Tecu Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 17 minut temu, SlaKB napisał: No nic, zobaczymy co przyniesie los, tym bardziej że Bulls mogą jeszcze przeskoczyć Pacers. Nie ma szans przy tym terminarzu. A z pewnością mniejsze niż utrata PO Też wolałbym z Pistons, ale to tak 2% szans vs 1% szans z 76ers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 42 minuty temu, Krzemo napisał: @Tecu skoryguj sobie taktykę (kluczowi w ofensywie) Ja chciałem o HCA powalczyć, ale sabotażyści z Orlando biednym bykom przed meczem popodmieniali notatki z założeniami ofensywnymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 4 minuty temu, january napisał: Gówno warci są ci Heat, kiedy mają wygrywać i wyprzedzić Cavs, by polepszyć mój pick. Co za łajza jest tam GMem?? Najgorsza z możliwych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 6 minut temu, ignazz napisał: Najgorsza z możliwych. ej @ignazz wolisz zrobic upset Magic czy Wizards? Może się dogadamy ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Obie ekipy są zbyt potężne abym miał szanse na upset Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 42 minuty temu, Tecu napisał: Nie ma szans przy tym terminarzu. A z pewnością mniejsze niż utrata PO Też wolałbym z Pistons, ale to tak 2% szans vs 1% szans z 76ers Wcześniej pisałeś, że Pistons mocniejsi 28 minut temu, january napisał: Gówno warci są ci Heat, kiedy mają wygrywać i wyprzedzić Cavs, by polepszyć mój pick. Co za łajza jest tam GMem?? Powyżej 20 picku to różnica i tak już jest znikoma, loteria bardziej czy trafi się kogoś sensownego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Teraz, january napisał: Tu się walka toczy o 2 picki w przedziale 19-27 (Jazz i Cavs), a po 20 próbnych simkach 2 PF-C "under the radar" się zazwyczaj bardzo, bardzo fajnie rozwija Czyli jednak można ładny scouting zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 1 minutę temu, january napisał: Wolę nasz beGMowy, ale na bezrybiu i rak ryba. Ale mogą mi te fajne wysokie typki przepaść, bo Jazz i Cavs za dużo wygrywają Jak znam Simbasket to bez patrzenia w csv myślę, że wiem o kogo chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 14 minut temu, SlaKB napisał: Wcześniej pisałeś, że Pistons mocniejsi Dalej tak twierdzę, ale jakąś tam odpowiedź na Iversona mam a na Shaqa nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Teraz, january napisał: Może Albo myślisz, że chodzi o typków, których mam w loterii tutaj i raczej nie są under the radar. Niemniej najśmieszniejsze w tych próbnych simkach jest to, że T.Young 11 razy na 20 wyleciał z ligi po 4-5 sezonach xD Tzn to bardziej głupota CPU, bo się rozwijał całkiem spoko (pewniak do top8 z W.Chandlerem i wiadomą szóstką) Young ogólnie powinien być spoko rolesem/starterem także dziwne te wyloty z ligi Teraz, Tecu napisał: Dalej tak twierdzę, ale jakąś tam odpowiedź na Iversona mam a na Shaqa nie. Hakeem się nie zgadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 1 minutę temu, january napisał: No dziwne Ale on się właśnie nawet spoko rozwija, tylko go olewa CPU w ponad 50% przypadków i wylot z ligi. Niemniej wstępnie po 20 simkowych próbkach: Tier1-2 (nie napiszę co i jak z wiadomych względów, ale jest niespodzianka i to nie jedna ) : Durant,Oden,Horford,Gasol,Noah,Conley Tier3: Young, W.Chandler,Splitter,B.Wright. To takie pewniaki do top10 tbh, dopiero potem jest ciekawiej jak chodzi o to kto wystrzela, a kto nie. A pewnie i tak to próbkowanie nic nie warte ;d Myślę, że jest sporo warte jednak. Wiadomo, że może być tak, że ten który rozwijał się 20 razy dobrze ostatecznie rozwinie się c***owo, ale to tak jak i w rl NBA. A takie sprawdzanie na pewno zwiększa szansę na dobry wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 13 minut temu, SlaKB napisał: Hakeem się nie zgadza Hakeem jest jeden i do tego słabo wypada na PF a na Iversona mam kilku grajków. Ale ogólnie i tak nie mam większych szans Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 btw. z simek Januarego wynika, że ten Durant to wcale nie jest taki pewniak do pierwszego picku.. pytanie teraz czy January piszę prawdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 4 minuty temu, Tecu napisał: Hakeem jest jeden i do tego słabo wypada na PF a na Iversona mam kilku grajków. Ale ogólnie i tak nie mam większych szans Na kogo bys w 1szej rundzie nie trafil to bede Ci kibicowac 4 minuty temu, SlaKB napisał: btw. z simek Januarego wynika, że ten Durant to wcale nie jest taki pewniak do pierwszego picku.. pytanie teraz czy January piszę prawdę Powinien być pewniakiem. Dużo łatwiej trafić b.dobrego centra niż b.dobrego winga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 2 godziny temu, julekstep napisał: Na kogo bys w 1szej rundzie nie trafil to bede Ci kibicowac I tak wiem, że to bardziej kibicowanie przeciwko niż za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 ściągnąłem sobie te simke w końcu i mam mały problem ( jak robię output csv to mimo informacji ze zostanie on utworzony w katalogu output to owy folder mi się nie pojawia)- miał ktoś z was podobna sytuacje? Tak to mi normalnie gierka się uruchamia i mogę przesimowac cały sezon od początku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Daj screen co masz za komunikat po output Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 (edytowane) W dniu 25.04.2020 o 17:08, Krzemo napisał: Daj screen co masz za komunikat po output Edytowane 24 Września 2020 przez Qcin_69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 to wklej jeszcze foto folderu, do którego jest tam ściecha bo generalnie wygląda normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 25 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2020 (edytowane) W dniu 25.04.2020 o 18:04, julekstep napisał: to wklej jeszcze foto folderu, do którego jest tam ściecha bo generalnie wygląda normalnie Edytowane 24 Września 2020 przez Qcin_69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi