Ashigaru Opublikowano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Nie odpalaj. 3 osoby - trzy opinie xD (Tylko dlatego to napisałem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Mysle ze opcja z ostatnim etapem jest optymalna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 jestem za ostatnim etapem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Jedzcie z tym koksem i kolejnym etapem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Aktywność porażająca w pierwszym etapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 3 godziny temu, SlaKB napisał: Aktywność porażająca w pierwszym etapie GM poprostu wiedzą że w pierwszym etapie zawodnicy niechętnie podpisują kontrakty:P A na serio: Ja również podpisuję się żeby uniknąć pełnej patlogii trzeba wrzucić CPU na 5 etap żebv składy się w miarę statysztynie rozłożyły. A teraz spróbować pobudzić większą aktywność GMów. Generalnie mamy pewien problem - geriatria która dotąd mocno się angażowało wykruszyła się , a młodzież nie czuje bluesa lub dżezu. Był kiedyś pomysł o dodatkowej grupie na Facebooku , lub sms do klientów że ludzie nie zawsze się logują na forum ale Face'a przeglądają to nie ominą FA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 9 minut temu, gimmie napisał: Był kiedyś pomysł o dodatkowej grupie na Facebooku , lub sms do klientów że ludzie nie zawsze się logują na forum ale Face'a przeglądają to nie ominą FA. Jak ktoś dobry w fejsbuki to można spróbować (jakaś grupa na messengerze czy cuś). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Grupa na FB byłą by dobra myślę, w dzisiejszych czasach do dyskusji wrzucania wyników też dodatkowo i znalezieniu kogoś nowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 19 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2019 Dobry pomysł z tym FB mysle że może chwycić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2019 Pany ja grupę mogę założyć zamkniętą oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 22 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2019 18 minut temu, matiwrona napisał: Pany ja grupę mogę założyć zamkniętą oczywiście ok, to jbc dawaj cynk (czy linka czy cuś :P) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 22 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2019 na PW podeślę wtedy można się zapraszać, na razie na czysto grupę a później się ustali tam co i jak na tej grupie https://www.facebook.com/groups/487623391958423/ Zobaczcie czy możecie wysłać prośbę o dołączenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 29 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 Fuck... sorki zapomniałem mam nadzieję, że zostanie ktoś ciekawy na kolejną rundę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 (edytowane) Pojebana ta gra jak sobie na szybko simowałem wyniki FA pod kątem Davisa (tzw komisz privilege xD) to wychodziło mi jakoś 50/50 Magic / Pacers na żywo poszedł do Pistons... przynajmniej wiadomo, że leci jakiś random większy podczas tych podpisów Edytowane 29 Grudnia 2019 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 29 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 Curry-Drexler-Jamison-Mouring - last dance do wygrania misia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 3 minuty temu, kolader napisał: Curry-Drexler-Jamison-Mouring - last dance do wygrania misia? Patrząc na to, że zostało kilku sensownych PG na FA to... apeluję o podbieranie mu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 29 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 1 minutę temu, julekstep napisał: Patrząc na to, że zostało kilku sensownych PG na FA to... apeluję o podbieranie mu Mam tylko 4 pgków, trochę mało ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 29 Grudnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 1 minutę temu, kolader napisał: Mam tylko 4 pgków, trochę mało ... PG nigdy za wiele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 29 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 Fajnie, że weszło, zwłaszcza Drexler. Jest emerycko, ale niech chłopaki walczą Oprócz PG trzeba też budować jakąś głębię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 29 Grudnia 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2019 O Davis spoko, nie spodziewałem się. Biorąc pod uwagę, że Sixers to już dziadki to Nuggets główny faworyt do wygrania misia. Szkoda tylko, że wyniki FA wypaczone przez brak zainteresowania GMow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi