Qcin_69 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Teraz, julekstep napisał: ja muszę przyznać, że robi mi się ciepło na serduszku jak widzę połamańców u SlaKBa xD Nie no to wiadomo, jak Koncak walił 30 punktów na mecz i Boston wygrywał to tez się uśmiechałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Teraz, SlaKB napisał: O Ty c***u Nienawiść do Pistonsów tak zostałem wychowany! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Teraz, julekstep napisał: Nienawiść do Pistonsów tak zostałem wychowany! Macie jakaś historie waszych starć w PO? To od tego się zaczęło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Teraz, Qcin_69 napisał: Macie jakaś historie waszych starć w PO? To od tego się zaczęło ? W PO to rzadko się spotykaliśmy, w tamtym roku dostałem wpierdol pewnie bierze się to z tego, że w pewnym momencie byliśmy jedynymi aktywnymi GMami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Teraz, january napisał: Jakbyś jeszcze taki wyszczekany był jak mi się w deal podczas pendingu wpierdzielałeś... Przecież byłem xd dzięki mnie CVBE dostał jakieś 2 dodatkowe picki za friko mnie potem tez wyruchano na Nashu cóż, takie życie na forumku, raz Ty wkładasz, innym razem Tobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 2 minuty temu, julekstep napisał: Nienawiść do Pistonsów tak zostałem wychowany! Ja prawdziwy beef to i tak miałem ze Stro i Bulls, ale lepszy Julek i Magic niż nikt! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Teraz, SlaKB napisał: W PO to rzadko się spotykaliśmy, w tamtym roku dostałem wpierdol pewnie bierze się to z tego, że pewnym momencie byliśmy jedynymi aktywnymi GMami Magic przeszli 1 rundę w PO?:D ale Julek musi tęsknić za botami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Teraz, Qcin_69 napisał: Magic przeszli 1 rundę w PO?:D ale Julek musi tęsknić za botami 2 runda to jest ich sufit (ogólnie julkowi po nocach to się Sixers śnią, dostał od nich chyba z 5 razy w ostatnich latach :D) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Teraz, Qcin_69 napisał: Magic przeszli 1 rundę w PO?:D ale Julek musi tęsknić za botami ej rok temu bylem w WCF helol! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Teraz, julekstep napisał: ej rok temu bylem w WCF helol! W WCF na pewno! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Teraz, january napisał: Ku*wa miałeś poczekac, bo sam chciałem potem za tych wafli do Ciebie po Ewinga i picki uderzyć xD Ale nie - się wjebać musiał Wolałbym oddać picki Ashigaru za lajka, niż Tobie oszuscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Teraz, SlaKB napisał: 2 runda to jest ich sufit (ogólnie julkowi po nocach to się Sixers śnią, dostał od nich chyba z 5 razy w ostatnich latach :D) WCF ROK TEMU!!!! a 76ers chyba tylko raz zdobyli misia nie ogrywajac mnie po drodze -> generalnie mozna przyjac ze Magic to druga sila simki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Teraz, january napisał: Dopiero co chciałeś mi dać 3 1st roundery za Piersa i Dżamisona łajzo Przecież to nie miały być moje picki xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 1 minutę temu, julekstep napisał: WCF ROK TEMU!!!! a 76ers chyba tylko raz zdobyli misia nie ogrywajac mnie po drodze -> generalnie mozna przyjac ze Magic to druga sila simki XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 1 minutę temu, julekstep napisał: WCF ROK TEMU!!!! a 76ers chyba tylko raz zdobyli misia nie ogrywajac mnie po drodze -> generalnie mozna przyjac ze Magic to druga sila simki Wstawaj Julek, zesrales się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 13 minut temu, Qcin_69 napisał: No ale stary, czy ktoś Ci bronił zapytać o niego wcześniej? Czy ktokolwiek tutaj ma zakaz negocjowania? Albo ktokolwiek ma nakaz ogłaszania wystawienia gracza na TB? Dla mnie to jest absurdalne ze muszę się tłumaczyć ze zrobiłem deal, którego nawet przed tym wysypem krytyki nie potrafiłem ocenić czy jest dobry czy zły dla mnie przypomnę tylko jak byłem jechany przez Julka za wymianę Jordana rok temu- dzisiaj, strzelam, nie dostalb nawet połowy tego co dostałem. Serio to tylko gra, nikt tutaj chyba nie ma złych intencji, przynajmniej z mojej strony takich nie ma- ba, nawet od siebie dołożyłem w tym dealu pick Lakers bo miało być bez niego i tyle- niech to będzie zachęta dla niektórych GMow do większej aktywności przed a nie po ogłoszeniu wymian, bo się chyba towarzystwo za wygodne zaczyna robić- może w ogóle olać wymiany i rozpocząć publiczne aukcje, pewnie znakomitej wiekszosci będzie to na rękę, nie będzie trzeba samodzielnie myśleć i działać :] Chłopie, gdybym to ja miał ból dupy o tego Allena to lekkim c***em dam Jasona Terry i próbuj z tym walczyć. Nawet bym nie pisnął tylko przebijał. I nie próbuj kolejny raz robić z siebie ofiary, bo to już robi się coraz nudniejsze i żenua. Wymiany z Jordanem nie pamiętam, akurat wtedy miałem taki okres w życiu gdy olewałem wszystko co się dzieje wokół, rzadko wchodząc w cokolwiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 1 minutę temu, kolader napisał: Chłopie, gdybym to ja miał ból dupy o tego Allena to lekkim c***em dam Jasona Terry i próbuj z tym walczyć. Nawet bym nie pisnął tylko przebijał. I nie próbuj kolejny raz robić z siebie ofiary, bo to już robi się coraz nudniejsze i żenua. Wymiany z Jordanem nie pamiętam, akurat wtedy miałem taki okres w życiu gdy olewałem wszystko co się dzieje wokół, rzadko wchodząc w cokolwiek. XD Przecież mi to lata W sumie mnie to bardziej bawi niż denerwuje ze za każdym razem jak zrobię jakiś dobry dla siebie deal to jestem jechany od Cyganów xd Choć bardziej bawi mnie to ze nowi GMowie są przede mna ostrzegani w beGM xd Poswiecilem na ten deal jakieś 5 minut życia, noo może 10 bo z komórki się dłużej pisze wiec jak padnie to cóż, będę z tym żył jakby mi padł taki gdzie poswiecilem ~2tygodnie to pewnie bym się obraził na chwile, ale tutaj meh, znam na tyle Wariata ze cyrków nie będzie robił i odgoni sępy najwyżej coś mu dorzucę skoro piszecie ze deal nierówny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Dzień 90 (na pierwszym miejscu goscie) Spurs 110 - Clippers 109 play-by-play Nets 115 - Rockets 142 play-by-play Nuggets 120 - Heat 119 play-by-play Grizzlies 117 - Warriors 105 play-by-play Raptors 104 - Lakers 127 play-by-play Mavericks 99 - Bucks 93 play-by-play Celtics 77 - Bulls 114 play-by-play Wizards 130 - Magic 106 play-by-play Jazz 110 - Trailblazers 100 play-by-play Sonics 132 - Pacers 118 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Jason Williams (Grizzlies)- 26 dni (Dislocated Knee) ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Meczycho w Miami. Niestety nie można wszystkiego wygrywać. Gratuluje. Boozer faul out przy 18 rzutach wolnych. Heat 45????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 3cie miejsce odjechało trochę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi