fluber Opublikowano 14 godzin temu Udostępnij Opublikowano 14 godzin temu 25 minut temu, Pablo81 napisał(a): Jeżeli to nie jest kolejne kłamstwo (eksperyment), to powinieneś dostać bana na pisanie w tym temacie. Niby dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu Ale to teraz jakoś używałeś maseczki? Bo nie widuje ludzi poza Japończykami w maseczkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 13 godzin temu Udostępnij Opublikowano 13 godzin temu 12 minut temu, ignazz napisał(a): Ale to teraz jakoś używałeś maseczki? Bo nie widuje ludzi poza Japończykami w maseczkach. Nie, jak to złapałem w Japonii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 14 godzin temu, fluber napisał(a): No bo go miałem, ale nawet jednego dnia nie musiałem brać wolnego, bo dzięki kolejnym szczepionkom jest niemal bezobjawowy. W kontaktach z ludźmi korzystałem z maseczki i tyle. I love it. Mamy październik 2025 rok i facet wierzy w bezobjawowego covida którego to bezobjawowość została osiągnięta dzięki szczepionkom. Przecież to jest najwyższy poziom szurii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 7 minut temu, DLT_Braddock napisał(a): I love it. Mamy październik 2025 rok i facet wierzy w bezobjawowego covida którego to bezobjawowość została osiągnięta dzięki szczepionkom. Przecież to jest najwyższy poziom szurii To nie jest kwestia wiary tylko wyników badań naukowych, które jednoznacznie wskazują, że szczepienia na Covid znacząco zmniejszają objawy choroby po zarażeniu. Nawet gdy złapie się inny wariant niż ten, na który zostało się zaszczepionym (co pewnie zdarzyło mi się w Japonii). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Dawniej mówili na to - zwykle przeziębienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 1 godzinę temu Udostępnij Opublikowano 1 godzinę temu 1 minutę temu, DLT_Braddock napisał(a): Dawniej mówili na to - zwykle przeziębienie a na Podkarpaciu średnia długość życia spadła o ponad 2 lata bo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi