joe dumars Opublikowano 13 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2024 Godzinę temu, Larry Legend napisał(a): Nawet nie zdajesz sobie sprawy jak wielu ludzi odeszło z polskiego hokeja,nie dlatego,że dostaliby miskę ryżu tylko dlatego,że zbyt wiele pijawek się doczepia tu i ówdzie.Mnóstwo prawdziwych pasjonatów,którzy chcieli rozwijać hokej się poddało,widząc takie,a nie inne działania w środowisku. I nie mam na myśli tutaj legendy pokroju Czerkawskiego,tylko z mojego lokalnego podwórka.Toruńsko-bydgoskiego. zycie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 22 Marca 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2024 https://www.flashscore.pl/wiadomosci/hokej-liga-mistrzow-hokejowa-liga-mistrzow-wraca-do-polski-mistrz-wejdzie-za-klub-ze-s-owacji/t6DuNrug/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 24 Marca 2024 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2024 W dniu 22.03.2024 o 11:35, Braveheart22 napisał(a): https://www.flashscore.pl/wiadomosci/hokej-liga-mistrzow-hokejowa-liga-mistrzow-wraca-do-polski-mistrz-wejdzie-za-klub-ze-s-owacji/t6DuNrug/ Świetna informacja! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Larry Legend Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Niespodziewanie dobry i zacięty finał w tym roku mamy w naszej lidze.Jutro o 20:30 decydujący mecz o mistrzostwie. Napisałbym - niech wygra lepszy,ale trzymam kciuki za Katowice. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 13 Kwietnia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2024 1 godzinę temu, Larry Legend napisał(a): Niespodziewanie dobry i zacięty finał w tym roku mamy w naszej lidze.Jutro o 20:30 decydujący mecz o mistrzostwie. Napisałbym - niech wygra lepszy,ale trzymam kciuki za Katowice. Widziałem nawet trochę ze dwa mecze. Jeden z tych to ten, co wszystkie strzały prawie wpadały do sieci Oba zespoły mają po 8 tytułów w historii z tego, co widzę, z tym, że Gieksa idzie po trzeci tytuł z rzędu, natomiast Unia czeka już 20 lat. No to chyba Unia hehe. Swoją drogą, Polacy rozbili dzisiaj Węgrów w jakimś meczu towarzyskim. Oglądał ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliviia Opublikowano 16 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2024 W dniu 13.04.2024 o 19:37, Braveheart22 napisał(a): Widziałem nawet trochę ze dwa mecze. Jeden z tych to ten, co wszystkie strzały prawie wpadały do sieci Oba zespoły mają po 8 tytułów w historii z tego, co widzę, z tym, że Gieksa idzie po trzeci tytuł z rzędu, natomiast Unia czeka już 20 lat. No to chyba Unia hehe. Swoją drogą, Polacy rozbili dzisiaj Węgrów w jakimś meczu towarzyskim. Oglądał ktoś? ja widziałam tylko skrót, ale wyglądało, że mecz całkiem ciekawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raven2156 Opublikowano 19 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2024 W dniu 16.04.2024 o 09:03, oliviia napisał(a): ja widziałam tylko skrót, ale wyglądało, że mecz całkiem ciekawy Witamy na naszym subforum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 8 Maja 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2024 (edytowane) https://hokej.net/artykul/kalaber-zdecydowal-to-oni-pojada-do-ostrawy Fajnie, że ten Maciaś znalazł się w kadrze. ... Plan transmisji: https://hokej.net/artykul/znamy-plan-transmisji-ms-elity-w-polsacie Edytowane 8 Maja 2024 przez Braveheart22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 11 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2024 (edytowane) Jak ten czas leci, w styczniu pisałem post że kupiłem bilety do Ostrawy a już we wtorek będę na meczu Tak jak obiecałem na pewno podrzucę jakieś fotki i jak to wyglądało od środka Nieważne jakie wyniki będziemy mieć z najsilniejszymi w tej grupie to osobiście wierze w utrzymanie, Kazachstan a na pewno Francja jest do ugryzienia.Zaraz pierwszy mecz, do boju! Edytowane 11 Maja 2024 przez Sewer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 11 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2024 Byliśmy bliżej 2-0, niż Łotwa wyrównania. Wygląda to na razie b. fajnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 11 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2024 16 minut temu, Pablo81 napisał(a): Byliśmy bliżej 2-0, niż Łotwa wyrównania. Wygląda to na razie b. fajnie. Jest jak jest, natomiast komentator odleciał chyba juz przed samym spotkaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DRK Opublikowano 11 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2024 Ten łotewski obrońca Mamcics niesamowcie skuteczny. Najpierw pokonał Murraya, a za chwilę swojego bramkarza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 11 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2024 ,,Siadać na nich jak na czereśni" Nieporzebne te dwie kary... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 11 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2024 8 minut temu, Sewer napisał(a): ,,Siadać na nich jak na czereśni" Widac te 22 lata przerwy ... glownie w komentowaniu na szczescie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 11 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2024 (edytowane) W studio wizje, że powinniśmy cała piątka w swojej tercji siedzieć, a tu wysoki pressing fajne efekty przynosi. Jeszcze karę do końca odpękać. A i ten Krzysiu z Kanady fajny. Dostać SHG... Edytowane 11 Maja 2024 przez Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 11 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2024 Sędziego biją xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 11 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2024 O c*** chodzi z tą bramką na 3:3? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 11 Maja 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2024 Załapałem się na końcówkę tylko niestety, ale chyba powtórkę muszę ogarnąć. Paś miał meczówkę na kiju w dogrywce, to powinna być brama. Mimo wszystko taki punkt może być na wagę złota. Brawo chłopaki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joe dumars Opublikowano 11 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2024 swietny mecz, jak idzie o dramaturgie. swietny cross checking u nas - nie sadzilem, ze tak mocno postawimy sie lotyszom fizycznie! komentarz mocno irytujacy (szczegolnie to podkreslanie, co 5 minut, 'brazu' lotyszy; lotwa bedzie grac na tych mistrzostwach o top 12, max. o 8-mke). mnostwo farta (3 nasze bramki byly dzielem przypadku; merzlikins to wafel okrutny. nie pojmuje, jak tego peta ktos z nhl 'podpisal'?!), ale nie dosc! brawo, brawo, brawo!... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 11 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2024 Godzinę temu, Pablo81 napisał(a): O c*** chodzi z tą bramką na 3:3? Na moje to tam bylo "przeszkadzanie" bramkarzowi, i to mówię nie ze względu na sympatię ku naszej drużynie... no dobra moze gdyby to dzialo sie pod bramka Łotyszy to by czlowiek sie specjalnie nie czepiał, ale imo podpadało to pod nieuznanie tego gola. A co do samego meczu to git, choc troche moze martwic ta niefrasobliwość w obronie, w duzej mierze tez chyba ze zmeczenia wynikająca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi