Qcin_69 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 9 minut temu, january napisał: A jeszcze Celtom komisze kłody pod nogi rzucają! Z tego co pamietam gramy w następny wtorek! Ten mecz mógłby lecieć live Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 o k**** co Kevin Martin odjebał vs PTB xDDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 1 minutę temu, julekstep napisał: o k**** co Kevin Martin odjebał vs PTB xDDDD Zaczynam się bać ze zaliczył coś w stylu 1/22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Teraz, Qcin_69 napisał: Zaczynam się bać ze zaliczył coś w stylu 1/22 nah 3 rekordy Magic pobił xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 2 minuty temu, julekstep napisał: nah 3 rekordy Magic pobił xD vs Blazers się nie liczy 8 minut temu, january napisał: Dlatego my z Cambym idziemy po Odena:) A swoją drogą kto tu jest Fryzjerem, do którego trza zadzwonić 711 razy przed loterią? Jeszcze niewiadomo, ale biorąc pod uwagę że ostatnie offseason byłem wyłączony całkowicie to jak będę miał czas to ja się za to wezmę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 1 minutę temu, SlaKB napisał: vs Blazers się nie liczy Jeszcze niewiadomo, ale biorąc pod uwagę że ostatnie offseason byłem wyłączony całkowicie to jak będę miał czas to ja się za to wezmę Dla Ciebie Mo Williams bez picku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 1 minutę temu, january napisał: Ok Zapamiętam A jak tam kolejni gracze z draftu w media roomie? To już @julekstep za to odpowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Dzień 92 (na pierwszym miejscu goscie) Jazz 118 - Timberwolves 120 play-by-play Raptors 114 - Hornets 106 play-by-play Bulls 86 - Heat 84 play-by-play Trailblazers 90 - Magic 137 play-by-play Warriors 82 - Knicks 97 play-by-play Suns 92 - Wizards 97 play-by-play Sonics 100 - 76ers 141 play-by-play Spurs 97 - Nuggets 115 play-by-play Celtics 69 - Pacers 126 play-by-play Kings 88 - Mavericks 112 play-by-play Grizzlies 99 - Pistons 103 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu 5 minut temu, january napisał: A jak tam kolejni gracze z draftu w media roomie? szkoda na nich excela otwierać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Słabe te wyniki. I podejrzanie szybko. Czyli to fejki. Dajcie te prawdziwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 przeciwko tankerom gra sama frajda, człowiek może sie podbudować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 2 minuty temu, ignazz napisał: Słabe te wyniki. I podejrzanie szybko. Czyli to fejki. Dajcie te prawdziwe. w pracy mnie wkurwili (bo kazali mi coś zrobić), więc się szybciej wylogowałem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Petro właśnie sobie zapewnił grube minuty do końca sezonu, ale January przeoczyłeś tank commandera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 1 minutę temu, julekstep napisał: w pracy mnie wkurwili (bo kazali mi coś zrobić), więc się szybciej wylogowałem xD Wykasuj te fejki. Zjedz kolacje potem Losuj. I opublikuj. Nie wygłupiaj się przed kolacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Teraz, ignazz napisał: Wykasuj te fejki. Zjedz kolacje potem Losuj. I opublikuj. Nie wygłupiaj się przed kolacja. też już zjadłem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Teraz, julekstep napisał: też już zjadłem xD Słaba ta kolacja. 84 kalorie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 1 minutę temu, ignazz napisał: Słaba ta kolacja. 84 kalorie? 86 wygrałem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 3 minuty temu, january napisał: -47? Słabo Meh, Kevin Martin rzucił na Petro 61 punktów to ten Twój Podkolozin easy 40 jebnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Martin wyrównał rekord simki w trafionych trójkach w jednym meczu. Malone po tej drugiej kontuzji wrócił w swojej normalnej dyspozycji iverson kryty przez Lebrona zrobił TD, 19-11-11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 1 minutę temu, Qcin_69 napisał: Meh, Kevin Martin rzucił na Petro 61 petro to prospect, dziwne że mi go wcisnąć nie chciałeś choć w sumie w związku ze strategią ma to sens, za niespełna miech będzie top prospectem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 15 minut temu, julekstep napisał: 86 wygrałem xD Dobra. Najadłeś się losuj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi