fluber Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 2 godziny temu, matek napisał: Po prostu nie sięgałeś żeby odczytać wartość na termometrze. Kiedyś do gim poszedłem przy -22 nad ranem, pamiętam to, i też ojciec prawie co zimę wspomina że była taka sytuacja. Uczniowie byli, nauczyciel nie odpalił diesela i nie dojechał na wf rano. Różnica między minus 20 a minus 30 jest taka jak między plus 10 i plus 20. Minus 20 też pamiętam. Minus 30 nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 Odczucie zależy od wiatru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 11 minut temu, matek napisał: Odczucie zależy od wiatru jak jest ciepło i wieje to i tak jest zimno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 16 minut temu, fluber napisał: Różnica między minus 20 a minus 30 jest taka jak między plus 10 i plus 20. Minus 20 też pamiętam. Minus 30 nie. No tak. Wrocław okolice to centrum świata, fluber to jego pępek. Fluber powiedział, że on nie pamięta. Pozamiatane. Można się rozejść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 dziwnie się czuję na forum gdzie deltuś dowodzi prawdziwości tezy o globalnym ociepleniu JAKOŚ TAK NIESWOJO! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 16 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2022 19 godzin temu, fluber napisał: Ja nie pamiętam w swoim życiu, żebym kiedykolwiek szedł do szkoły przy minus 30 stopniach. 10 godzin temu, DLT_Braddock napisał: Co ja ci mogę doradzić? Tylko to : https://www.e-zikoapteka.pl/pamiec.htm Pewnie spałeś jak Jarosław. PS. COVID już nawet w Chinach stał się grypą. Zacofani, u nas już oficjalnie od 24.lutego. 55 minut temu, DLT_Braddock napisał: No tak. Wrocław okolice to centrum świata, fluber to jego pępek. Fluber powiedział, że on nie pamięta. Pozamiatane. Można się rozejść. Ja tylko napisałem, że nie pamiętam, żebym szedł do szkoły przy takiej temperaturze. To, że zacząłeś z tym dyskutować, nie wiedząc nawet o jakim miejscu mowa, to raczej Twoja głupota, a nie moja zarozumiałość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camelus Opublikowano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 Co do Wrocka to pamiętam (dawno temu) jak odwołali nam lekcje w szkole bo w nocy było -32 (w sumie ciekawe, bo pamiętam obraz mapy pogody wtedy, na wschodzie było -35). Ale może jestem trochę starszy od Flubera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 Nie ma opcji, fluber pamięta przewrót Piłsudskiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 36 minut temu, Camelus napisał: Co do Wrocka to pamiętam (dawno temu) jak odwołali nam lekcje w szkole bo w nocy było -32 (w sumie ciekawe, bo pamiętam obraz mapy pogody wtedy, na wschodzie było -35). Ale może jestem trochę starszy od Flubera Minus 32 odnotowano we wrocku raz w 1956. Ile Ty masz lat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camelus Opublikowano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 4 godziny temu, fluber napisał: Minus 32 odnotowano we wrocku raz w 1956. Ile Ty masz lat? Nie wiem z jakich danych korzystasz - tyle pamiętam, że było zapowiadane -32 w nocy i na następny dzień nie było szkoły. Połowa lat 80tych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 25 minut temu, Camelus napisał: Nie wiem z jakich danych korzystasz - tyle pamiętam, że było zapowiadane -32 w nocy i na następny dzień nie było szkoły. Połowa lat 80tych. Takich, które można zweryfikować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 20 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 20 Grudnia 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 Słabo to wygląda, ale my na szczęście mamy "swoje" szczepionki których chinczycy nie chcieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 6 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 https://sfstandard.com/technology/these-doctors-pushed-masking-covid-lockdowns-on-twitter-turns-out-they-dont-exist/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 6 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2023 4 godziny temu, Reikai napisał: https://sfstandard.com/technology/these-doctors-pushed-masking-covid-lockdowns-on-twitter-turns-out-they-dont-exist/ Chyba przeoczyłeś nawoływania o amnestię dla tych, którzy próbowali wprowadzić nowy cudowny ład. Dodam jeszcze, że "powielasz toczka w toczke propagandę ruską." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 mnie ciekawi, czy gdyby nie wojna, to epidemia nadal by trwała. bo jakoś tak nagle się skończyła wraz z rosyjską inwazją. do tego mimo napływu milionów ukrainców (w styczniu 2022 zaszczepionych było tylko 45%) i zniesieniu ograniczeń, to kataklizmu nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 1 minutę temu, lorak napisał: mnie ciekawi, czy gdyby nie wojna, to epidemia nadal by trwała. bo jakoś tak nagle się skończyła wraz z rosyjską inwazją. do tego mimo napływu milionów ukrainców (w styczniu 2022 zaszczepionych było tylko 45%) i zniesieniu ograniczeń, to kataklizmu nie było. Jedź do Chin tam ponoć cieżko pobserwujesz z bliska. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 2 minuty temu, agresywnychomik napisał: Jedź do Chin tam ponoć cieżko pobserwujesz z bliska. chiny jakoś wytłumaczą co się stało (a raczej nie stało) w polsce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 2 minuty temu, lorak napisał: chiny jakoś wytłumaczą co się stało (a raczej nie stało) w polsce? my jesteśmy twardzi i walimy wódę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 7 Stycznia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2023 6 minut temu, lorak napisał: chiny jakoś wytłumaczą co się stało (a raczej nie stało) w polsce? Nie, po co wkładasz kij w mrowisko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi