GeDDo Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Godzinę temu, january napisał: Nie wiem Chuowych grajków mi zostawiłeś na jakichś dziwacznych umowach przepłaconych xD Odom, Pierce I Gasol mają dobre umowy. W tamtym czasie nie byly to ich maxy, więc mogli więcej kosztować i gdyby trafili do innych drużyn to na bank zarabialiby więcej. W dodatku w dobrym wieku. Za nich można i trzeba było wyciągać dużo. Jedyny przeplacony to s-jax, ale gdy go brałem, to za picki w kolejnych latach i spadające umowy. Więc liczyłem się z tym kontraktem. PS. Popatrz czy masz przypisane wszystkie picki w kolejnych latach (zobacz historie transferów i czy się wszystko zgadza na stronie). Bo już kiedyś tak miałem, że w ostatniej chwili przypomniałem sobie, że mam dwa picki w drafcie 1 rundy, które dużo wcześniej pozyskałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Nie no, Gasol był przepłacony, on od dłuższego czasu stoi w miejscu a potencjał leciał w dół, za zwykłego startera tyle się nie płaci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 1 minutę temu, GeDDo napisał: PS. Popatrz czy masz przypisane wszystkie picki w kolejnych latach (zobacz historie transferów i czy się wszystko zgadza na stronie). Bo już kiedyś tak miałem, że w ostatniej chwili przypomniałem sobie, że mam dwa picki w drafcie 1 rundy, które dużo wcześniej pozyskałem. Ogłaszam konkurs na gifa przedstawiającą januarego po przeczytaniu tego paragrafu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 7 minut temu, julekstep napisał: Ogłaszam konkurs na gifa przedstawiającą januarego po przeczytaniu tego paragrafu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Czy umowa Stephena Jacksona faktycznie jest aż taka zła? Nie ma wcale wielu graczy o takich parametrach na jego pozycji. Są pozycje, gdzie talent jest przeładowany i chodzą jako ujemne assety, bo nie ma dla Nich miejsca w składach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 (edytowane) @ignazz- zostaw już tą taktykę! (3ci raz zmienił od kiedy mam stronkę odpaloną) xD taka jak jest teraz będzie wklepana do gierki 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Czy umowa Stephena Jacksona faktycznie jest aż taka zła? Nie ma wcale wielu graczy o takich parametrach na jego pozycji. Są pozycje, gdzie talent jest przeładowany i chodzą jako ujemne assety, bo nie ma dla Nich miejsca w składach. fatalna jest kolo jest średnim scorerem, średnim obrońcą, ma kiepską zbiórkę, potencjał < 50 i 20 baniek przez kolejne 2 lata no i jest mega ograniczony bo nie nadaje się ani na SF (bo marne zbiórka i post D) ani na PG (przeciętne handling + passing) Edytowane 16 Kwietnia 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Godzinę temu, january napisał: Niestety nie mogę się zgodzić co do Pau Gasola, jego 5y umowa jednoznacznie oceniana była przez wszystkich jako negatywna. Nagimnastykowałem się bardzo mocno, by zrzucić ten długoletni przepłacony deal nie płacąc przy tym jak za zboże A po co go zrzucales na siłę? Trzeba było sprzedawać innych, a Gasolowi dac full minut, taktykę pod niego i poczekać na większe zainteresowanie. Koleś obecnie ma 25 lat, więc spokojnie w drużynie która jest przebudowywana mógłby grać i kontrakt nie byłby przeszkodą. Przecież nawet z pickow jak będziesz musiał kogoś przedłużać, to taki Gasol już by zleciał z całym swoim kontraktem. A jeśli jest taki słaby to w tankowaniu (musi grać) byłby jak znalazł. 8 minut temu, julekstep napisał: ignazz- zostaw już tą taktykę! (3ci raz zmienił od kiedy mam stronkę odpaloną) xD A może to nie on ? Haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Dzień 94 (na pierwszym miejscu goscie) Bucks 96 - Wizards 124 play-by-play Trailblazers 69 - Hawks 104 play-by-play Jazz 92 - Lakers 89 play-by-play Rockets 87 - Pacers 90 play-by-play Hornets 75 - Timberwolves 116 play-by-play Magic 105 - 76ers 120 play-by-play Cavaliers 117 - Sonics 126 play-by-play Grizzlies 106 - Raptors 93 play-by-play Suns 116 - Warriors 105 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 11 minut temu, MarcusCamby napisał: Czy umowa Stephena Jacksona faktycznie jest aż taka zła? Nie ma wcale wielu graczy o takich parametrach na jego pozycji. Są pozycje, gdzie talent jest przeładowany i chodzą jako ujemne assety, bo nie ma dla Nich miejsca w składach. No to jest fakt, dobrego PG nie jest ciężko znaleźć, gorzej z SFami np Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GeDDo Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 15 minut temu, MarcusCamby napisał: Czy umowa Stephena Jacksona faktycznie jest aż taka zła? Nie ma wcale wielu graczy o takich parametrach na jego pozycji. Są pozycje, gdzie talent jest przeładowany i chodzą jako ujemne assety, bo nie ma dla Nich miejsca w składach Ja polecam @january nie musisz dziękować A tak poważniej, to on nie jest taki zły, ale mógłby trochę mniej zarabiać. Niestety tak to już jest w simce, że trzeba czasami przepłacić aby kogoś pozyskać albo zatrzymać. No i tak też było z s-jaxem. Chyba (jeśli dobrze pamiętam) GM Kings go zatrzymywał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 No jeszcze z 2 takie mecze i Petro zapracuje sobie na kontrakt w Bostonie za rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 8 godzin temu, Qcin_69 napisał: XD z pamieci pisałem xd to wez popraw z dupy raczej, jak cuś to zemną deale ja siebie sam ojebie mega slogan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 15 godzin temu, january napisał: Przerzucę go przed campami na PF/C, bo tam mu stats brak, szkoda że wcześniej nikt tego nie zrobił Ale chętnie sprzedam jak coś xD Wątpię czy to pomoże, przy jego potencjale to raczej już się nie rozwinie, a może mocniej polecieć w rzucie czy handlingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Dzień 95 (na pierwszym miejscu goscie) 76ers 103 - Trailblazers 71 play-by-play Celtics 86 - Clippers 113 play-by-play Hornets 82 - Bulls 103 play-by-play Raptors 94 - Magic 125 play-by-play Suns 114 - Timberwolves 101 play-by-play Wizards 85 - Heat 94 play-by-play Mavericks 100 - Nets 108 play-by-play Rockets 99 - Jazz 113 play-by-play Pacers 80 - Nuggets 94 play-by-play Pistons 121 - Bucks 104 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Nets Trap: Normal Press: Often 4 przewinienia. Noż qrwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Teraz, january napisał: Btw co tu się robi jak ekipy mają tyle samo W przed loterią ? pewnie mecze bezpośrednie się liczą -> a co dalej to nie mam pojęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Zostało mi tylko 12 spotkań i wystarczy mi bilans 9-3, żeby zrobić 60w. Biorąc pod uwagę że mam dosyć łatwy terminarz to jest spora szansa. Nie spodziewałem się przed sezonem, a biorąc pod uwagę okoliczności (masa kontuzji) to Iverson to spokojnie GOAT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 9 minut temu, SlaKB napisał: Zostało mi tylko 12 spotkań i wystarczy mi bilans 9-3, żeby zrobić 60w. Biorąc pod uwagę że mam dosyć łatwy terminarz to jest spora szansa. Nie spodziewałem się przed sezonem, a biorąc pod uwagę okoliczności (masa kontuzji) to Iverson to spokojnie GOAT Nie ma to jak po meczu z Bucks zgłaszać kandydaturę na stanowisko GOATa. Aha - dziwna sprawa bo obecnie nikt w Pistons nie ma kontuzji -> zaraz musi się to zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Godzinę temu, january napisał: Przyszły tydzień: Poniedziałek Kings Wtorek Blazers Środa Bucks Czwartek Bucks Zobaczymy jak tam mój czołg sobie poradzi Btw co tu się robi jak ekipy mają tyle samo W przed loterią ? Nie ni ten mecz z wtorku powinien mieć specjalna oprawę kto tam będzie simowal? @julekstep ? Wez no wrzucaj kwartę po kwarcie zamist całego wyniku + jakby doszło do crunchtime to akcje po akcji z ostatnich 4 minut @BMF Ci pokazał jak można z c***olosowania zrobić show Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 5 minut temu, Qcin_69 napisał: Nie ni ten mecz z wtorku powinien mieć specjalna oprawę kto tam będzie simowal? @julekstep ? Wez no wrzucaj kwartę po kwarcie zamist całego wyniku + jakby doszło do crunchtime to akcje po akcji z ostatnich 4 minut @BMF Ci pokazał jak można z c***olosowania zrobić show wtorek to @SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi