Sonic Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 "Krzemo nie może otrzymywać wiadomości" - co jest? Nie mogę wysłać PM do Krzema. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 19 minut temu, Sonic napisał: "Krzemo nie może otrzymywać wiadomości" - co jest? Nie mogę wysłać PM do Krzema. @Krzemo ma pewnie zapchana skrzynke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 19 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 @Sonic @julekstep czysto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Wyniki waivers Spurs Scott Skiles Brian Shaw Detlef Schrempf Suns Brian Grant Lakers Brian Cook Voshon Lenard John Salmons Eddie House Andre Miller Clippers Ron Artest Devin Brown Quentin Richardson Pacers Juwan Howard Loy Vaught Wayman Tisdale Jamario Moon Gerald Wilkins Joe Johnson Lindsey Huner 76ers Caron Butler Luc Longley Chris Wilcox Toni Kukoc Matt Geiger George Mccloud Jeff Grayer Nuggets Antonio McDyess Charlie Ward Lonny Baxter Howard Eisley Kings Marquis Daniels Mark Price Smush Parker Terry Porter Pistons Doug Christie Shane Battier Dan Gadzuric Aaron McKie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 No i spoko, obwód fajnie obsadzony mimo braku aktywności na FA, szkoda trochę że McDyess nie podpisał bo brakuję mi backup PFa, który mógłby zagrać na C. Jest ten Gadzuric ale jeszcze jeden gość pod kosz jest potrzebny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Jakieś predictions na ten sezon? Czyżby koniec ery Sixers? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Teraz, SlaKB napisał: Jakieś predictions na ten sezon? Czyżby koniec ery Sixers? Magic ftw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Można teraz swobodnie podpisywać pozostałych FA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 @Pablo81 @Sonic - chęć zmiany nazw Spurs / Sonics ciągle aktualna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 1 godzinę temu, julekstep napisał: @Pablo81 @Sonic - chęć zmiany nazw Spurs / Sonics ciągle aktualna? Pewnie!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sonic Opublikowano 22 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 @julekstep @Pablo81 - aktualne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 Na kiedy jest przewidziany start nowego sezonu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 (edytowane) Może uda się w weekend Edytowane 23 Stycznia 2020 przez Krzemo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 11 minut temu, Krzemo napisał: Może uda się w weekend jak nie zepsuje bazy danych usuwajac emerytow z taktyk xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 23 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2020 składy zaktualizowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2020 Proszę poustawiać taktyki - im szybciej się to zadzieje, tym szybciej wystartujemy Jakby coś dziwnego się zadziało (pełen reset taktyk nie jest czymś dziwnym - taki był plan) to dawajcie znać - pierwszy raz usuwałem 'emerytów' ze składów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Ja mam problem bo nie mogę wrzucić do składu Watsona Klikam "ustaw" i wypieprza gościa ze składu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 26 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2020 Może Watson nie czuje się starterem A tak serio nie mieliśmy jeszcze takiego dziwnego bug'a w historii. U mnie wszystko gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Stycznia 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 dobra - do jutra czas na ustawienia i poznym wieczorem startujemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi