julekstep Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 w moim meczu tez ciekawie sedziowie uczciwi - wywiazali sie z tego za co im zaplacilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 16 minut temu, Krzemo napisał: WTF !? Wam to kury macać, a nie w PO grać. Cheick Samb znowu unstoppable... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Teraz, january napisał: Cheikh Samb i Andrew Bynum ostatnio mieszają jako świetni guardzi w walce o loterię Ja tam nie byłem głupi, Szewczyk to za duże ryzyko, więc już poleciał (dziś kutasiarz złośliwy na pożegnanie 33pts z 17 rzutów, no c'mon...) Top3 przed loteria już chyba zaklepane, jeszcze Kings mogą się włączyć ale zapowiada się na to, ze dołączymy do Ashigaru w walce o Duranta - obawiam się jednak ze Ashigaru nas zgniecie doświadczeniem w loterii, zaliczył ich więcej niż Dolan! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 2 minuty temu, Qcin_69 napisał: Top3 przed loteria już chyba zaklepane, jeszcze Kings mogą się włączyć ale zapowiada się na to, ze dołączymy do Ashigaru w walce o Duranta - obawiam się jednak ze Ashigaru nas zgniecie doświadczeniem w loterii, zaliczył ich więcej niż Dolan! Daj znać kiedy mam się śmiać. BTW ja tankuje... Ale to co odpierdzielają inni to dno... W tankowaniu jestem Gentelmanem... A granie rozgrywajacymi na centrze... Panowie... gdzie wasz Rozum!? Gdzie wasza Godność!? Aż sam stałem się zwolennikiem zmian... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 1 minutę temu, january napisał: Nah, gorąco jest. Ustawienie taktyki i matchupów w finałach simki to nic przy tym jak kombinuję z ustawianiem taktyki na ostatnie spotkania z tankerami. przecież twój skład to jakaś kupa gówna, chyba najgorszych leszczy z FA wziąłeś. Mam nadzieję, że Bogowie Simbasketu ukażą Cię dalekim pickiem i jakieś -200 na campach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Teraz, january napisał: Te Panie Gentleman, jak tu przyszedłem to miałem bilans 11-14, a Ty 1-26, także hmm Ashigaru smuty wylewa, mając Iggy, Aldridge i za chwilę Duranta. A jakby mógł to w przyszłym sezonie by ich jeszcze usadził i szedł po jakiegoś Westbrooka. Dobrze, że w BeGM już dawno dostaliśmy mu się do dupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 (edytowane) W sumie wesołe jest to, że mamy 6ciu hard-tankerów i i tak 5ciu (którzy nie złapią 1st picka i KD) będzie wkurwionych koniec końców - bo draft chyba najmarniejszy od czasów tego w którym Payton poszedł z jedynką. A jakby jakimś cudem 1st pick wypadł poza tą 6tkę to już w ogóle xD Edytowane 13 Kwietnia 2020 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 5 minut temu, julekstep napisał: draft chyba najmarniejszy od czasów tego w którym Payton poszedł z jedynką. edit - jednak 4 lata temu był jeszcze gorszy (Yao Ming z jedynką) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Draft może słaby ogólnie, ale pierwsze sześć picków powinno być akurat mocne. Przy czym Durant to tier wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 (edytowane) 16 minut temu, MarcusCamby napisał: Dobrze, że w BeGM już dawno dostaliśmy mu się do dupy Swoje zapędy zostaw dla kolegów. I nie po Wesbrooka... Tylko po Rose'a xD 18 minut temu, january napisał: Te Panie Gentleman, jak tu przyszedłem to miałem bilans 11-14, a Ty 1-26, także hmm Sprawdź czy w chociaż jednym meczu zagrałem kimś out off position tak jak robią to niektórzy... Na ten fakt kładę nacisk. Tankuje ale z klasą... we fraku i cylindrze... W RL nazywamy to rozwojem młodzieży, a tutaj frajerstwem. Edytowane 13 Kwietnia 2020 przez Ashigaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ashigaru Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 (edytowane) 7 minut temu, january napisał: Iguodala i Zach siedzący na trybunach są innego zdania Oj tam, oj tam. Czepiasz się. Iggy ćwiczy rzuty. A ZBo obronę. Jak się poprawi ich skill to zagrają... skoro nie grają to wniosek jest prosty. Edytowane 13 Kwietnia 2020 przez Ashigaru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Dobrze, że to ostatni sezon tego cyrku bo takiego hard tanku tylu drużyn nie było nigdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Godzinę temu, julekstep napisał: ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Quarter: 4 Time Remaining: 0:31 Bulls 111, Knicks 112 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Bulls ball: Hakeem Olajuwon inbounds the ball to Luke Ridnour Luke Ridnour attempts to bring the ball up the court but is stopped in backcourt. Luke Ridnour passes the ball to Scottie Pippen (Right wing). The Knicks attempt to trap him. Scottie Pippen drives to the top of the key. Scottie Pippen dribbles at the top of the key. Scottie Pippen passes the ball to Mitch Richmond (Right wing). The Knicks attempt to trap him. Mitch Richmond dribbles on the right wing. Mitch Richmond shoots a three-pointer from the right wing. Not good. Eddy Curry(Bulls) gets the rebound. Eddy Curry shoots from the right wing. It's Good. Final Score - Bulls 113, Knicks 112 ten game-winner może być decydujący jeśli chodzi o wejście do PO na wschodzie Pewnie wyglądało to pięknie Eddy Curry bohaterem czegokolwiek na boisku Ważny win, cieszy dobra forma Pipena od kilku spotkań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 23 minuty temu, SlaKB napisał: Dobrze, że to ostatni sezon tego cyrku bo takiego hard tanku tylu drużyn nie było nigdy a to nie Ty przypadkiem opatentowałeś styl grania out of position w drodze po Iverka? Widzę january przygotowuje się pod tankowanie w nowych warunkach xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Teraz, julekstep napisał: a to nie Ty przypadkiem opatentowałeś styl grania out of position w drodze po Iverka? Czekamy na ten watek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 13 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2020 7 minut temu, Qcin_69 napisał: Czekamy na ten watek Zobacz sinusoidę 2021-2023 w Pistons Potem zobacz ile meczów w 2022 opuścił Mielony (i to nie z powodu kontuzji). Dodatkowo jakiś C latał jako PG i inne cuda na kiju generalnie jeden z bezczelniejszych tanków w historii simki (Pistons wtedy byli luźniutko PO teamem - mocniejszym niż dzisiejsi Kings jeszcze sprzed oddania Richmonda ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 (edytowane) Na PG grał Beasley który był jednym z lepszych graczy w Simce i kręcił ponad 30 ppg, nie ma nawet co porównywać. Poza tym nie tankowałem po żadnego Iversona tylko po Kobego co chyba zrozumiałe, a wyszło jak wyszło Edytowane 14 Kwietnia 2020 przez SlaKB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Dzień 89 (na pierwszym miejscu goscie) Grizzlies 75 - Clippers 101 play-by-play Trailblazers 99 - Nets 126 play-by-play Timberwolves 104 - Kings 82 play-by-play Bulls 94 - Pistons 107 play-by-play Cavaliers 121 - Magic 122 play-by-play Knicks 88 - Warriors 96 play-by-play Celtics 62 - Mavericks 121 play-by-play Raptors 108 - Heat 132 play-by-play Nuggets 114 - Wizards 104 play-by-play Hawks 107 - Sonics 130 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Theo Ratliff (Kings) - 6 Drew Gooden (Cavs) - 8 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Elliot "freakin" Perry !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2020 Do chrzanu takie wyniki // (szukam zmiennika na PF/C) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi