julekstep Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 1 minutę temu, SlaKB napisał: Magiczne cyferki robił przez tydzień, wcześniej był długo w poprzednich sezonach jedna z dwóch opcji i jakoś taki magiczny nie był raczej nigdy (moze w 1szych 2-3 sezonach) nie byl u mnie opcja nie pamietam jak bylo w Wizards rok temu, ale te 20+ ppg robil luzem (a na campach praktycznie nie stracil, wiec jest ciagle do tego zdolny) no i przede wszystkim jest krolem D a Bulls moga grac rozne taktyki (inside pod Hakeema 8 Gilliama, balanced itd) - a w tych nieortodoksyjnych Payton jest b.cool. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Teraz, julekstep napisał: raczej nigdy (moze w 1szych 2-3 sezonach) nie byl u mnie opcja nie pamietam jak bylo w Wizards rok temu, ale te 20+ ppg robil luzem (a na campach praktycznie nie stracil, wiec jest ciagle do tego zdolny) no i przede wszystkim jest krolem D a Bulls moga grac rozne taktyki (inside pod Hakeema 8 Gilliama, balanced itd) - a w tych nieortodoksyjnych Payton jest b.cool. Przez całą karierę zrobił 3 razy powyżej 20 ppg, rzeczywiście luz jak c*** xd Nie przekonasz mnie, Bulls praktycznie nic nie zyskują, różnica między Paytonem, a Brandonem jest minimalna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 2 minuty temu, SlaKB napisał: Przez całą karierę zrobił 3 razy powyżej 20 ppg, rzeczywiście luz jak c*** xd Nie przekonasz mnie, Bulls praktycznie nic nie zyskują, różnica między Paytonem, a Brandonem jest minimalna Jestes hejterem wielkich Magic i tyle. Nie moge zrobic z tym nic poza pokonaniem Cie (kolejny raz z rzedu!) w PO. Bede Cie ogrywal az zostaniesz fanem! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 2 minuty temu, julekstep napisał: Jestes hejterem wielkich Magic i tyle. Nie moge zrobic z tym nic poza pokonaniem Cie (kolejny raz z rzedu!) w PO. Bede Cie ogrywal az zostaniesz fanem! xD Kevin SlaKB Durant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 3 minuty temu, julekstep napisał: Jestes hejterem wielkich Magic i tyle. Nie moge zrobic z tym nic poza pokonaniem Cie (kolejny raz z rzedu!) w PO. Bede Cie ogrywal az zostaniesz fanem! xD Do tej pory raz mnie ograles, weź głęboki oddech i nie świruj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Teraz, SlaKB napisał: Do tej pory raz mnie ograles, weź głęboki oddech i nie świruj ciesz sie ze na komorce nie chce mi sie sprawdzac archiwum i prostowac tych wierutnych klamstw! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Ja przynajmniej byłem w finale, pokonując jako jedyny zdrowych Sixers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 @SlaKB @julekstep Nie wiem kto dziś simuje, ale strzelam, że jeden z Was Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 1 minutę temu, Tecu napisał: @SlaKB @julekstep Nie wiem kto dziś simuje, ale strzelam, że jeden z Was Błąd, zgodnie z planem miał @Krzemo simowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Dzień 99 (na pierwszym miejscu goscie) Warriors 95 - Hawks 103 play-by-play Bucks 94 - Sonics 123 play-by-play Wizards 103 - Pistons 126 play-by-play Mavericks 116 - Bulls 95 play-by-play Heat 102 - Cavaliers 104 play-by-play Magic 104 - Grizzlies 117 play-by-play Nets 92 - Hornets 72 play-by-play Knicks 87 - Jazz 112 play-by-play Clippers 124 - Trailblazers 128 play-by-play Nuggets 105 - Raptors 99 play-by-play Lakers 93 - 76ers 110 play-by-play Suns 128 - Celtics 71 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Hakim Warrick - STL - 7 days Rex Chapman - DAL - 17 days Isaiah Rider - MIA - 6 days LaPhoso Ellis - CLE - 3 days LeBron James - MEM - 5 days Horace Grant - UTA - 2 days ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze wieczorem! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Znowu losowanie do powtórki. Gratulacje. Nie za często te urazy? Wraca Dee schodzi Rider. Kurde. Mecz przegrany na linii FT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Webber chora linijka Niestety nie starczyla na sedziow xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 k****, Krzemo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: k****, Krzemo... Było grzebać przy taktyce ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Dwaj giganci wschodu ostro finiszują.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 13 minut temu, Krzemo napisał: Było grzebać przy taktyce ? Ehh Mo.Williams. Co.on robil na SG noNo ale nic to ;D Kultura Wygrywania wziela gore nad ohydnym tankiem po meczy wszyscy poszlismy na pizzę i kremowki i chlopaki wiedza co maja robic od jutra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: Ehh Mo.Williams. Co.on robil na SG noNo ale nic to ;D Kultura Wygrywania wziela gore nad ohydnym tankiem po meczy wszyscy poszlismy na pizzę i kremowki i chlopaki wiedza co maja robic od jutra Wejście smoka spoza rotacji . Na IL trzeba było go dać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Scott ładnie wyjaśnił Mashburna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Widzę Ostertag na wejściu będzie miał wielki sprawdzian vs Rex Chapman ! szlagier się szykuje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Chapman się połamał ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi