Krzemo Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 33 minuty temu, MarcusCamby napisał: Chciałem taktykę zmienić i STATa dać do składu!!! Panie kochany, nic by to nie dało Godzinę temu, julekstep napisał: Pistons 97 - Cavaliers 113 To się nazywa przywitanie z ligą Iverson wyjaśniony przez Wujka Izajasza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Na pociechę z każdą porażką, mój pick jest coraz lepszy, a ja wciąż Nim unprotected handluje. Znając życie latem wyciągnąłbym za pick już jakiegoś mocnego kota. Brandon Bass właśnie rzucił 30 punktów i jak coś jest dostępny za frytki. Wciąż młody i z wysokim potencjałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 3 minuty temu, Krzemo napisał: Panie kochany, nic by to nie dało To się nazywa przywitanie z ligą Iverson wyjaśniony przez Wujka Izajasza Nope, Iverson grał na SG pennego wyjaśniono @Ashigaru wyczyść skrzynkę,pilne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 3 minuty temu, Krzemo napisał: Panie kochany, nic by to nie dało Najpierw afera z O'Bryant. Teraz akcja z Amare. Ładnie mnie tu komisze dymają Z Amare, Alonzo Mouring nie dałby rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 3 minuty temu, MarcusCamby napisał: Najpierw afera z O'Bryant. Teraz akcja z Amare. Ładnie mnie tu komisze dymają Z Amare, Alonzo Mouring nie dałby rady Ewidentnie Wielcy Hornets są komuś nie na rękę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 24 minuty temu, eMeS napisał: Miałem widać solidnego poprzenika/bota bo sklad calkiem niezly, a i elastyczny mocno, bo prawie wszystkie kontrakty sie koncza w tym roku Tak poprzedni GM nieźle ich prowadził, długo brakowało dobrego C, teraz Perkins się rozwinął, a Drexler tam był jeszcze do niedawna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 6 minut temu, SlaKB napisał: Nope, Iverson grał na SG pennego wyjaśniono Izajasz też na SG na PG był Perry (słuszny ruch btw). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 6 minut temu, Krzemo napisał: Izajasz też na SG na PG był Perry (słuszny ruch btw). A rzeczywiście, nie zauważyłem w takim razie Iverson wstyd, dać się ograć dziadkowi.. 35 minut temu, Qcin_69 napisał: Blazers biora te lige z Adamem i Andrea bilas Blazers z Adamem w a5 3;0 tp nie moze byc przypadek Griffith Ci cała grę ciagnie to żeś go za fryty oddał ;( Jeszcze do PO by Cię wciągnął btw. jak Thomas kariery nie skończy to w przyszłym roku pobije Mayo i będzie miał na koncie najwięcej punktów w historii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 1 minutę temu, Ice23 napisał: Lubie te wymiany z 2nd rd pickami, ktore w tej grze sa gowno warte, i 90% GM z nich przed draftem rezygnuje Niby tak...a później masz 76ers robiących 4peat z dwoma 2nd rounderami w s5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Raz na 10 lat to i na gwozdz w cipie sie trafi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 4 minuty temu, Ice23 napisał: Raz na 10 lat to i na gwozdz w cipie sie trafi W różnych bywałem i dłużej używałem ale gwoździa nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 5 minut temu, january napisał: Dopiąłem jakiś deal! <celebration> Ps: nie znamy się na tym za bardzo jeszcze xd, oceni ktoś ten deal? @julekstep @Krzemo @SlaKB wygrałeś Ty musisz a cvbe może, więc powinien Cię zgolić a nie jeszcze dorzucać picki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Jak jest pending to mogę przebić ofertę Janurego? Przecież @cvbe wiedziałeś, że szukam floor generala... Ciężko się handluje tutaj ogólnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Teraz, MarcusCamby napisał: Jak jest pending to mogę przebić ofertę Janurego? Tak - po to jest pending głównie (jak się ma 1+ sezon stażu to można trejdować 'bez pendingu'). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Teraz, MarcusCamby napisał: Jak jest pending to mogę przebić ofertę Janurego? Przecież @cvbe wiedziałeś, że szukam floor generala... Ciężko się handluje tutaj ogólnie. No niestety, szybko sie przyzwyczaisz, ze wiekszosc z doswiadczonych GMow szuka tu all starow, prospectow i top pickow za jakis szrot z lawki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Ale to jest wtedy dyskusja czy oferta lepsza czy co? Decyduje i tak GM ostatecznie czy Rada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 (edytowane) 11 minut temu, january napisał: Ps: nie znamy się na tym za bardzo jeszcze xd, oceni ktoś ten deal? Zrzucasz niewygodny kontrakt, chyba to się najbardziej liczy. Nasha cięzko ukryć w defensywie Hawks dostają fajnego rolesa + Gasola pewnie da trochę więcej pkt niż Sheed. Jak ich stać na taki kontrakt to kto im zabroni Edytowane 18 Marca 2020 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Teraz, Ice23 napisał: No niestety, szybko sie przyzwyczaisz, ze wiekszosc z doswiadczonych GMow szuka tu all starow, prospectow i top pickow za jakis szrot z lawki Trochę wychodzi, że campy są najciekawszym momentem sezonu mogącym znacząco zmienić układ sił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Marca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 Teraz, ignazz napisał: Ale to jest wtedy dyskusja czy oferta lepsza czy co? Decyduje i tak GM ostatecznie czy Rada? GM - jak dostanie lepszą ofertę to może anulować trade Generalnie większość transferów doświadczonych GMów leci bez pendingu - to trzeba traktować trochę jak ochrona (inna sprawa że tu jest case dwóch 'nowych' więc nie wiadomo kogo bronić xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2020 1 minutę temu, Ice23 napisał: No niestety, szybko sie przyzwyczaisz, ze wiekszosc z doswiadczonych GMow szuka tu all starow, prospectow i top pickow za jakis szrot z lawki Rynek sam czyści takie coś. Dlatego na dzień dobry nowa krew powinna więcej dogrywać między sobą a stara gwardia oceniać te wymiany. Korzystanie z doświadczenia aby na dzień dobry skosić swiezaka jest nieetyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi