julekstep Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Kolejne dwa przypadki. Łącznie 51. Obydwa w Poznaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 @RappaR jeśli osoba zarażona Covid 19 przechodzi to łagodnie, nie kaszle, nie kicha, zachowuje środki ostrożności i nie dotyka wszystkich jak Gobert może w jakiś skuteczny sposób zarażać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Użytkownicy forum, kiedy Kobe rozbił się helikopterem: Plwam na media, pozbawione godności cmentarne hieny żerujące na tragedii w wyścigu po lajki i wyświetlenia. Niesłychane, że ktoś miał czelność podać tą informację publicznie zanim powiadomiono rodzinę. Użytkownicy forum teraz: W Warszawie zakaz oddychania, info od syna kolegi szwagra. Na przejściach w Gubinie i Kołbaskowie wykonywane są egzekucje na pasażerach autobusów. Nalewajcie wody do wanien, bo jutro wyłączają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Grubo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 W dniu 12.03.2020 o 15:18, Boowka napisał(a): Grubo Rozwiń grubiej: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boowka Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 W dniu 12.03.2020 o 15:23, kucio napisał(a): A skąd zdjecie? Rozwiń Nie moje, ale podobno Wawa, Nowolipie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 jeśli średnio 3/4 z nas będzie miało wirusa i 98% przeżyje to po co aż tak panikujecie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Panowie, nie robcie prosze syfu w powaznym temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 W dniu 12.03.2020 o 15:57, fluber napisał(a): Panowie, nie robcie prosze syfu w powaznym temacie. Rozwiń mój moderator! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Czesc Farmaceutow dostala Karty Mobilizacyjne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 A ja jednak zrobiłem w te dwa dni potężne zakupy i jeden kat poświęciłem na taka strefę żywności na czarna godzinę. Nie możemy przewidzieć co się stanie za jakiś czas ale mając żywność kupiona z tych świeżych produktów ważna do maja a inne żelazne konserwy ważne do połowy 21 jestem ciut spokojniejszy. Może zamkną sklepy? Może zabraknie? A może w tym najgorszym momencie zarazy kluczowe będzie dwa tygodnie siedzieć na dupie? Nie wiem tego wiec poszedłem w zakupy. Sytuacja z tymi kartonami przeżycia musi być poważna bo zauważyłem jak moja Pani schowała tam ukradkiem 3 paczki pierników toruńskich. Jeżeli sytuacja będzie gorsza niż tragiczna to ostatnim moim wpisem będzie opis jak zajadam te smakołyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 W dniu 12.03.2020 o 15:57, fluber napisał(a): Panowie, nie robcie prosze syfu w powaznym temacie. Rozwiń Posprzątane. @quevas i @Vice-kontorezerwowe jak myślicie? Kto jest szybszy? Wy ze spamowaniem, czy moja ręka aby Wasz spam usuwać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 W Biedronce dzisiaj dalej pustki (jest mleko, wczoraj nie było). Za to w polo jest wszystkiego sporo poza mięsem. Także idzie przeżyć jakoś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 W dniu 12.03.2020 o 15:15, Chytruz napisał(a): Użytkownicy forum, kiedy Kobe rozbił się helikopterem: Plwam na media, pozbawione godności cmentarne hieny żerujące na tragedii w wyścigu po lajki i wyświetlenia. Niesłychane, że ktoś miał czelność podać tą informację publicznie zanim powiadomiono rodzinę. Użytkownicy forum teraz: W Warszawie zakaz oddychania, info od syna kolegi szwagra. Na przejściach w Gubinie i Kołbaskowie wykonywane są egzekucje na pasażerach autobusów. Nalewajcie wody do wanien, bo jutro wyłączają. Rozwiń głupie porównanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 W dniu 12.03.2020 o 16:08, SlaKB napisał(a): W Biedronce dzisiaj dalej pustki (jest mleko, wczoraj nie było). Za to w polo jest wszystkiego sporo poza mięsem. Także idzie przeżyć jakoś Rozwiń U nas w 1 Biedronce nie ma już nic, w drugiej (malutki parking) jest wszystkich pozamykali srajtasma ale spore kolejki, koszyki przepelnione makaronami i ryzem- sam z kolei zakupilem kilka sloiczkow kawioru pod Wyborowa ktora mroze na wieczor! Ale z powaznych sprawdzić, moje sources donosza że zaczyna sie poszukiwanie ludzki do kontroli w sanepidzie, farmaceuci podostawali Karty Mobilizacyjne i planowana jest blokada miast- na razie mamy zaprzeczanie by nie wszczynac paniki ale No coz, najblizszych kilka tygodnir bedzie gorace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 W dniu 12.03.2020 o 16:18, quevas napisał(a): odpowiedź będzie uznana za spam, szeryfie ? Rozwiń Nie kuś kowboju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Moja żona pracuje jako przedstawiciel medyczny, dziś wreszcie po trzech dniach i setkach maili od ludzi dyrekcja zdecydowała o "pracy zdalnej" Jest to o tyle ciekawe że już od poniedziałku lekarze niechętnie albo wcale nie wpuszczali do gabinetów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Co za przedszkole: Senatorowie Prawa i Sprawiedliwości opuścili obrady Senatu, kiedy opozycja chciała rozpocząć poprawianie specustawy ws. koronawirusa. Obrady zostały zerwane, ponieważ nie było kworum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 W dniu 12.03.2020 o 16:15, MarcusCamby napisał(a): głupie porównanie. Rozwiń Nom, wtedy mielismy zawodowe media przekazujace info o dokonanym fakcie, a teraz szwagrow na wyscigi siejacych potencjalnie niebezpieczne plotki zaslyszane od baby w warzywniaku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi