RappaR Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 5 minut temu, josephnba napisał: Ty, Koelner, ja czy może przyszły (dzięki Bogu nie mój) lekarz? Ty i Koelner. Mogę cytować konkretne posty. Ps. Jestem lekarzem już mnogą liczbę lat 1 minutę temu, Koelner napisał: z czego jeden z nich jest ciagle ten sam czy udajesz, że nie widzisz ? Joseph wyzywa Darkonzę, Joseph wyzywa Deltę, Joseph wyzywa Julka, Joseph wyzywa Flubera, Joseph wyzywa mnie. Faktycznie, widać trend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 1 minutę temu, Koelner napisał: z czego jeden z nich jest ciagle ten sam czy udajesz, że nie widzisz ? ten co chwile wolajacy administracje?:) rzeczywiscie:) a tak serio to jak nie widzisz obrazania przez josepha julka, delty, mnie czy darkonzy to chyba masz klapki na oczach:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 2 minuty temu, fluber napisał: a tak serio to jak nie widzisz obrazania przez josepha julka, delty, mnie czy darkonzy to chyba masz klapki na oczach:) chyba nie tak często Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 1 godzinę temu, josephnba napisał: @Borys zrobisz coś wreszcie czy mamy to wszyscy znosić? Gdzie jest nieskazitelny @matek I po co jakieś prowokacje? Co ja mam do tego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 jbc to mnie nikt przez internet nie jest w stanie obrazić lol więc proszę mnie tu nie wrzucać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 1 godzinę temu, fluber napisał: ten co chwile wolajacy administracje?:) rzeczywiscie:) a tak serio to jak nie widzisz obrazania przez josepha julka, delty, mnie czy darkonzy to chyba masz klapki na oczach:) Ponawiam pytanie Czy w ciągu ostatnich tygodni ktoś poza rapparem robi syf w polityce? Godzinę temu, matek napisał: I po co jakieś prowokacje? Co ja mam do tego? To że skończyłeś mi do gardła niedawno Rozumiem że to za moje wpisy które sugerowały że ta zrezygnował z moda bo cię ponosi Teraz widocznie powodów nie widzisz więc spoko niepotrzebnie cię do tablicy wywolalem Darknoza to piewca zbrodniczego systemu to nie jest obrażanie to są fakty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 17 minut temu, josephnba napisał: Ponawiam pytanie Czy w ciągu ostatnich tygodni ktoś poza rapparem robi syf w polityce? oczywiscie. miedzy innymi Ty. za tamta odzywke do Delty powinienes dostac bana na miesiac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 9 minut temu, fluber napisał: oczywiscie. miedzy innymi Ty. za tamta odzywke do Delty powinienes dostac bana na miesiac. Za którą? Tę o slamsie? Przeczytaj co było jej powodem Nie ma akcji nie ma reakcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 34 minuty temu, josephnba napisał: Ponawiam pytanie Czy w ciągu ostatnich tygodni ktoś poza rapparem robi syf w polityce? Ty, Koelner, Mistrzbeatka. Proponuję wyzwanie. Obiecuję się nie zwracać do żadnego użytkownika przeciwnego PiSowi w temacie, tak długo jak długo Ty zdołasz się powstrzymać od obrażenia innego usera albo dowolnej grupy społecznej w tym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 Obiecaj że jak wygram opłacisz forum na stałe i mamy deal Ja się zobowiąże do tego samego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 3 minuty temu, josephnba napisał: Obiecaj że jak wygram opłacisz forum na stałe i mamy deal Ja się zobowiąże do tego samego Co to znaczy opłacić forum na stałe? Są tu jakieś konta premium czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 W razie remisu mozemy się umówić ze przestaniecie pisać obaj? ja chetnie policzę głosy i coś czuje ze będzie blisko remisu. Pisać w tematach politycznych bo macie dużo dobrych wpisów gdy nie ma emocji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 1 minutę temu, ignazz napisał: W razie remisu mozemy się umówić ze przestaniecie pisać obaj? ja chetnie policzę głosy i coś czuje ze będzie blisko remisu. Pisać w tematach politycznych bo macie dużo dobrych wpisów gdy nie ma emocji. O jakim głosowaniu i remisie mówisz? Ja się nie zwracam do innych użytkowników, przeciwnych PiSu(w domyśle piszę tylko do Julka/Flubera/Darkonzy/Gnoma/Kucia/Delty), on nie obraża żadnego innego usera i żadnej grupy społecznej. Kto pierwszy nie zdoła się powstrzymać, przegrywa, proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 Remis gdy nie wytrzymacie w tym samym czasie lub obaj wytrzymacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 Ale nuda będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2020 22 minuty temu, Koelner napisał: Ale nuda będzie też myślałem że sobie tak tutaj dokuczamy dla funu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 4 godziny temu, josephnba napisał: Przyjedziesz z kółkiem radia Maryja a potem możesz wrócić do... Nie wiem, Sosnowca? Tam pasuje twój sposób komunikacji ze światem idealnie Memiczny człowiek w memicznym mieście Byłbyś tam kochany jak Duda z materiału TVP Swoją drogą czy TVP pokazało jak pięknie Wrocław przywitał prezydenta? Ilu tam kochających wyborców się pokazało? Długo Ci to nie zajęło, szczerze obstawiałem, że dasz radę chociaż te 24 godziny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 6 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 Acha czyli uznales Nie julek Ty uznales Że go obraziłem Brawo Nie no rozumiem https://pl.m.wikipedia.org/wiki/Żart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 6 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 chciałem podziekować najbardziej zaciętym uczestnikom tematu 'scena polityczna' i jemu podobnych. Czasem jak mam doła i sobie myślę jakim no-lifem jestem że spędzam czas na jakimś forum internetowym poświęconym totalnie nieprzydatnemu hobby, wtedy od razu wchodzę do tematu politycznego, czytam ostatnią podstronę albo 2 i moja samoocena od razu idzie w górę. Widzę wtedy że poziom mojej no-lifeowości (?) to nic w porównaniu do wielu innych osób. Serdecznie Wam za to dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 6 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2020 55 minut temu, rw30 napisał: chciałem podziekować najbardziej zaciętym uczestnikom tematu 'scena polityczna' i jemu podobnych. Czasem jak mam doła i sobie myślę jakim no-lifem jestem że spędzam czas na jakimś forum internetowym poświęconym totalnie nieprzydatnemu hobby, wtedy od razu wchodzę do tematu politycznego, czytam ostatnią podstronę albo 2 i moja samoocena od razu idzie w górę. Widzę wtedy że poziom mojej no-lifeowości (?) to nic w porównaniu do wielu innych osób. Serdecznie Wam za to dziękuję No Mi też NBA brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi