kuba2419 Opublikowano 28 Września Udostępnij Opublikowano 28 Września 53 minuty temu, 24kobe8 napisał(a): A ja za kim moge się ustawić? Tutaj jak w NFZ, zapisujesz się i czekasz 5 lat na zespół Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
24kobe8 Opublikowano 28 Września Udostępnij Opublikowano 28 Września Mam nadzieję, że dożyję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 28 Września Udostępnij Opublikowano 28 Września 34 minuty temu, kuba2419 napisał(a): Tutaj jak w NFZ, zapisujesz się i czekasz 5 lat na zespół Mogłem sprzedać swoje miejsce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Października Udostępnij Opublikowano 3 Października W imieniu Pistons bidować będzie @Cichy ja będę bidował w imienu 76ers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Października Udostępnij Opublikowano 3 Października @ernie9005 lepiej pilnuj tych sixers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Października Udostępnij Opublikowano 3 Października 45 minut temu, Koelner napisał(a): @ernie9005 lepiej pilnuj tych sixers No z tym LLE to sobie poszaleje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 3 Października Udostępnij Opublikowano 3 Października 9 minut temu, julekstep napisał(a): No z tym LLE to sobie poszaleje A jeszcze masz birdy do Okongwu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. julekstep Opublikowano 4 Października Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 4 Października It's official Nowym GMem 76ers, czyli drugiej - po WIELKICH MAGIC (AUU!) - najbardziej utytulowanej druzyny simki zostaje @ernie9005 a poczatkowo wspieral go bedzie - z Komiszowego namaszczenia - @Alonzo Tak wiec zapraszam sepy do nadlatywania, ale pamietajcie ze w tym sezonie trejdy z 76ers obowiazuje pending (poza wyjatkowymi sytuacjami jak np zwalnianie kasy przed runda FA ) z tego miejsca - w imieniu ligi - dziekuje @RDG2 za dotychczasowa gre (czasem nawet z sukcesami!) i mam nadzieje ze to odczytasz a nieobecnosc na forum to kwestia znudzenia/rl life zajec a nie nic nieprzyjemnego (wtedy mam nadzieje ze zrozumiesz i zaakceptujesz decyzje o przekazaniu ekipy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 4 Października Udostępnij Opublikowano 4 Października Gratulacje @ernie9005 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 10 Października Udostępnij Opublikowano 10 Października Ciężka to była decyzja o wyborze koniecznego rozstania między topowym SG ligi Zach Lavine z którym też już sporo przeszliśmy, a idealnym plastrem, uzupełnieniem każdej układanki, silnym skrzydłowym dającym bardzo mocny impact w obronie i solidne wsparcie w ataku w osobie Derricka Favorsa. Wydaje się, że Favors idealnie uzupełnił by ten zespół, zwłaszcza że udowodnił ogromną wartość nie tylko na pozycji power forwarda, ale też jako SF co dawało ogromną elastyczność i możliwość ustawień na matchupy w Playoffs. Ostatecznie wiek i myślę jednak wyższe trade value spowodowało zmianę koncepcji i pozostawienie w zespole Zacha. Nie ukrywam, że tutaj sporo też pomogli GMowie z cap space, bo sądziłem, że mimo tej negatywnej narracji głównie w wykonaniu GMa Magic, ale nie tylko, to Zach będzie mógł liczyć na kontrakt minimalnie 12+. Skoro jednak rynek szedł w inne nazwiska to nie mogłem sobie pozwolić na odpuszczenie go na tak korzystnej umowie. Wracając do Favorsa to jednak stał się przez te cztery lata wspólnych batalii niesamowicie ważnym elementem układanki i chociaż stopniowo spadał w rankingach to wciąż byłem przekonany o jego ogromnej wartości i wkładzie w sukcesy drużyny. Derrick zaliczył w New Orleans Hornets myślę najlepsze lata w swojej karierze. Świetne statystyki punktowe, nominacja do all-team, raz niesłusznie pozbawiony występu w ASG na rzecz Sabonisa oraz regularne boje w Playoffs. Będę tęsknić za jego profilem, tak nieocenionym w realiach simki i mam wrażenie już bardzo rzadko dostępnym oraz walecznością. Życzymy jako organizacja powodzenia w nowym klubie, mając nadzieję, że nasze losy przed końcem kariery jeszcze się spotkają. Będziemy mocno forsować jego kandydaturę do HOF licząc tutaj na przyjaciół z Cleveland i Golden State, gdzie Derrick też napisał bardzo solidną kartę. GM Hornets i członkowie zespołu żegnający Favorsa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Października Udostępnij Opublikowano 13 Października It's official no 2 Nowym GMem Pistons, czyli jednej z wielu drużyn stanowiących na wschodzie tło dla WIELKICH MAGIC (AUU!), zostaje @agresywnychomik. Jeśli chodzi o 5ty etap FA to bidowanie będzie zależnie od tego jak dogada się z interim GMem ( @Cichy) -> jak dla mnie to którykolwiek może bidować (byleby nie wrzucali sprzecznych postów xD). Sępy -> wiecie co z nim zrobić (ofc pending trejdowy obowiązuje w pierwszym sezonie). z tego miejsca - w imieniu ligi - dziękuję @SlaKB za wieloletnią grę z długim epizodem komiszowania. Wiem że była chęć do dalszej gry, niestety aktywność w ostatnich latach wyglądała jak wyglądała, stąd jedyna sensowna (mając na względzie dobro ligi) decyzja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Października Udostępnij Opublikowano 13 Października Agresywny Hom Hom! Witamy! @agresywnychomik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 minut temu Udostępnij Opublikowano 15 minut temu NINIEJSZYM WIELCY ORLANDO MAGIC (AUUU!): -> bez większego żalu żegnają zdradzieckiego Tatuma, campowego opierdalacza i playoffowego underperformera i Z WIELKĄ RADOŚCIĄ WITAJĄ LEGENDARNEGO CZŁONKA LEGENDARNEGO DUETU (Scottie-Zach) Scottiego Barnesa! Niech się wiedzie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi