kuba2419 Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 5 minut temu, Qcin_69 napisał: 3 tygodnie później… Kultura Organizacji Jak ma problemy aby zmieścić ich finansowo w przyszłym sezonie to chyba najłatwiej jest spakować Butlera i dostać w miarę fajny zwrot, pozostała dwójkę pewnie ciężej było by sprzedać za coś ciekawego patrząc na ich kontrakty i długość + wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 1 godzinę temu, Qcin_69 napisał: 3 tygodnie później… Kultura Organizacji Nie możemy się karać za trudność finansowa jaka mamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 28 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 REPORT: The Bulls “privately” believe Lonzo Ball won’t ever play again (via @dan_bernstein) to chyba już tutaj powinno wylądować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 28 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 6 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: REPORT: The Bulls “privately” believe Lonzo Ball won’t ever play again (via @dan_bernstein) to chyba już tutaj powinno wylądować @Szulim miał nosa aby go wymienić za coś sensownego Szkoda chłopaka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 28 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2023 Ja bym cofnął trejd. Nie przeszło bo oblał testy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 29 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2023 (edytowane) 10 godzin temu, ignazz napisał: Ja bym cofnął trejd. Nie przeszło bo oblał testy a może zacznij po prostu w końcu głosować wg zdrowego rozsądku ? Edytowane 29 Maja 2023 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 29 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2023 Godzinę temu, RonnieArtestics napisał: a może zacznij po prostu w końcu głosować wg zdrowego rozsądku ? A co Ciebie boli? Miami jak zwykle i twoja prywatna wojna zamiast głosów na randomowe składy NBA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 29 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2023 (edytowane) 11 minut temu, ignazz napisał: A co Ciebie boli? Miami jak zwykle i twoja prywatna wojna zamiast głosów na randomowe składy NBA? Kawkę se zaparz, bo nic z tego bełkotu nie zrozumiałem. Edytowane 29 Maja 2023 przez RonnieArtestics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 7 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 2 minuty temu, LAF napisał: Jak tam przez h zastanowiliście się ? ; D Przeciez on pisal o serii Lakers vs Nuggets w pierwszym cytacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 7 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2023 1 minutę temu, LAF napisał: Czyli osoba która się zastanawia nad tą serią nie może wejść do innego wątku aby poczytać o innej ? A dobra, nie doczytalem tego z Lakers, pardon xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 14 minut temu, LAF napisał: Racja, mogłem się doradzić @Qcin_69 pewnie bym na tym wyszedł lepiej Pene z obiadu mi nosem poleciało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 12 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2023 Cytat Realnie straciłby ok. 12 mln gdyby podjął opcję zamiast wejścia za rok na rynek. Czy to kwota, którą jest w stanie poświęcić? I tak i nie. by @ozzy110 Nie powiem, prychnalem troche chwile po przebudzeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2024 24 minuty temu, Alonzo napisał(a): Faktycznie (teraz sprawdziłem) dałem najsłabszy bilans Heat (ale tak to jest jak się samemu robi bilanse a nie zżyna od innych) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 8 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2024 W dniu 7.01.2024 o 13:06, Alonzo napisał(a): Reasumując - grasz 4 graczami na pozycjach 1-4, a z ławki cały sezon rotujesz ich 1,5-2 graczami). W dniu 7.01.2024 o 13:25, LeweBiodroSmoka napisał(a): więc to się złożyło na 59W czyli mnie niż 20 na trymestr i to jest w mojej opinii bardzo sprawiedliwy bilans, zresztą nie ja go sobie dałem, nie zrobiło to też 5 osób wziętych z komentarzy od Keepthebeata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Maja 2024 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2024 2 godziny temu, Qcin_69 napisał(a): to jest moment w którym można oznaczać Maca a nie mnie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 18 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2024 1 minutę temu, ignazz napisał(a): Dałem dużo więcej niż wziął ale lepiej srac słowem przyzydzic. Jak ja aryjskie geny mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 19 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2024 16 godzin temu, Reikai napisał(a): Extension Donovan Mitchell Magic - Supermax 3+1PO Głos: NIE 15 godzin temu, january napisał(a): Extension Donovan Mitchell Magic - Supermax 3+1PO Głos: NIE* Tu poproszę GMa Magic jak coś o rozpiskę jak to finansowo wygląda u Mitchella, czy nie opłaca mu się bardziej poczekać, bo już stracił finansowo na poprzedniej umowie z Magic bez PO, jestem otwarty na zmianę głosu tu. Grubo Panowie xD To warto zachować na przyszłość, bo później nikt nie uwierzy, że ktoś będąc przy zdrowych zmysłach i głosując - niby - uczciwie jako gracz - coś takiego odjaniepawlił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 19 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2024 Godzinę temu, bogans2 napisał(a): Extension Donovan Mitchell Magic - Supermax 3+1PO Głos: NIE Czeka na 10y extension 9 godzin temu, LAF napisał(a): Extension Donovan Mitchell Magic - Supermax 3+1PO Głos: Czekam na rozpiskę o którą wnioskował @człowiek...morza Jako, ze @Alonzo klamie ze tylko ja z Januarym tak zaglosowalismy(wiadomo, spisek fanow Lakers), to wrzucam dwa glosy ktore rowniez poddaja pod watpliwosc to Extension dla Mitchella. Do glosujacych apel: wrzucajcie swoje glosy od razu tu, bo glosy przeciwko Magic to jest zawsze smiech na sali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 19 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2024 (edytowane) Mitchellowi brakuje 3 lat do 10y experience więc musiałby jeszcze 3 sezony rozegrać.. Trochę długo. Zasugerowałem się tym co człowiek napisał. Ja finalnie zmieniłem na tak. Dostaje 4 lata plus dwa obecne, żyć nie umierać. A value tego Supermaxa będzie z sezonu 26/27 więc będzie bardzo duży Edytowane 19 Lipca 2024 przez bogans2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 12 Maja 2025 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2025 wyhodowałem sobie wesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi