Qcin_69 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Live z losowania draftu bylby zajebisty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Powiedzieć, że Malone wyjaśnił Webbera ... to jak nic nie powiedzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 8 minut temu, Krzemo napisał: Powiedzieć, że Malone wyjaśnił Webbera ... to jak nic nie powiedzieć nie bój nie bój na PO i tak się połamie kurde same mecze wyjazdowe mi zostały w tym 0 z tankami nie utrzymam chyba tego HCA 26 minut temu, Qcin_69 napisał: Live z losowania draftu bylby zajebisty niestety w gierce nie ma tak fajnie, że losuje team by team, jest tylko lista teamów (wg szans) -> klik -> i już jest cały draft order Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 14 minut temu, julekstep napisał: nie bój nie bój na PO i tak się połamie kurde same mecze wyjazdowe mi zostały w tym 0 z tankami nie utrzymam chyba tego HCA niestety w gierce nie ma tak fajnie, że losuje team by team, jest tylko lista teamów (wg szans) -> klik -> i już jest cały draft order 3 ciężkie wyjazdy pozostały z zespołami mocno walczącymi ale z zachodu. reszta spotkań do wygrania ale nie ma nic za darmo. Strata jest jednak spora. Przewiercilem składy pistons i 76ers i one maja miażdżąca przewagę nad innymi zespołami. Miazga. Jak do tego doszło? Okradanie 10 lat botów? Potężne zespoły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 31 minut temu, julekstep napisał: niestety w gierce nie ma tak fajnie, że losuje team by team, jest tylko lista teamów (wg szans) -> klik -> i już jest cały draft order Nie musi to być długi live, ale losowanie będzie czyste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 'MVP' Webber został zniszczony przez 80 letniego Malone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 3 minuty temu, SlaKB napisał: 'MVP' Webber został zniszczony przez 80 letniego Malone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 9 minut temu, Pablo81 napisał: Nie musi to być długi live, ale losowanie będzie czyste Nie No bez przesady, nie wierzę że ktokolwiek poza Januarym by chciał ustawić draft xd niemniej tez mi się podobne opcja z livem nawet krotkim, bylyby emocje na zywo mimo wszystko to plus FA i campy fajnie byloby sledzic na zywo 3 minuty temu, julekstep napisał: Na szczescie Ostertag zrobil progres i spudlowal o 12 rzutow mniej niż w debiucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 6 minut temu, Qcin_69 napisał: niemniej tez mi się podobne opcja z livem nawet krotkim, bylyby emocje na zywo mimo wszystko to plus FA i campy fajnie byloby sledzic na zywo Draft i FA nawet spoko campy to nie bardzo -> bo albo wchodzenie 1 by 1 do grajków, albo filmik z tego jak komisz wrzuca csv'ke na serwer xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 38 minut temu, julekstep napisał: Draft i FA nawet spoko campy to nie bardzo -> bo albo wchodzenie 1 by 1 do grajków, albo filmik z tego jak komisz wrzuca csv'ke na serwer xD No to bedzie live?;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: No to bedzie live?;D imho można pomyśleć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Malone ogólnie po słabym początku się rozkręcił, aktualne średnie z sezonu to 26-11, całkiem nieźle jak na 34 latka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Byłaby możliwość wrzucenia mi Price'a i Chapmana do składu na stronkę przed wieczorną simką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 6 minut temu, Principe napisał: Byłaby możliwość wrzucenia mi Price'a i Chapmana do składu na stronkę przed wieczorną simką? Chapman ma jeszcze 3 tygodnie kontuzji z tego co pamietam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 6 minut temu, Principe napisał: Byłaby możliwość wrzucenia mi Price'a i Chapmana do składu na stronkę przed wieczorną simką? Niestety już simnięte, właśnie się pliki na serwer ładują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 A dobra, faktycznie dostałem sms od sztabu medycznego, że jegomość nie przeszedł testów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Dzień 110 (na pierwszym miejscu goscie) Wizards 118 - Nets 125 play-by-play Suns 111 - Jazz 109 play-by-play Cavaliers 113 - Lakers 107 play-by-play Spurs 110 - Bucks 89 play-by-play Pacers 106 - Knicks 125 play-by-play Bulls 144 - Clippers 88 play-by-play Magic 121 - Timberwolves 112 play-by-play Trailblazers 90 - Grizzlies 128 play-by-play Mavericks 91 - Raptors 117 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Nie to, że narzekam na wynik, ale ktoś mi wytłumaczy jak to działa? Richmond nie był wystawiony na mecz a Dunleavy był wystawiony, nawet jako najważniejszy ofensywny i nie zagrał. O co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 (edytowane) 7 minut temu, Tecu napisał: Nie to, że narzekam na wynik, ale ktoś mi wytłumaczy jak to działa? Richmond nie był wystawiony na mecz a Dunleavy był wystawiony, nawet jako najważniejszy ofensywny i nie zagrał. O co chodzi? strzelam że przeoczenie -> ale jak obyło się bezkontuzyjnie to chyba ujdzie płazem? a działa to tak: na stronce mamy notyfikację kto zmieniał skład (najbardziej wkurwiają tacy co nic nie zmienili a kliknęli 'ustaw' - nic nie podpowiadam, ale możecie zrobić rajd jak @SlaKB simuje xD), stąd klikamy team (+ odhaczamy że zmieniliśmy) i mamy lineup danego teamu -> no i potem ręczne to przeklepujemy do gry więc niestety miejsca na 'human error' jest sporo Edytowane 24 Kwietnia 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 (edytowane) 10 minut temu, Tecu napisał: Nie to, że narzekam na wynik, ale ktoś mi wytłumaczy jak to działa? Richmond nie był wystawiony na mecz a Dunleavy był wystawiony, nawet jako najważniejszy ofensywny i nie zagrał. O co chodzi? Missclick, sorry Edytowane 24 Kwietnia 2020 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi