Skocz do zawartości

Media Room

Zdzisław Ptak

Rekomendowane odpowiedzi

5 minut temu, MarcusCamby napisał(a):

Wymieniasz, że poziom pójdzie do góry w przyszłym sezonie, bo pojawi się Valanciunas, którego jedynym sukcesem jest boxscore w drużynie, która grała balanced/inside kosztem Dragica, który na dużo trudniejszej pozycji miał dwa występy w ASG i dwa fajne runy w PO. 

Val został wymieniony jako PIĄTY ze swojego rocznika -> w kontekście nominacji (gdzie Goran przecież też był nominowany :) )

5 minut temu, MarcusCamby napisał(a):

Coś jest ewidentnie nie tak. Ale od początku uważałem, że cztery wybory to przesada. 

Taki Derrick Rose mógł wejść rok temu, a Oden teraz miałby dużo lepsze argumenty. 

Kolejny raz wyszła Twoja krótkowzroczność 

w sensie że jak by rok temu były trzy wybory nie cztery to wszedłby Derrick Rose? (gdzie on miał tie z Odenem na miejscu 4tym i zadecydował tie breaker, czyli wiek)

O czym Ty piszesz? Serio

Edytowane przez julekstep

10 minut temu, MarcusCamby napisał(a):

Wymieniasz, że poziom pójdzie do góry w przyszłym sezonie, bo pojawi się Valanciunas, którego jedynym sukcesem jest boxscore w drużynie, która grała balanced/inside kosztem Dragica, który na dużo trudniejszej pozycji miał dwa występy w ASG i dwa fajne runy w PO. 

Coś jest ewidentnie nie tak. Ale od początku uważałem, że cztery wybory to przesada. 

Taki Derrick Rose mógł wejść rok temu, a Oden teraz miałby dużo lepsze argumenty. 

Kolejny raz wyszła Twoja krótkowzroczność 

Yap

Cieszę się Przyjacielu, że Ty to widzisz.

Julek niestety tkwi przy tezie pasującej mu pod jego narrację. 

Julek,

żeby nie było że niemerytorycznie krytykuję - Gracz, którego nie miałeś nigdy w top15 pg 2x zagrał w ASG czyli najdalej był wtedy drugi jako pg w Konfie wg samej simki - tak bardzo go przestrzeliwujesz z oceną. 

Nie będę się powtarzał - bo w tematach HOF argumentowałem. Nie potrafisz się przyznać do złej oceny gracza i jechania po nim żeby Tobie do narracji pasowało - trudno. Było - minęło.

25 minut temu, Alonzo napisał(a):

Yap

Cieszę się Przyjacielu, że Ty to widzisz.

Julek niestety tkwi przy tezie pasującej mu pod jego narrację. 

Julek,

żeby nie było że niemerytorycznie krytykuję - Gracz, którego nie miałeś nigdy w top15 pg 2x zagrał w ASG czyli najdalej był wtedy drugi jako pg w Konfie wg samej simki - tak bardzo go przestrzeliwujesz z oceną. 

Nie będę się powtarzał - bo w tematach HOF argumentowałem. Nie potrafisz się przyznać do złej oceny gracza i jechania po nim żeby Tobie do narracji pasowało - trudno. Było - minęło.

Haha te argumenty o asg kiedy ty sie oburzales o to ze daje przed nim Conleya...ktory zrobil 4 czy 5 asg...grajac w konfie z Currym i Brickiem xD

No merytorycznie w opor!

13 minut temu, agresywnychomik napisał(a):

A dlaczego nie można głosować na /nominowac kogoś z poprzednich lat kto nie wszedł bo była mocna klasa?

bo gra nie pozwoli ich wrzucić na listę (generalnie idą 'w zapomnienie') :P 

33 minuty temu, julekstep napisał(a):

Haha te argumenty o asg kiedy ty sie oburzales o to ze daje przed nim Conleya...ktory zrobil 4 czy 5 asg...grajac w konfie z Currym i Brickiem xD

No merytorycznie w opor!

Wszystko jest w argumentacji w tematach HOF ale - tak jak napisałem - nie stać Ciebie na honorowe przyznanie się do błędu więc idziesz w zawarte.

Nie rozumiesz co to faktycznie osiągnięcia gracza, bo Excel i nabite nagrody graczy w słabych teamach Tobie to przysłaniają.

