Skocz do zawartości

Coronavirus

RonnieArtestics

Rekomendowane odpowiedzi

• 4 miesiące temu...

Półroczny dzieciak zmarł po szczepieniu kilka tygodni temu. Podano mu przeterminowany produkt.

https://wiadomosci.onet.pl/kujawsko-pomorskie/tragedia-w-przychodni-nie-zyje-6-miesieczny-chlopczyk/57cfspl

https://dorzeczy.pl/opinie/794940/lekarze-alarmuja-chodzi-o-szczepionke-na-pneumokoki.html

Chodzi o preparat PCV10, wprowadzony w 2017 roku. Według najnowszych danych jego skuteczność spadła do zaledwie 2,3 proc.

Dzieci, które rozpoczęły cykl PCV10, mają go dokończyć tym samym preparatem, by zużyć zapasy. 

No i ch**, skuteczność prawie zerowa, ale trzeba zużyć zapasy bo producent się wkurzy. Ale pamiętajcie - ci co od lat apelują o większą przejrzystość, bezpieczeństwo to na pewno foliarze oplacani przez Putina.

7 minut temu, fluber napisał(a):

Do tych kolejnych obowiązkowych kłuć bo nikt inny z forum nie siedzi w tej bańce i o tym nie słyszeliśmy 

Na HPV i meningokoki.

Generalnie kwestia równie istotna, jak to, że ostatnim razem przyjechał uberem Ukrainiec i mi się nie pokłonił w pas za to, że jest w Polsce.

10 minut temu, RappaR napisał(a):

Na HPV i meningokoki.

Generalnie kwestia równie istotna, jak to, że ostatnim razem przyjechał uberem Ukrainiec i mi się nie pokłonił w pas za to, że jest w Polsce.

Nie mogę znaleźć informacji żeby cokolwiek wprowadzono.

11 minut temu, DLT_Braddock napisał(a):

Za innych się nie wypowiadaj. Skoro nic na ten temat nie wiesz to jak najgorzej świadczy o tobie.

Bo nie siedzę w twojej bańce dla świrów? XD;)

5 minut temu, RappaR napisał(a):

Czyli niedługo zaczną się konsultacje społeczne. No to do ewentualnego wprowadzenia jeszcze sporo czasu 

W dniu 26.10.2025 o 10:06, fluber napisał(a):

Bo nie siedzę w twojej bańce dla świrów? XD;)

Ty z tej bańki co to się rozpisuje jakimi to siewcami śmierci są niezaszczepione dzieci? Z tej bańki która w tym temacie wyskrobala kilka tysięcy postów pełnych lęków? zaplute karły, solidaruchy, mohery, ciemnogród, faszyści, świry, foliarze, negacjoniści klimatyczni, onuce? Serio? Dalej?

Jak skomentujesz fakt, że  od lat dzieci Polaków szczepi się szczepionkami które mają skuteczności na poziomie 3%? Nie boisz się?

W dniu 26.10.2025 o 10:21, fluber napisał(a):

Czyli niedługo zaczną się konsultacje społeczne. No to do ewentualnego wprowadzenia jeszcze sporo czasu 

Konsultacje społeczne 😂 brzmi tak śmiesznie jak Platforma Obywatelska czy Prawo i Sprawiedliwość 

16 minut temu, DLT_Braddock napisał(a):

Ty z tej bańki co to się rozpisuje jakimi to siewcami śmierci są niezaszczepione dzieci? Z tej bańki która w tym temacie wyskrobala kilka tysięcy postów pełnych lęków? zaplute karły, solidaruchy, mohery, ciemnogród, faszyści, świry, foliarze, negacjoniści klimatyczni, onuce? Serio? Dalej?

Dokładnie, ja z tej bańki co ludzi od moherów wyzywa:)

15 minut temu, fluber napisał(a):

Dokładnie, ja z tej bańki co ludzi od moherów wyzywa:)

Od kilku lat udajesz gościa który jest daleko od PiS. Nawet chwaliłes się że głosowałeś na babkę od Hołowni (która okazała się zaciekłą zwolenniczką zabijania nienarodzonych dzieci). 

Jak skomentujesz fakt "skuteczności" szczepionek w Polsce???

1 minutę temu, DLT_Braddock napisał(a):

Od kilku lat udajesz gościa który jest daleko od PiS. Nawet chwaliłes się że głosowałeś na babkę od Hołowni (która okazała się zaciekłą zwolenniczką zabijania nienarodzonych dzieci). 

Jak skomentujesz fakt "skuteczności" szczepionek w Polsce???

mnie interesuje wyłącznie skuteczność szczepionek, którymi sam się szczepię - na grypę, covid, krztusiec...

W dniu 26.10.2025 o 09:54, RappaR napisał(a):

, jak to, że ostatnim razem przyjechał uberem Ukrainiec i mi się nie pokłonił w pas za to, że jest w Polsce.

Duże prawdopodobieństwo, że zostanie niedługo zatrzymany za szpiegostwo na rzecz Rosji. Polska 2025

40 minut temu, fluber napisał(a):

mnie interesuje wyłącznie skuteczność szczepionek, którymi sam się szczepię - na grypę, covid, krztusiec...

Tylko te odnawiasz? Słabo. Antyszczepionkowa bestia z ciebie.