SlaKB Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 2 minuty temu, january napisał: Wuntpie, Podkolzin ma "5" w rzutach za 3, a nie jak Martin "97" xD Podkolzin pod koszem zniszczy Petro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Fajnie jak Duranta wylosuje jakiś prawie PO team. Takie Orlando Penny z Shaq by mi się przypomniało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 2 minuty temu, january napisał: Wuntpie, Podkolzin ma "5" w rzutach za 3, a nie jak Martin "97" xD Spokojnie, na mecz z Tobą przygotowywani są specjalni zadaniowcy 1 minutę temu, ignazz napisał: Fajnie jak Duranta wylosuje jakiś prawie PO team. Takie Orlando Penny z Shaq by mi się przypomniało Pisałem dzisiaj z Januarym ze mam takie przeczucie ze Duranta dostanie ktoś z pickiem 8plus przed loteria xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Kiedy to cudo? Wstępna wcześniej lub nie będę się kładł aby obejrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 1 minutę temu, ignazz napisał: Fajnie jak Duranta wylosuje jakiś prawie PO team. Takie Orlando Penny z Shaq by mi się przypomniało Taki Durex w Wolves to byłoby coś, @kahR pewnie od razu by contendera zbudował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Teraz, january napisał: Faktycznie te mecze na dole >>> jakieś Sixers vs Pistons Zwłaszcza ze u nas wynik to loteria a tam wiadomo ze 76ers wygra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Teraz, january napisał: Faktycznie te mecze na dole >>> jakieś Sixers vs Pistons Obejrzę oba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Zwłaszcza ze u nas wynik to loteria a tam wiadomo ze 76ers wygra Ok, o pierwszym picku możesz zapomnieć 1 minutę temu, ignazz napisał: Obejrzę oba. Julek miał zrobić animację na podstawie pbp, ale chyba zrezygnował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Mam nadzieje ze losowanie draftu będzie robił @Krzemo ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 5 minut temu, january napisał: Panowie bądźmy szczerzy. Za dopracowanie ordynarnego tankowania do maximum (w ostatnim sezonie gdzie takie coś jest możliwe) to #1 w drafcie mi się po prostu należy Zwłaszcza, że tankować zacząłem jako ostatni, a pozostali hardtankerzy mieli na to cały sezon ;< I teraz to początkowe 11-14 mnie prześladuje. Nie gadaj, ja zacząłem tydzień temu dopiero jak miałem już 1W mniej niż TT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 9 minut temu, SlaKB napisał: Julek miał zrobić animację na podstawie pbp, ale chyba zrezygnował na razie się zniechęciłem xD, ale wrócę do tego 13 minut temu, Qcin_69 napisał: Pisałem dzisiaj z Januarym ze mam takie przeczucie ze Duranta dostanie ktoś z pickiem 8plus przed loteria xd Jest 6ciu chamskich tankerów, więc mnie już 7+ zadowoli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 2 minuty temu, julekstep napisał: na razie się zniechęciłem xD, ale wrócę do tego Jest 6ciu chamskich tankerów, więc mnie już 7+ zadowoli 5,5 ja długo byłem Rycerzem, ale mnie chcieli zrobić w c***a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 8 minut temu, january napisał: Panowie bądźmy szczerzy. Za dopracowanie ordynarnego tankowania do maximum (w ostatnim sezonie gdzie takie coś jest możliwe) to #1 w drafcie mi się po prostu należy Zwłaszcza, że tankować zacząłem jako ostatni, a pozostali hardtankerzy mieli na to cały sezon ;< I teraz to początkowe 11-14 mnie prześladuje. Jedynka w drafcie należy się najsłabszej drużynie w stawce, a to są bez wątpienia Hornets. Ty miałeś Paul Pierce, Pau Gasola, Lamara Odoma, Stephena Jacksona. Solidne core. Ja ściągałem rezerwowego gracza Spurs Amare Stoudamire i był to z marszu bezsprzecznie najlepszy mój zawodnik. Ja nie tankuje, ja tylko próbuje wyrównywać szanse, kosztem haniebnych praktyk dużo mocniejszej konkurencji. Ten pierwszy pick mi się należy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 13 minut temu, january napisał: #1 w drafcie mi się po prostu należy 5 minut temu, Qcin_69 napisał: ja długo byłem Rycerzem 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Ten pierwszy pick mi się należy o k**** xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Jedynka w drafcie należy się najsłabszej drużynie w stawce, a to są bez wątpienia Hornets. Ty miałeś Paul Pierce, Pau Gasola, Lamara Odoma, Stephena Jacksona. Solidne core. Ja ściągałem rezerwowego gracza Spurs Amare Stoudamire i był to z marszu bezsprzecznie najlepszy mój zawodnik. Ja nie tankuje, ja tylko próbuje wyrównywać szanse, kosztem haniebnych praktyk dużo mocniejszej konkurencji. Ten pierwszy pick mi się należy Amare w Spurs był starterem i robił 22-10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 1 minutę temu, MarcusCamby napisał: Jedynka w drafcie należy się najsłabszej drużynie w stawce, a to są bez wątpienia Hornets. Ty miałeś Paul Pierce, Pau Gasola, Lamara Odoma, Stephena Jacksona. Solidne core. Ja ściągałem rezerwowego gracza Spurs Amare Stoudamire i był to z marszu bezsprzecznie najlepszy mój zawodnik. Ja nie tankuje, ja tylko próbuje wyrównywać szanse, kosztem haniebnych praktyk dużo mocniejszej konkurencji. Ten pierwszy pick mi się należy Myśle ze w tym roku o 1 picku powinno decydować głosowanie GMow, jako sprawdzony i obiektywy sposób rozstrzygania sporów. . z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z z Zartowalem January, tutaj Twoje manipulacje i propaganda na nic się nie zdadzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Teraz, SlaKB napisał: Amare w Spurs był starterem i robił 22-10 Niczego to nie zmienia. Na normalnych zasadach wykluczających tankowanie, jedynka byłaby moja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Teraz, MarcusCamby napisał: Niczego to nie zmienia. Na normalnych zasadach wykluczających tankowanie, jedynka byłaby moja Nie doceniasz Bucks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 3 minuty temu, julekstep napisał: o k**** xD Witaj w beGM xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 1 minutę temu, january napisał: Ja tam sprawdzę za rok na normalnych zasadach jak to będzie wyglądało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi