Skocz do zawartości

Media Room

Zdzisław Ptak

Rekomendowane odpowiedzi

Godzinę temu, elwariato napisał(a):

On jest od pilnowania czasu, nie nadinterpretuj 😋

japa tankerze

a przechodząc do kwestii MERYTORYCZNYCH (bo widzę mają tutaj ludzie takie potrzeby, to niech je chociaż dobrze spożytkują zamiast podważać KOMPETENCJE HISTORYCZNIE NAJLEPSZEGO GMA SIMKI): pomyślcie jak zmienić birdy w przyszłości (bo obecny format imho jest c***owy)

najprostsza propozycja -> z defaultu birdy są zaklepane  i dopiero temat birdowy będzie służył REZYGNOWANIU z tego jak ktoś będzie chciał uwolnić salary przed FA

minus: teoretycznie więcej roboty dla komiszów (w praktyce ja osobiście wolę poświęcić raz te 20 min na ogarnięcie tego niż potem przez 2 tygodnie wkurwiać się czy ktoś aby nie zapomniał itepe)

Edytowane przez julekstep

5 minut temu, agresywnychomik napisał(a):

Hahahaha to "jutro" to jakieś 4-5 lat przynajmniej.

P.s. To co mam się nastawiać na grę 👀 czy jeszcze poczekam xD ? 

Jako społeczność robimy wszystko, żeby Julek jak najmniej kaszany nowemu GMowi narobił. Im szybciej tym lepiej 

Edytowane przez Pablo81

@SlaKB dawno bardzo nie bylo, nawet na moje zayebyste oferty nie odpowiadał😋 nie wiem czy ma ktos z nim jakis kontakt. @RDG2 jest mało aktywny, ale jest kiedy trzeba, podobnie z @Principe, w zeszlym sezonie @matiwrona draft miał na cpu i nikt go z automatu nie usował z gry. 

Ogolnie najlepiej by bylo miec samych aktywnych useròw, ale wypadaloby tu jakies normy faktycznie wprowadzic, bo fakt ze ktos napisze ze gra a pozniej znika na pare miechów, to też marne praktyki

Godzinę temu, agresywnychomik napisał(a):

P.s. To co mam się nastawiać na grę 👀 czy jeszcze poczekam xD ? 

Na moje to zdecydowanie powinieneś wskoczyć. Natomiast mam zdanie podobne do Julka, że lepiej zacząć zabawę już po FA. Sam tak zaczynałem, idealny moment, żeby się fajnie wdrożyć.