Qcin_69 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 3 minuty temu, Sylvinho. napisał: Dlaczego u mnie Nowitzki grał jak go nie wystawiałem do składu i dodatkowo dałem go na IL ? Widocznie trener uznał ze lepszy Dirk bez nogi niż reszta Teoich kasztanów xd 5 minut temu, julekstep napisał: oho widzię po ostatnich zaczepkach @Qcin_69wyciągnął swoje największe armaty Kidd na C (wyjaśnił Ostertaga tak btw xD), Duncan na SF, Morrison w s5 było o włos @SlaKB zerknij kto w swoim debiucie został POTG (i to przegranego meczu ) mam za mocny skład teraz xd ciężko tankować, na szczęście Petro wciąż daje radę ale coś czuje ze spadnę na 4-5 przed loteria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 (edytowane) 2 minuty temu, julekstep napisał: Nie możesz nikogo wystawić na IL jak masz 12 grajków (można/trzeba tylko jak ma się nadmiar). Dodatkowo jako 2giego SFa masz McGrady'ego...który gra w s5 i jeszcze kilka innych ciekawostek w lineupie -> więc jak brakuje kogo wsadzić gierka dobiera BPA (a pewnie Dirk tam jest najlepszy pod każdą pozycję xD) W taktyce był jeszcze do tego Worthy. Do poprawy @Sylvinho. Edytowane 19 Kwietnia 2020 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 (edytowane) Dobra, dzięki panowie. Jeszcze nie opanowałem tajników tankowania i muszę podszkolić się u Januarego w tej kwestii Edytowane 19 Kwietnia 2020 przez Sylvinho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Jutro mecz na szczycie Kings-Celtics i chyba będę trzymał kciuki za Bostonem bo Sacramento depcze mi po pietach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 3 minuty temu, january napisał: Za Bostonem, czyli za Kings? Napisałbym, że kozak meczycho, bo zagra 16 z bottom25 graczy w lidze (10 z Celtics, w tym 6 najgorszych i 8 z 9 najgorszych w lidze), ale trochę się cykam, bo co jak ktoś z moich zrobi to co ten mający 305 funtów point guard Bux Ha Seung Jin (ten 7 najgorszy w lidze gracz :P), który właśnie wykręcił 43/6/7 ? Yep, jutro ubieram koszulke Bibbyego i opaske. Wszyscy jestemy Krolami! Niech No ten Petro zlapie trochę oddechu bo ciężko mu bedzie 13L z rzedu zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 U mnie w meczu tez ciekawy potg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Blisko było do podwójnego triple double na blokach: Magloire 17p, 15rb, 11bl AK47 14p, 11rb, 8bl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 9 minut temu, january napisał: Teraz jest dylemat Chcę się spytać o coś co jest imo zgodne z przepisami, ale się boję, że kiedy się zapytam to znowu wejdzie jakieś january-rule I to co chcę ogarnąć przestanie być legalne ;< jak będzie coś psującego grę to się zastosuje prawo wstecznie i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Dzień 101 (na pierwszym miejscu goscie) Suns 115 - Cavaliers 122 play-by-play Rockets 109 - Spurs 113 play-by-play 76ers 141 - Pistons 143 play-by-play Wizards 119 - Warriors 106 play-by-play Mavericks 104 - Bucks 98 play-by-play Magic 125 - Celtics 71 play-by-play Grizzlies 110 - Nuggets 105 play-by-play Kings 64 - Knicks 96 play-by-play Hornets 83 - Jazz 103 play-by-play Hawks 117 - Raptors 109 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Vlade Divac (Wizards) - 9 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Drugi pick w loterii dla Blazers coraz bliżej! Mamy pace na 10 wybór w drafcie od GSW ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Ależ ważna wygrana Spurs! Podczas transmisji kamery często pokazywały żywiołowo reagującego G. Wallece'a, a komentatorzy podkreślali doskonały team spirit I pomyśleć, że nowy GM Spurs zaczął swoją przygodę w lidze od bilansu 0-6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 2 minuty temu, january napisał: Weź się @eMeS uspokój z tymi zwycięstwami, bo ten pick coraz marniej zaczyna wyglądać Nie moge, bo @Krzemo się z knicksami skrada. Zaraz zrobi run i obstawiam, że ktoś z obecnego PO składu wyleci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Ależ meczycho w Detroit czuc było atmosferę Playoffs. Iverson drugi raz vs Sixers świetny mecz, pokazuje Shaqowi kto jest najlepszym graczem w lidze. AI ani razu nie zszedł z boiska i zagrał całe 53 minuty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 5 minut temu, SlaKB napisał: Ależ meczycho w Detroit czuc było atmosferę Playoffs. Iverson drugi raz vs Sixers świetny mecz, pokazuje Shaqowi kto jest najlepszym graczem w lidze. AI ani razu nie zszedł z boiska i zagrał całe 53 minuty Ustnawiles taktykę AI AI AI? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 3 minuty temu, ignazz napisał: Ustnawiles taktykę AI AI AI? Nie, ale połamał mi się wczoraj wchodzący za Iversona Hardaway i nic nie zmieniałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Dzień 102 (na pierwszym miejscu goscie) Kings 90 - Celtics 84 play-by-play Hornets 85 - Pacers 129 play-by-play Nuggets 93 - Clippers 81 play-by-play Wizards 88 - Suns 100 play-by-play Rockets 98 - Hawks 95 play-by-play Grizzlies 92 - Trailblazers 85 play-by-play Bulls 112 - Magic 91 play-by-play Cavaliers 120 - Raptors 107 play-by-play Timberwolves 112 - Heat 121 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Jim Jackson (Hawks) – 9 dni (Severe Migraines) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Ostertag jeszcze nie załapał że to ja mu teraz płacę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Wilki postawiły się. Hill zrobił swoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Uff brawo January ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2020 Te wysokie chłopaki na rozegraniu są coraz lepsi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi