julekstep Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Teraz, Roger napisał: Chapman się połamał ;] mam nadzieję, że Qcin trzyma rękę na pulsie i zareaguje bo vs Vujacic może być ciężko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Ja liczę na to, że dzisiaj Raps zadbają o jak najwyższe miejsce w drafcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 2 minuty temu, Pablo81 napisał: Ja liczę na to, że dzisiaj Raps zadbają o jak najwyższe miejsce w drafcie Ja tez 8 minut temu, Roger napisał: Chapman się połamał ;] Dzięki za cynk! Jason Kidd dostepny w wymianach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: Ja tez Dzięki za cynk! Jason Kidd dostepny w wymianach Dam Nelsona! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 5 minut temu, Pablo81 napisał: Ja liczę na to, że dzisiaj Raps zadbają o jak najwyższe miejsce w drafcie Gram w takim samym składzie jak ostatnio Dirk odpoczywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 2 minuty temu, SlaKB napisał: Dam Nelsona! Top prospekt z gleague! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Teraz, Qcin_69 napisał: Top prospekt z gleague! Jeden z lepszych ofensywnie PG w lidze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 2 minuty temu, SlaKB napisał: Jeden z lepszych ofensywnie PG w lidze ahahahahhahhaha xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 2 minuty temu, julekstep napisał: ahahahahhahhaha xD Nie obniżaj jego wartości, Paytona w ataku zjada na sniadanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Teraz, SlaKB napisał: Nie obniżaj jego wartości, Paytona w ataku zjada na sniadanie xDDDDDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 2 minuty temu, julekstep napisał: xDDDDDDDD Ty c***u, nie obniżaj wartości! A co o CJ Milesie powiesz cwaniaczku? Prawdopodobnie najlepszy 3&D w ciągu 5 lat w lidze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 @SlaKB w simce propaganda jak @january w beGM To z tym CJ Milesem się czyta jak o miodn ficie Curry-DAngelo xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: @SlaKB w simce propaganda jak @january w beGM To z tym CJ Milesem się czyta jak o miodn ficie Curry-DAngelo xd Zobaczymy za 2 lata jak Miles będzie najbardziej rozchwytywanym graczem w simce 1 minutę temu, january napisał: Wezmę za dopłatą 1st roundera Chyba jak peany nad tą pizdą Drummondem Nie żartuj, za Nelsona 2x1st round Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 11 minut temu, SlaKB napisał: Zobaczymy za 2 lata jak Miles będzie najbardziej rozchwytywanym graczem w simce Dziwnie piszesz Bargnani 12 minut temu, january napisał: Chyba jak peany nad tą pizdą Drummondem Andre to nie mój problem, #teamolynyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 17 minut temu, Qcin_69 napisał: Dziwnie piszesz Bargnani Andre to nie mój problem, #teamolynyk Bargnani to ogór, podobnie jak Payton Ciekawe czy January będzie tankował bpo Olynyka a Qcin po Drumonda !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Teraz, SlaKB napisał: Bargnani to ogór, podobnie jak Payton Ciekawe czy January będzie tankował bpo Olynyka a Qcin po Drumonda !! Drummond kasztan, ale po Lillarda Bookera Tatuma Winslowa i Samanicia będę na pewno! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Dzień 100 (na pierwszym miejscu goscie) Warriors 95 - Wizards 97 play-by-play Magic 118 - Trailblazers 108 play-by-play Cavaliers 134 - Grizzlies 112 play-by-play 76ers 133 - Hawks 101 play-by-play Bulls 93 - Mavericks 99 play-by-play Raptors 92 - Spurs 96 play-by-play Nuggets 112 - Lakers 128 play-by-play Rockets 114 - Kings 96 play-by-play Timberwolves 135 - Suns 125 play-by-play Pistons 120 - Pacers 93 play-by-play Nets 88 - Sonics 105 play-by-play Bucks 121 - Heat 145 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Trevor Ariza - GSW - 5 days Jason Terry - MEM - 2 days Penny Hardaway - DET - 8 days ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 (edytowane) oho widzię po ostatnich zaczepkach @Qcin_69wyciągnął swoje największe armaty Kidd na C (wyjaśnił Ostertaga tak btw xD), Duncan na SF, Morrison w s5 było o włos @SlaKB zerknij kto w swoim debiucie został POTG (i to przegranego meczu ) Edytowane 19 Kwietnia 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Dlaczego u mnie Nowitzki grał jak go nie wystawiałem do składu i dodatkowo dałem go na IL ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 1 minutę temu, Sylvinho. napisał: Dlaczego u mnie Nowitzki grał jak go nie wystawiałem do składu i dodatkowo dałem go na IL ? Nie możesz nikogo wystawić na IL jak masz 12 grajków (można/trzeba tylko jak ma się nadmiar). Dodatkowo jako 2giego SFa masz McGrady'ego...który gra w s5 i jeszcze kilka innych ciekawostek w lineupie -> więc jak brakuje kogo wsadzić gierka dobiera BPA (a pewnie Dirk tam jest najlepszy pod każdą pozycję xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi