MarcusCamby Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 4 minuty temu, mac napisał: Serio obsluga lokalu byla na nas zla i chciala nas wyprosic? nie tyle chciała, co wyprosiła. Ta mulatka przyniosła mi rachunek i poprosiła o opuszczenie lokalu. Zapytałem ją dlaczego, a ona powiedziała że dostała cynk, że planujemy opuścić lokal bez płacenia. 1 minutę temu, Lucas napisał: Nasz stolik z pewnością był jednym z bardziej ogarniętych w tym przybytku Dokładnie. Jeszcze planowałem dać dobry napiwek jej, a tu taka nieprzyjemna sytuacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 3 minuty temu, MarcusCamby napisał: nie tyle chciała, co wyprosiła. Ta mulatka przyniosła mi rachunek i poprosiła o opuszczenie lokalu. Zapytałem ją dlaczego, a ona powiedziała że dostała cynk, że planujemy opuścić lokal bez płacenia Może był zlot fanów PLK na miejscu i chcieli pozbyć się konkurencji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 7 minut temu, Lucas napisał: Nasz stolik z pewnością był jednym z bardziej ogarniętych w tym przybytku mow za siebie! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 (edytowane) dobra już ostatecznie, tylko jedna osoba nie zapłaciła, bo chyba wyszła wcześniej, reszta mu luzik ja jestem w szoku, że tam się coś działo w ogóle, ciasno tam jest , więc każdy spaw/]mordobicie może się różnie skończyć która była na osi jak się zmywsliśmy stamtąd? Edytowane 8 Lutego 2020 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 12 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał: Która była na osi jak się zmywsliśmy stamtąd? Ja się zmyłem po północy, a wy pewnie zaraz po mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 (edytowane) 16 godzin temu, polishllama69 napisał: @Sylvinho. też Gówniarz 16 godzin temu, ignazz napisał: Ja dalej w górach. Dosypało a ze słońce to zostałem. Nie chciałem wan psuć zabawy tekstami o Wigginsie skoro się nie znacie. Trafiło na epicka pogodę w górach wiec poszedłem all in jak Golden ;))))))) wybaczcie nieobecność - poprawie się za rok. Sprawdźcie dane zanim się pośmiejecie Jakby tak w sumie podsumować Duranta to się pomyliłem. 1:1 bez dopłaty. Zadka cecha przyznać się do błędu. @BiałaCzekolada to jest rozbójnik @LeweBiodroSmoka tez Wiem choć nie byłem. Dałeś ciała. Podwójnire. Ale samu już i wiesz za co. 16 godzin temu, MarcusCamby napisał: Ale tak to zajebista atmosfera i bardzo udany zlot. 16 godzin temu, mac napisał: Serio obsluga lokalu byla na nas zla i chciala nas wyprosic? Nie tylko na nas. Ja trzeźwy byłem i jak wychodziłem dość często na faję to widziałem ja też inncyh poniewierali. Się w dupach poprzeprawacało to sobie zrobil selekcje. Edytowane 9 Lutego 2020 przez Eld Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 1 minutę temu, Eld napisał: Gówniarz hatfu dziadku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 a my @polishllama69 o której byliśmy penthousie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 1 minutę temu, LeweBiodroSmoka napisał: a my @polishllama69 o której byliśmy penthousie? hgw, bo nie patrzałem na telefon tak po prawdzie, ale to późno nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eld Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 2 minuty temu, polishllama69 napisał: hatfu dziadku Uczę się A tym czasem mały bonusik. JOKIĆ SQUAD ! I praktyczni wszyscy beze mnie. Enjoy. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 to całe szczęście bo już myślałem, że 1.5h na odcince świrowałem 1 minutę temu, Eld napisał: JOKIĆ SQUAD nagroda im. Religii za ucięcie Lucasa już do Pana jedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 2 godziny temu, Lucas napisał: Na pewno ja, Polishlama i Karl na miejscu w gotówce dawaliśmy. Tecu chyba też? a jak ja chciałem zostawić wam moje zaskórniaki bo wiedziałem że @Qcin_69 przepije to nie pamięta Słowem miło było bo jak miało być inaczej ale z lokalem gorzej niż w zeszłym roku, nie żebym miał jakieś pretensje bo piątek i w zasadzie na ostatnią chwilę, ale tak tylko swoje 3gr wnoszę ceny fakt przystępne, i ogólnie co do zaopatrzenia git, ale miejsca mało głośno chyba bardziej niż w tym korsarzu itd itp Z tym płaceniem to zabawne, ale mogli my mieć też swój wkład, pamiętam jak gadałem jak grono się skurczyło i trochę wybiło na faja, że pora się zmywać bo ostatni chyba płaci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 (edytowane) Godzinę temu, LeweBiodroSmoka napisał: to całe szczęście bo już myślałem, że 1.5h na odcince świrowałem aha, jednak to prawda, pozdrawiam kasjerów z McDonaldsa! Edytowane 8 Lutego 2020 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 Godzinę temu, elwariato napisał: ceny fakt przystępne, i ogólnie co do zaopatrzenia git, ale miejsca mało głośno chyba bardziej niż w tym korsarzu itd itp no głośno było, przy takiej ilości elementu baśniowego, to już potem aż tak nie wkurwia, ale następnym razem trzeba poszukać czegoś innego, najlepiej bez muzyki nawet tak sobie żem teraz pomyślał (bo czasem nawet myślę) że za te 15k co od nas wzięli to mają 3 kafarów na etacie, straszny Izrael tam się odpierdala, co dziwne bo jakość jedzenia i generalnie standardy mają dość wysokie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 9 godzin temu, Qcin_69 napisał: Czekolada zarzucił takie tempo Amatorzy Pić z BC to trzeba umieć. Zróbcie zlot za rok w sobotę, jak wszechświat przykazał, to wujek Wam pokaże jak się bawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 Teraz, Przemek_Orliński napisał: Amatorzy Pić z BC to trzeba umieć. Zróbcie zlot za rok w sobotę, jak wszechświat przykazał, to wujek Wam pokaże jak się bawi Ty wujek nie mów co ma jak być, bo następny pewnie będzie w czwartek i tak domki, jezioro i motylki do pływania tako jeszcze miałbym koncepcje na okres letni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał: tako jeszcze miałbym koncepcje na okres letni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 8 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 17 minut temu, Przemek_Orliński napisał: Amatorzy Pić z BC to trzeba umieć. Zróbcie zlot za rok w sobotę, jak wszechświat przykazał, to wujek Wam pokaże jak się bawi Właśnie pisaliśmy przed chwila z BC i on pamieta tyle samo także to nie była amatorka, tylko Czekolada za bardzo podkręcił tempo nawet dla samego siebie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2020 (edytowane) 8 minut temu, Qcin_69 napisał: Właśnie pisaliśmy przed chwila z BC i on pamieta tyle samo także to nie była amatorka, tylko Czekolada za bardzo podkręcił tempo nawet dla samego siebie! ja w ogóle nie pamiętam tych wszystkich shotów, może z 4 bym sobie jakoś w pamięci znalazł, a 2 flakony pękły w niecała godzinę w ogóle mam dysonans poznawczy, bo byłem tam prawie 8 godzin, ale konkretnych rozmów, poza niektórymi o nba w ogóle nie pamiętam, kiedy ten czas zleciał to ja nie mam pojęcia ;] w zasadzie wszyscy zostali do samego końca, nawet @julekstep, który miał wpaść tylko na chwilę zapodał startup 0.4L - szacuneczek dla Cb @mac też mega szacun, jesteś żywym dowodem na to, że można mieć świetny humor i kontakt z ludźmi bez grama alko, tacy już się nie rodzo Edytowane 8 Lutego 2020 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 9 Lutego 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 5 godzin temu, ignazz napisał: Sprawdźcie dane zanim się pośmiejecie daj cynę że Ciebie nie będzie i tyle, co mamy sprawdzać jak nic niewiadomo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi