LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 5 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2022 10 minut temu, LAF napisał: Co oznacza zapis Tatum DPE a arkuszu ? Disabled Player Exception ? Dobre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2022 22 godziny temu, fluber napisał: Trudne sprawy? Dlaczego ja? Ukryta prawda? Nie, to tylko begm! chyba znalazłem wersję beGM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 To jest za dobre żeby gdzieś zaginęło 13 minut temu, Qcin_69 napisał: Tatum>Garnett George =Pierce Booker>Allen Lamelo>Rondo Robert Williams>Perkins Co Ty Alonzujesz teraz xd Przecież Wolves to w c*** mocniejszy zespół niż tamci Celtics Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 1 minutę temu, Alonzo napisał: To jest za dobre żeby gdzieś zaginęło no widzisz, ładnie Ci nostalgia przesłania rzeczywistość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 Tatum>Garnett Wystarczyło tylko to, dalej nie mogę wstać z gleby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 Godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał: Tatum>Garnett Wystarczyło tylko to, dalej nie mogę wstać z gleby Dokładnie to samo planowałem, ale pisałem ze sklepu stojąc przy kasie, więc wrzuciłem całość na szybko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 11 minut temu, Alonzo napisał: Dokładnie to samo planowałem, ale pisałem ze sklepu stojąc przy kasie, więc wrzuciłem całość na szybko. ty stoisz przy kasie w sklepie całodobowym a tu legendy odchodzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 3 godziny temu, LeweBiodroSmoka napisał: Tatum>Garnett Wystarczyło tylko to, dalej nie mogę wstać z gleby to było tyle nie pic! No tak, bo grajek 30/9/5 i pierwsza opcja finalisty NBA po PO w których kolejno odpierdalal Duranta, Giannisa i Butlera i argurable top3 gracz tego sezonu w najbardziej naładowanej talentem lidze w historii, nie moze być zestawiony z Garnettem po epickich PO gdzie Boston robiło heroiczne 4:3 vs Hawks (Josh Smith, Joe Johnson), Cavs (gdzie Varejao był najlepszym wysokim?), Pistons (Prince?Hamilton? 34letni Wallace?) i emocjonującym finale gdzie grały takie tuzy (w s5) jak Fisher i Radmanovic a z ławki pierwszym graczem był Sasha Vujacic. Nie no legendarne mistrzostwo, bez dwóch zdań Faktycznie boki zrywać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 Godzinę temu, Qcin_69 napisał: Faktycznie boki zrywać Porównujesz gracza na dorobku do gościa, który 4 lata wcześniej zdobył MVP a potem z tymi Celtics robi kolejno 66 i 62W zgarniając przy okazji DPoTY, i jeszcze wychodzi Ci że już jest lepszym graczem chociaż zamiast Misia, Tatum ma Finały na 48TS i 98ortg oczywiście po dodaniu tych składowych wychodzi Tobie, że Tatum to już lepszy gracz, także no, śmiechy śmieszkami, ale szanuj nasz czas i nie pitol takich bzdur, bo nikt w to nie uwierzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 44 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: Porównujesz gracza na dorobku do gościa, który 4 lata wcześniej zdobył MVP a potem z tymi Celtics robi kolejno 66 i 62W zgarniając przy okazji DPoTY, i jeszcze wychodzi Ci że już jest lepszym graczem chociaż zamiast Misia, Tatum ma Finały na 48TS i 98ortg oczywiście po dodaniu tych składowych wychodzi Tobie, że Tatum to już lepszy gracz, także no, śmiechy śmieszkami, ale szanuj nasz czas i nie pitol takich bzdur, bo nikt w to nie uwierzy w wieku Tatuma Garnett robił 44% TS w PO, choć i tak ciężko ich porównywać w PO, bo Garnett pierwszy raz 1 rundę PO przeszedł mając 27 lat, gdzie Tatum jako 23 latek miał Finały NBA jako pierwsza opcja i kolejno odprawiał Duranta->Giannisa->Butlera, a ze na Finał nie starczyło już pary, no cóż, może jakby zamist takiego trio trafił wcześniej na Joe Johnsona z Joshem Smithem , Lebrona z Larrym Hughesem jako 2 opcja i Pistons to w tych finałach rzuciłby o te 2 celne rzuty na mecz więcej i by Ci się tabelka z TS zgadzała. Ale ok, szanuje oburzenie, Tatum=Garnett pod względem impactu i cieszę się, ze się teraz zgadzamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 10 minut temu, Qcin_69 napisał: Tatum=Garnett pod względem impactu i cieszę się, ze się teraz zgadzamy nie zgadzamy się, niech się Tatum cieszy, że przez pierwsze lata kariery jego 3 opcją nie był Trenton Hassell, myślę, że gdyby KG miał Browna czy Horforda, którzy wielokrotnie ratowali Tatumowi dupę w drodze do Finałów, to byłoby mu łatwiej robisz sobie analizy jak z Bravo Sport a na koniec przybijasz sobie self high fajfa, daj spokój chłopie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 21 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: nie zgadzamy się, niech się Tatum cieszy, że przez pierwsze lata kariery jego 3 opcją nie był Trenton Hassell, myślę, że gdyby KG miał Browna czy Horforda, którzy wielokrotnie ratowali Tatumowi dupę w drodze do Finałów, to byłoby mu łatwiej robisz sobie analizy jak z Bravo Sport a na koniec przybijasz sobie self high fajfa, daj spokój chłopie tyle słow, zero argumentów! Widzę forma już PO w Nuggets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 Sam Q porównujesz dzisiejszego Tatuma od KG z Bostonu. Daj spokój bo bredzisz pisząc kto za młodu co zrobił. Przeskakujesz z argumentacja gubiąc własna wcześniej zaproponowana logikę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 9 minut temu, Qcin_69 napisał: tyle słow, zero argumentów! Widzę forma już PO w Nuggets lepiej idź Griffina wsadź do ryżu, tyle możesz zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 49 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: lepiej idź Griffina wsadź do ryżu, tyle możesz zrobić OHO, styki przepalone! 50 minut temu, ignazz napisał: Sam Q porównujesz dzisiejszego Tatuma od KG z Bostonu. Daj spokój bo bredzisz pisząc kto za młodu co zrobił. Przeskakujesz z argumentacja gubiąc własna wcześniej zaproponowana logikę. ja porównywałem Tatuma do KG, argument wieku padł ze strony LBSa, który ni z gruchy ni z pietruchy wyciągnął ze Kg 4 lata wcześniej był MVP i to miało być potwierdzeniem ze KG lepszy niż Tatum. Nic nie poradzę, ze Tatum aktualnie rozgrywa niegorszy sezon niż KG w 08’, wiem ze to trudne do zaakceptowania dla forumowego betonu, ale no tak właśnie jest a Finały Tatuma 22’ imo znacznie trudniejsze do zrobienia niż tytuł KG w 08’ pod względem trudności co zdaje się całkiem obrazowo przestawiłem wypisując drabinki obu zespołów. A na ten c***oargument o Brownie i Horfordzie, przypominam ze KG miał obok Pierca i Raya Allena, co zdaje się byc nieco nosniejszym supportem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 Teraz, Qcin_69 napisał: OHO, styki przepalone! xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 11 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2023 W dniu 9.05.2023 o 20:03, MarcusCamby napisał: tak samo było jak odchodziłem ostatnio. Cale beGM w jednym zdaniu! xDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 17 Maja 2023 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 W dniu 29.04.2023 o 17:12, january napisał: Bo naprawdę bardzo jaram się tym co Jimmy zrobił vs Bucks, sól mojego hobby (NBA), niewiele jest w stanie mnie wyciągnąć z butów, ale Butler to zrobił w każdy sposób 3 tygodnie później… 1 godzinę temu, january napisał: Mój ukochany wielki i wspaniały Jimmy Butler- zapraszam do licytacji:) Kultura Organizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi