynę do 49W i powrotu po kilku latach przebudowy do playoffs. Już poprzedni sezon 41-41 zwiastował odbudowanie się Dumnych SuperSonics. Teraz po powierzeniu lejcy rozgrywającego Kirze Lewisowi i ustawieniu obok niego najlepszego sg Seattle odkąd gram - Malaki Branhama w s5. elementem, który to wszystko spoił ostatecznie był nie kto inny jak Kelly Oubre Jr. jako nasze brakujące ogniwo. Tylko jego kontuzja uniemożliwiła zapewne rozegranie sezonu na +55W. Jednak mimo fatalnego 2-8 na koniec sezonu, wolę to, niż to jak simka sponiewierała Warriors przed playoffs z kontuzjami. 

Duma Simbasketu wraca do playoffs w wielkim stylu! :P 💪

#kulturaorganizacji

Po przerwie na weekend gwiazd drużyna finiszowała z wynikiem 34-8. Kolejny 3 z rzędu #1 na Wschodzie.

W organizacji wszyscy są pewni swoich umiejętności a mityczny "głód mistrzostwa" jest największy spośród wszystkich gier forumowych.

Jedyne co spędza nam sen z powiek przed tegorocznymi PO (to wcale nie jest alkohol) to czy B̶o̶g̶o̶w̶i̶e̶ narratorzy simki ponownie w ordynarny sposób ograbią nas z szans na walkę w wielkim finale, pierwsze próby już są.

Edytowane przez agresywnychomik

Po pierwsze, gratulacje dla @Ice23 za awans do drugiej rundy. Mierzyliśmy się z numerem 1 nie tylko w konferencji, ale i w lidze. W rundzie zasadniczej wypracowaliśmy topowy atak, ale nasi przeciwnicy mieli jeszcze lepszy. W pierwszych dwóch spotkaniach ulegliśmy wyraźnie bo mieliśmy problem z uwolnieniem Tylera. Zrobiliśmy to od G3 i tak naprawdę zabrakło nam All Star Power. Te 0-4 nie oddaje siły drużyny a przypominam, że jesteśmy 6 ekipa konferencji i 9 w lidze. Teraz udaje się na zasłużony odpoczynek i robię sobie przerwę do draftu - powiedział na pomeczowej konferencji GM Portland 

Cieszę się, że w ostatnim meczu powalczyliśmy do samego końca. Gdy przegrywasz 0-3 może zabraknąć Tobie motywacji do grania, My ją mieliśmy i zabrakło niewiele. Ta seria była o wiele trudniejsza niż w poprzednim sezonie. Być może to mój ostatni sezon w lidze i ostatni mecz. Nie wiem jeszcze jaka decyzję podejmę, ale jak grać ostatni mecz w karierze to właśnie w Portland - powiedział Greg Monroe

Podziękowania dla @julekstep za przesłanie archiwalnych plików csv oraz @profesora za gromadzenie archiwalne wyniki sezonowe. 

Udostępniam album z okazji zakończonego X sezonu w simce. Równe 10 pełnych sezonów jestem GMa Portland a i dla mnie fajnie było powspominać np “4 All-Starow”. 

X-lecie

Trzeba wejść w miniaturkę. 

1 godzinę temu, LAF napisał(a):

Podziękowania dla @julekstep za przesłanie archiwalnych plików csv oraz @profesora za gromadzenie archiwalne wyniki sezonowe. 

Udostępniam album z okazji zakończonego X sezonu w simce. Równe 10 pełnych sezonów jestem GMa Portland a i dla mnie fajnie było powspominać np “4 All-Starow”. 

X-lecie

Trzeba wejść w miniaturkę. 

Tylko wszyscy tacy sami są, tylko nazwiska się zmieniają. :D