RappaR Opublikowano 16 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2020 2 minuty temu, quevas napisał: kiedy miałem psa, "przyjemna atmosfera" o jakiej mówisz polegała na tym, że ten wredny i histeryczny kundel przestawał nieznośnie ujadać, gdy z płotu zeszły trzy sympatyczne i nikomu nie zawadzające koty https://eu.usatoday.com/story/news/nation-now/2017/11/30/dogs-smarter-than-cats-yes-and-science-proves/908159001/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Findek otworzył to findek powinien zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 17 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 W dniu 16.03.2020 o 16:57, quevas napisał: kiedy miałem psa, "przyjemna atmosfera" o jakiej mówisz polegała na tym, że ten wredny i histeryczny kundel przestawał nieznośnie ujadać, gdy z płotu zeszły trzy sympatyczne i nikomu nie zawadzające koty Nie mowie ze się z tym zgadzam co zaraz powiem, bo bedzie ze to personalny atak, ale dużo ludzi mówi ze psy przejmują cechy właściciela (abstrahując od tego ze każda rasa ma swoje cechy charakteru) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Krótka refleksja po lekturze tematu o wirusie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 czemu Vasquez nie zostanie usunięty z forum? gość który w forum wpisuje się tylko w jednym temacie, gdzie jest mega stronniczy. Ten temat i bez niego powoduje spore emocje, więc naprawdę nie wiem po co on tu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 W dniu 4.03.2020 o 21:33, ely3 napisał: Jakbyś przejrzał ostatnie 300 stron to coś bys zobaczył. Obrażanie ad personam. Jakieś pojedyncze wpisy na temat i to głównie Vasqueza @rw30 co czlowiek to opinia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 13 minut temu, fluber napisał: @rw30 co czlowiek to opinia Vasqueza potrafią docenić tylko ludzie mu równi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Można się z nim zgadzać lub nie, ale słowem operuje lepiej niż większość z nas, pisze na temat w odpowiednim dziale, dodaje kolorytu. Godzinę temu, RappaR napisał: Vasqueza potrafią docenić tylko ludzie mu równi Doceniam a nie stawiam się na równi z nim. Ogólnie ludzi należy cenić a nie wywyższać się. Polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 (edytowane) Vasquie ma dwie główne zalety 1 - dodaje kolorytu 2 - NIE DONOSI MODOM (jedna z największych cnót w tym konkretnym temacie) lol a że pisze głupotki...odpalając internet chyba jesteście na to gotowi? Edytowane 26 Marca 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Posty ma czasem ostre jak brzytwa ale językiem pisanym posługuje się biegle. ach żebyś Ty Wąski ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Godzinę temu, julekstep napisał: 2 - NIE DONOSI MODOM (jedna z największych cnót w tym konkretnym temacie) lol No LoL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 2 godziny temu, Tecu napisał: Ogólnie ludzi należy cenić a nie wywyższać się. Polecam. Nie mogę się doczekać, jak tak zaczniesz robić 1 godzinę temu, Eld napisał: No LoL. Haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 (edytowane) W dniu 26.03.2020 o 19:33, rw30 napisał: czemu Vasquez nie zostanie usunięty z forum? gość który w forum wpisuje się tylko w jednym temacie, gdzie jest mega stronniczy. Ten temat i bez niego powoduje spore emocje, więc naprawdę nie wiem po co on tu. ponawiam petycję @Borys @ely3 @Eld @Dnc czy kto tam jeszcze modem jest Edytowane 22 Kwietnia 2020 przez rw30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 41 minut temu, rw30 napisał: ponawiam petycję @Borys @ely3 @Eld @Dnc czy kto tam jeszcze modem jest Ja jestem pseudo-modem. Nie mam wszystkich uprawnień, choć delikatnie sugerowałem mu ( Borysowi ), że w pewnych drastycznych przypadkach ze względu na moją ilość spędzaną na forum ( a jestem tu aż za często ) mógł bym zagasić wiele konfliktów, ostudzić gorące łby i inne tym podobne skłonności niektórych z Was. Ale do meritum. W tym Wam nie pomogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2020 2 godziny temu, rw30 napisał: ponawiam petycję @Borys @ely3 @Eld @Dnc czy kto tam jeszcze modem jest łap tip życia: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mac Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Tylko czy opcja ignoruj nie działa tak, że jak ktoś zacytuje zeignorowanego i odpowie, to się widzi ten post w formie cytowanej? Przydałoby się dopracować tę opcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 (edytowane) 11 godzin temu, rw30 napisał: ponawiam petycję @Borys @ely3 @Eld @Dnc czy kto tam jeszcze modem jest a ja zgłaszam sprzeciw. Vasqez nikomu krzywdy nie robi i jeśli nawet kogoś obraża, to w wyszukany (jak na internetowe standardy) sposób. można się nie zgadzać z poglądami, ale styl ma unikalny. Edytowane 23 Kwietnia 2020 przez lorak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 12 godzin temu, rw30 napisał: ponawiam petycję @Borys @ely3 @Eld @Dnc czy kto tam jeszcze modem jest co on takiego zrobił ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 29 minut temu, lorak napisał: a ja zgłaszam sprzeciw. Vasqez nikomu krzywdy nie robi i jeśli nawet kogoś obraża, to w wyszukany (jak na internetowe standardy) sposób. można się nie zgadzać z poglądami, ale styl ma unikalny. W sumie to teraz nie ma podstaw, ale przecież vasquez dostał bodajże perma albo baaardzo długiego bana na oryginalnym koncie, więc założył drugie i normalnie korzysta z forum, więc to trochę dziwne, że na tym drugim koncie nikt go nie zablokował, skoro na oryginalnym ma bana:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 (edytowane) 27 minut temu, fluber napisał: W sumie to teraz nie ma podstaw, ale przecież vasquez dostał bodajże perma albo baaardzo długiego bana na oryginalnym koncie, więc założył drugie i normalnie korzysta z forum, więc to trochę dziwne, że na tym drugim koncie nikt go nie zablokował, skoro na oryginalnym ma bana:) tia - i do tej pory nie wiadomo za co był ten ban (a był nadany przez moda, który mi np dawał dniowe bany za to że krytykowałem Kobiego, więc jestem sceptycznie nastawiony co do powodu ) Edytowane 23 Kwietnia 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi