Skocz do zawartości

beGM - łapu capu

Lucas

Rekomendowane odpowiedzi

• 6 miesięcy temu...
W dniu 12.09.2025 o 13:19, człowiek...morza napisał(a):

New York Knicks:

1. Kevon Looney

tu ponownie należy powtórzyć argumentację z głosowania na Adamsa. W Knicks w przeciwieństwie do innych drużyn ma s5 w drużynie aspirującej do wygrania wschodu. Do tego PO, wiec przed nim stoi nieprawdopodobna szansa wypromowania się i dostania w przyszlym sezonie nowego kontraktu.Te aspekty to bezdyskusyjnie dużo więcej niż 1 mln $ wiecej ktory dostanie w sezonie 25/26 od Lakers.

17 godzin temu, człowiek...morza napisał(a):

pierwsze slysze, zeby loonety byl starterem.

13 minut temu, człowiek...morza napisał(a):

looney miał wszelkie mozliwosci zeby grac w tej s5. od niego to zalezalo. takie bylo zalozenie

u nas nie ma zasady czy sie stoi czy sie lezy - miejsce sie nalezy, tym bardziej gdy opieramy sie w znacznej wiekszosci na wynikach z reala. absurdem byloby takie podejscie

mysle, ze nikt nie czuje tu zebym w jakikolwiek sposob kevona oszukał

🤣

W dniu 3.01.2026 o 18:24, RonnieArtestics napisał(a):

@Alonzo czy ja zmieszczę zwykłego gracza czy muszę polować na rookiego podczas fa? Mogę zaproponować 2/3 minimum jakiemuś wetowi? I czy się wtedy mieszcze pod hardcap. 

W dniu 3.01.2026 o 18:41, Alonzo napisał(a):

Indiana ma nieco ponad 1,5mln$ do hard cap.

2/3 min dla veta (2,3mln za cały sezon) tez wychodzą coś nieco ponad 1,5mln$.

Musiałbyś dokładnie policzyć sobie te obie kwoty czy mieścisz wtedy takiego gracza (bo tam naprawdę groszowe różnica na TAK lub NIE)

ale na 100% mieścisz rookiego lub gracza z 1y exp. 

8 godzin temu, Alonzo napisał(a):

Ronnie,

Mam Ciebie cały czas na ignorze (dlatego też nie widziałem Twojego opisu zadając pytanie, bo skrolując mi nie pokazało. Natomiast tak spokojnym i merytorycznym tonem jak teraz spokojnie możemy rozmawiać. :)

mnie to rozbawiło 😋

Alonzo ale tak serio dzięki za profesjonalne podejście, że pomimo ignora czytasz chociaż z obowiązku komisarskiego moje pytania do radnych i nawet odpisujesz na nie 🍻

Nie bądź już taki z tym ignorem, ostatnio mam taką fazę że mi się nie chcę kłócić więc pogódźmy się. Ja i tak nie głosuje na bilanse (nie chcę się narażać nikomu) 

Edytowane przez RonnieArtestics

4 minuty temu, RonnieArtestics napisał(a):

mnie to rozbawiło 😋

Alonzo ale tak serio dzięki za profesjonalne podejście, że pomimo ignora czytasz chociaż z obowiązku komisarskiego moje pytania do radnych i nawet odpisujesz na nie 🍻

Nie bądź już taki z tym ignorem, ostatnio mam taką fazę że mi się nie chcę kłócić więc pogódźmy się. Ja i tak nie głosuje na bilanse (nie chcę się narażać nikomu) 

Zagłosuj uczciwie, przy uczciwym głosowania każdy się z bilansami  zgodzi nawet jak mu się te bilanse nie będą podobały