Nie oczekiwałem reflexji xD

Godzinę temu, julekstep napisał(a):

Val został wymieniony jako PIĄTY ze swojego rocznika -> w kontekście nominacji (gdzie Goran przecież też był nominowany :) )

Klay był przez lata TOP5 na jednej z dwóch najbardziej kluczowych i wartościowych pozycji w lidze. A Ty go stawiasz razem z Ibaką (którego oczywiście jak był w Hornets nazywałeś nic nie znaczącym rolsem) czy Middletonem. 

Valanciunas wymieniasz jako upgrade. Chłop przez lata nie był nawet w TOP10 na dużo słabszej pozycji. 

Dość powiedzieć, że Favors którego wymieniasz jako wybór pierwszej kategorii trafił do Hornets za Klaya i jeszcze tam dopłacano mi pickiem. A miał przy tym gorszy kontrakt. To kto miał większą wartość? 

Bardzo mało brakowało by w ASG zagrał Ayton. Za to nie pojawił się tam Edwards czy nawet Curry. 

I wg Twojej retoryki Ayton dostałby więcej w tym momencie splendoru niż oni. A przecież jak porównać impact to daje nie wiem, 1/5 tego? Pewnie nawet mniej. 

Przeleciałeś po wyborach ASG jakbyś w poprzednich 10 latach simki był nieobecny. Słabo 

32 minuty temu, Alonzo napisał(a):

Wszystko jest w argumentacji w tematach HOF ale - tak jak napisałem - nie stać Ciebie na honorowe przyznanie się do błędu więc idziesz w zawarte.

jprdl xDDD

Nie rozumiesz co to faktycznie osiągnięcia gracza, bo Excel i nabite nagrody graczy w słabych teamach Tobie to przysłaniają.

Przecież kariera Gorana to kwintesencja nabijana nagród/statów w słabym teamie XD

Nie oczekiwałem reflexji xD

to może kolejny konstruktywny argument, jak to pudło z asg ? :) 

17 minut temu, MarcusCamby napisał(a):

Klay był przez lata TOP5 na jednej z dwóch najbardziej kluczowych i wartościowych pozycji w lidze. A Ty go stawiasz razem z Ibaką (którego oczywiście jak był w Hornets nazywałeś nic nie znaczącym rolsem) czy Middletonem. 

no Klay skill-wise miał potencjał na więcej niż McCollum czy Middleton

karierę zrobił z grubsza taką samą (jak nie gorszą bo McCollum miał chociaż asg)

pytanie -> czyja to wina? :P 

Valanciunas wymieniasz jako upgrade. Chłop przez lata nie był nawet w TOP10 na dużo słabszej pozycji. 

upgrade względem tegorocznych nominacji, które są wybitnie słabe

ofc nie uważam Vala za HoFa  i nigdzie tak nie pisałem

Dość powiedzieć, że Favors którego wymieniasz jako wybór pierwszej kategorii trafił do Hornets za Klaya i jeszcze tam dopłacano mi pickiem. A miał przy tym gorszy kontrakt. To kto miał większą wartość? 

ale ja nie patrzę na 'wartość w punkcie czasu x' ale na karierę

Bardzo mało brakowało by w ASG zagrał Ayton. Za to nie pojawił się tam Edwards czy nawet Curry. 

I wg Twojej retoryki Ayton dostałby więcej w tym momencie splendoru niż oni. A przecież jak porównać impact to daje nie wiem, 1/5 tego? Pewnie nawet mniej. 

Przeleciałeś po wyborach ASG jakbyś w poprzednich 10 latach simki był nieobecny. Słabo 

przecież Curry tam grał 12 razy, Ant też pewnie w końcu zagra

co roku praktycznie są jakieś zaskoczenia w ASG -> Jarretty Alleny, Bobany Marjanovice czy Gorany Dragicie

dalej jest to jakieś tam accolade, które może być sensownym tie-breakerem przy nominacji do HoF

i skoro te kasztany potrafiły się załapać do ASG (ten Allen to tam regular w sumie xD) a Klay mimo top5 skillsetu wśród SGs przez jakieś 5-6 lat nie zagrał tam ani razu to pytam ponownie, czyja to wina? 

no i Ayton robi 20/10 na mniej niż 40% xD

Val przy nim to niebo a ziemia

Edytowane przez julekstep