Skocz do zawartości

Media Room

Zdzisław Ptak

Rekomendowane odpowiedzi

10 godzin temu, julekstep napisał(a):

@RDG2 @SlaKB @Principe

do końca FA macie czas na określenie się co do dalszego udziału w grze  (w tym czasie będę robił jakieś podstawowe ruchy w imieniu tych ekip (żeby brak obecności GMa ich nie udupił).

w przypadku braku informacji do tego czasu Wasze ekipy będą szukały nowych GMów

Nie no do tego jest potrzebna jakaś Komisja Ustalająca Ruchy Wolnych Agentów 

8 godzin temu, elwariato napisał(a):

Przeciez @Principe jest relatywnie aktywny, juz nie bądź taki służbista😋

@Principe jest nieaktywny. Mamy problem z komunikacją z nim w BeGM gdzie nas zwyczajnie olewa - może to jakieś istotne rzeczy w rl - to wtedy jest usprawiedliwiony, ale jak to zwyczajne cięcie w ch##ja to trochę słabo że nie potrafi napisać jakiejś krótkiej informacji do kogoś z nas. Ode mnie ma na Priv założony specjalnie nowy wątek 9 września, którego jeszcze nawet nie odczytał. 

Mamy przepis że każdy potwierdza - to nic nie stoi na przeszkodzie napisać "Gram" - co wydaje się zdecydowanie łatwiejszą rzeczą niż napisanie "Kyle Filipowski" i oznaczenie (choć błędne) usera, który ma wybierać jako kolejny. 1min. roboty. 

36 minut temu, LAF napisał(a):

Nie no kurde nie róbmy sobie jaj. Poczekajmy do końca draftu i jak nie potwierdzą udziału to wtedy dajmy lejce nowym GM. 

@elwariato mnie popiera?

Ba

Czekamy nawet do konca FA :)

z perspektywy nowej osoby najlepiej i tak wejsc wlasnie na day1, ogarnac mechaniki gierki itp i dopiero po takim sezonie zapoznawczym wejsc na FA przeplacac ogorow :P

24 minuty temu, Pablo81 napisał(a):

Ja bym czekał do końca draftu. FA to najlepszy termin na wejście do gry, bo potem wymianami nie jestem w stanie wszystkiego nadrobić z nowym GMem.

jednak te etapy FA są dość pojebane i nawet starym graczom się to pierdoli 

5 godzin temu, LAF napisał(a):

W sensie, ze Ty podjąłeś samodzielnie decyzję, że będziesz od teraz GMem 4 zespołów podczas FA? 

aha

Jestem ciekaw co na to @elwariato

Niestety to sie wpisuje w moje przywiazanie do userow, nawet tych kładących lachę, jakby cos to @LeweBiodroSmoka tez wyrazał zainteresowanie takze simka przezywa swoje prosperity, a jak @eMeS wywali kobite i machnie rev 2.0 to juz w ogole ... ogolnie kontakt wtedy na priv, jestem w stanie przyspieszyc, albo nawet spowolnić😄 proces aplikacji. Plus @Principe w drafcie wybral wiec nie dokonca narracja wlasciwa ze go zupelnie nie ma

3 godziny temu, eMeS napisał(a):

Czyli Komisja Ustalająca Ruchy Wolnych Agentów w jednej osobie? Dirty play

On jest od pilnowania czasu, nie nadinterpretuj 😋