Qcin_69 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 No dokładnie ja tutaj sporo ryzykuje zwłaszcza że za Manu odrzucalrm 2x1st oferty, No ale c***, wazne że wszystko zostaje w Jazzowej rodzinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Teraz, eMeS napisał: Nie no chwila, Allen jest na FA zaraz, możliwe że w portland nie zagra w ogóle BR masz więc raczej tam zostanie. Ten deal jest bez sensu bo po co mu Nash i Brand jak ma Jeffersona i Williamsa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Teraz, eMeS napisał: Nie no chwila, Allen jest na FA zaraz, możliwe że w portland nie zagra w ogóle 1 - po skończeniu RS cześć graczy wyrazi chęć przedłużenia (rezygnację z FA) - Allen może być wśród nich jak najbardziej 2 - Indiana bierze na siebie kontrakty Branda i Nasha, których generalnie lepiej nie mieć niż mieć (więc lepszy Allen na dachu niż te dwa kasztany w garści tbh) 3 - PTB dostanie birdy do Allena (zawsze fajnie) 4 - Nie licząc Allena to drugim najbardziej wartościowym grajkiem w wymianie jest Bison Dele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 1 minutę temu, eMeS napisał: Nie no chwila, Allen jest na FA zaraz, możliwe że w portland nie zagra w ogóle To fakt, ale w Pacers była spora szansa że zostanie. Ja mam nadzieję, że on odejdzie (bez urazy Qcin) bo jest jednym z lepszych SG w lidze, a do tej pory to chyba dopiero jego drugi sezon gdy nie gra w tankerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 1 minutę temu, SlaKB napisał: To fakt, ale w Pacers była spora szansa że zostanie. Ja mam nadzieję, że on odejdzie (bez urazy Qcin) bo jest jednym z lepszych SG w lidze, a do tej pory to chyba dopiero jego drugi sezon gdy nie gra w tankerze Przeciez ja za rok gram easy w PO, ALLEN I MIEJSCE NA MAKSA DONTEGO BYNUM BARGNANI RONDO I DURANT(DAJ BOZE) xd także idealny warunki by zostac legenda Blazers nie to co ta pipa Jordan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Krotkie podsumowanie narybku z BeGM: @january - lamie wszelkie bariery w tankowaniu @Qcin_69 - lamie wszelkie bariery w cyganieniu @ignazz - zaraz zrobi mistrza w pierwszym sezonie przejmujac loteryjny team Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Ale z tymi loteryjnymi Heat to nie szalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 1 minutę temu, SlaKB napisał: Ale z tymi loteryjnymi Heat to nie szalej jakby grał tym co miał na początku to nie miałby szans na PO tbh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 14 minut temu, Krzemo napisał: Niech placi frycowe Ten ruch jest kompletnie bez sensu. PO na 90% ma pewne, Allen wróci do gry, nie musi brać kasztańskich umów i wymiana pickow na tym samym poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 1 minutę temu, julekstep napisał: jakby grał tym co miał na początku to nie miałby szans na PO tbh Ale pozycja wyjściowa do ataku bardzo dobra, chociaż oczywiście za wymiany z Nets props (jedni i drudzy zyskali) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 1 minutę temu, january napisał: Nawet gorzej. IND '32 1st >>> LAL '31 1st Raz jest LAL 31 a raz 32 Kurde, nie powinienem ale gdzie jest kahR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 I najlepsze, że tu robi się drugi beGM pod względem wymian, czyli gwiazda idzie w wymianie a nigdzie nie było napisane że jest do ruszenia, bo można z całą pewnością dostać lepszy deal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 3 minuty temu, kolader napisał: I najlepsze, że tu robi się drugi beGM pod względem wymian, czyli gwiazda idzie w wymianie a nigdzie nie było napisane że jest do ruszenia, bo można z całą pewnością dostać lepszy deal Jest pending, można składać oferty : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 3 minuty temu, eMeS napisał: Jest pending, można składać oferty : ) ja już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Ja też, coś czuję że Allen będzie rozrywany teraz (mimo braku pewności co do jego podpisu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 6 minut temu, eMeS napisał: Jest pending, można składać oferty : ) Co nie zmienia faktu że jest to strasznie wkurwiające Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Meh, @elwariato to honorowy GM, wiec imo podrzuca te wasze zaloty xq deal był jego pomysłem ale probojcie pendingowe dziwki (jak to powiedział wielki Poeta) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 7 minut temu, julekstep napisał: ja już 4 minuty temu, SlaKB napisał: Ja też, coś czuję że Allen będzie rozrywany teraz (mimo braku pewności co do jego podpisu) Miałem nadzieję raczej na GMów z Zachodu, ale ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 (edytowane) Problem z tym dealem jest taki, że pomijając już to że Nash i Brand są przeplaceni to oni po prostu nie są potrzebni teraz Pacers i będą grać jedynie z ławki, a Manu to zupełnie inny poziom niż Allen. Oczywiście pomijam już to, że pick powinien dawać jedynie Qcin, a Bison powinien zostać w Pacers. Z drugiej strony to każdy na początku popełnia błędy, ja w swoim pierwszym sezonie z 2 pickiem wziąłem Glena Rice (na usprawiedliwienie dodam, że zostałem GMem 30 minut przed wyborem, a jeden z komiszy podpowiedział mi taki wybór ) Edytowane 14 Kwietnia 2020 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 37 minut temu, kolader napisał: Ten ruch jest kompletnie bez sensu. PO na 90% ma pewne, Allen wróci do gry, nie musi brać kasztańskich umów i wymiana pickow na tym samym poziomie. Ja to wiem, ale jako świeży GM też dawałem tak dupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi